نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: شی گرایی در جاوا اسکریپت به زبان ساده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    شی گرایی در جاوا اسکریپت به زبان ساده

    سلام دوستان میخواستم ازتون خواهش کنم اگه میشه ایجاد شی رو تو جاوا اسکریپت با زبون ساده یه توضیحی بدید و چند تا مثال بذارید تا حلشون کنم ، البته شاید خواسته زیادی باشه ولی اگه لطف کنید ممنون میشم ، واقعا فهمش سخته .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: شی گرایی در جاوا اسکریپت به زبان ساده

    زبان جاوا اسکریپت شی گرا نیست. یعنی اصن مفهموم کلاس و انواع داده توش وجود نداره که ازشون شی درست کنید. (اول اینو در نظر بگیر که جاوا اسکریپت تایپ (نوع) نداره و همه چی در زمان اجرا و بدون تایپ و کاملن ازاد و باز هستش.) خب پس چی؟
    توی زبان جاوا اسکریپت همه چیز تابع هست. یعنی ما یا انواع اولیه مثل اعداد و رشته های حرفی و boolean داریم یا تابع! هیچی جز اینا نیست. بنابراین وقتی یه شی درست میشه اون یک شی (نمونه)‌از این انواعی که گفتم هست.
    برای ایجاد یک شی شما از نماد JSON استفاده میکنید:
    var object = {};

    و می تونید توش property بزارید:
    object.a = 10

    یا اینکه میگفتید:
    var object = { a: 10 };

    خب؟ حالا می تونید به همین شکل توی شی تون متغیر و یا تابع هم بزارید. خوب این میشه یک شی جاوا اسکریپت! اما نوع نداری یعنی نمی تونی بازم از این شی new کنی! چون Constructor نداری.

    برای ایجاد شی از طریق Constructor و یا همون new شما باید یه تابع Constructor تو کلاست میداشتی. اینجا کلاس نداری. پس هر تابعی می تونه Constructor یک شی جدید باشه و همینطور هم هست:

    function MyClass(i){
    this.a = i;
    }

    var object = new MyClass( 10 );
    console.log( object.a );

  3. #3

    نقل قول: شی گرایی در جاوا اسکریپت به زبان ساده

    ساده ترین حالتش به این صورته.
    var obj = {};

    الان obj یک شی خالی هست. حالا شما می‌تونید پراپرتی‌ها و متدهایی رو به این شی اضافه کنید.
    obj.name = "some name";
    obj.getName = function() {
    return this.name;
    };

    حالا این شی یه پراپرتی به اسم name داره و یه متد به اسم getName. شما میتونید حالا از این شی جاهای دیگه استفاده کنید.
    البته می‌تونید این متدها و پراپرتی ها رو موقع تعریف شی براش ایجاد کنید.
    var obj = {
    name: "some name",
    getName: function() {
    return this.name;
    }
    };


    یه راه دیگه استفاده از توابع جاوااسکریپت به عنوان constructor هست. وقتی شما یه تابع رو با new فراخوانی می‌کنید یه شی رو برمی‌گردونه
    function Something() {
    this.name = "some name";
    this.getName = function() {
    return this.name;
    };
    };

    var obj = new Something();
    alert(obj.getName());

    بعد از این مفاهیم دیگه‌ای هست مثل prototype و اینکه this کجا به چی اشاره می‌کنه. و اینکه به طور پیشفرض پراپرتی‌های private نداریم و همه چی public هست و ...
    خلاصه به دنیای پر رمز و راز جاوااسکریپت خوش اومدی.

تاپیک های مشابه

  1. مرجع های زبان ECMAScript یا جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط oxygenws در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 30 آذر 1392, 11:08 صبح
  2. آموزش: دانلود فیلم آموزش جاوا اسکریپت به زبان فارسی
    نوشته شده توسط hmsipple در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1392, 17:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •