نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: پسورد بر روی بانک

  1. #1

    Exclamation پسورد بر روی بانک

    سلام دوستان
    من یه برنامه نوشتم که از بانک SQL استفاده کردم.اما مشکل اینجاست که هر کسی اطلاعات کمی از sql داشته باشه میتونه وارد برنامه sql بشه و بانک مورد نظر رو باز کنه اطلاعات رو ببینه یا حتی ویرایش کنه!!چطور میتونم جلو این کار رو بگیرم؟آیا میشه رو بانک پسورد گذاشت؟من از اس کیو ال سرور 2008 استفاده می کنم




  2. #2

    نقل قول: پسورد بر روی بانک

    ای خدا چرا کسی جواب نمیده........................................ ..............

  3. #3

    نقل قول: پسورد بر روی بانک

    سلام.
    منم همین سوالو دارم کسی نیست راهنمایی کنه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    685

    نقل قول: پسورد بر روی بانک

    پسر خوب پس این مال چیه ؟

    2014-01-22_183150.jpg

  5. #5

    نقل قول: پسورد بر روی بانک

    نقل قول نوشته شده توسط امیر مهرشاد مشاهده تاپیک
    پسر خوب پس این مال چیه ؟

    2014-01-22_183150.jpg
    سلا م دوست خوب
    مطمنی که این کارش همونیه که من می خوام لطفا به سوالم دقت کن

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    240

    نقل قول: پسورد بر روی بانک

    سلام.

    اسکیول سرور از دو نوع شیوه دستیابی استفاده میکند . که یکی همون دستیابی یا اعتبار سنجی ویندوز است و دیگری ترکیب اعتبار سنجی ویندوز و اسکیول سرور است.

    برای اینکه بتوانید برای کاربر رمز عبور تعیین و اجرا کنید باید ابتدا Server Authentication را از نوع mixed یا همون هر دو انتخاب کنید. سپس باید برای کاربر رمز عبور تعریف کنید.

    برای اینکار از مسیر زیر اقدام کنید:

    server Properties -> security -> server authentication
    .

  7. #7

    نقل قول: پسورد بر روی بانک

    نقل قول نوشته شده توسط espootin مشاهده تاپیک
    سلام.

    اسکیول سرور از دو نوع شیوه دستیابی استفاده میکند . که یکی همون دستیابی یا اعتبار سنجی ویندوز است و دیگری ترکیب اعتبار سنجی ویندوز و اسکیول سرور است.

    برای اینکه بتوانید برای کاربر رمز عبور تعیین و اجرا کنید باید ابتدا Server Authentication را از نوع mixed یا همون هر دو انتخاب کنید. سپس باید برای کاربر رمز عبور تعریف کنید.

    برای اینکار از مسیر زیر اقدام کنید:

    server Properties -> security -> server authentication
    .
    درسته ! ولی کاربر میتونه براحتی با windows authentication که پسورد هم نمیخواد بره داخل مدیریت و همه بانکها رو ببینه و ویرایش کنه !
    چطوری میشه جلوی شیوه اعتبار سنجی ویندوز یا windows authentication گرفت ؟

  8. #8

    نقل قول: پسورد بر روی بانک

    آقا من هم تقریبا همین مشکل را دارم اما در برنامه ام از sql server 2000 استفاده میکنم.آیا در sql server 2000 هم میشه اینطور رمزگذاری کرد؟اگر backup از برنامه داشته باشد میتواند بدون مشکل همه ی جداول را ببیند در این مورد چکار باید بکنم که کاربر بعد از بکاپ هم نتواند اطلاعات را ببیند

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    240

    نقل قول: پسورد بر روی بانک

    نقل قول نوشته شده توسط madmajid مشاهده تاپیک
    درسته ! ولی کاربر میتونه براحتی با windows authentication که پسورد هم نمیخواد بره داخل مدیریت و همه بانکها رو ببینه و ویرایش کنه !
    چطوری میشه جلوی شیوه اعتبار سنجی ویندوز یا windows authentication گرفت ؟


    این مشکل براحتی قابل حل می باشد. اون کاربر ویندوزی که مجوز ورود دارد ، مجوز هایش را لغو کنید و فقط به کاربر تعریف شده در سیکیول سرور مجوز دهید.
    بدین ترتیب مشکل شما حل می شود.

    من یک مطلب در این خصوص نوشتم، که امیدوارم بهتون کمک کنه.
    اینم لینکش :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D9%88%D8%B1

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن یوزرنیم و پسورد بر روی بانک
    نوشته شده توسط poorhasan در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 21:31 عصر
  2. پسورد گذاشتن روی بانک sql serever 2000
    نوشته شده توسط mf_engineer در بخش SQL Server
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1386, 00:04 صبح
  3. گذاشتن پسورد روی بانک access
    نوشته شده توسط coral در بخش Access
    پاسخ: 25
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آبان 1385, 11:32 صبح
  4. قرار دادن پسورد بر روی بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hamhik در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1385, 20:44 عصر
  5. گذاشتن و تغییر پسورد بر روی بانک اطلاعاتی اکسس از داخل برنامه
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1384, 03:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •