نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: امنیت صفحه بندی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    امنیت صفحه بندی

    سلام
    من یه برنامه ی صفحه بندی نوشتم. همه ی کدهاش داخل یه صفحه اس به نام safe.php
    بعد برای امنیتش از روش زیر استفاده کردم:
    if((!isset($_GET["page"])) or ($_GET["page"]=="") or (!is_numeric($_GET["page"]))){
    $pagei =1;
    }else{
    $pagei =$_GET['page'];
    }

    برای اینکه کل کدهای من داخل یه فایل هست یعنی safe.php . و خبری از id.php نیست. برای همین اگه به صورت زیر عمل بکنیم:
    if((!isset($_GET["page"])) or ($_GET["page"]=="") or (!is_numeric($_GET["page"]))){
    header("Location:HTTP/1.0 404 Not Found");
    exit;
    }else{
    $pagei =$_GET['page'];
    }

    به محض باز شدن صفحه ی safe.php اخطار 404 داده میشه.
    روش اول که گفتم به نظر شما از نظر امنیت خوبه یا نه؟
    متشکرم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: امنیت صفحه بندی

    خیر. مشکلی نداره. روش اول رو استفاده کنید. البته یا از abs استفاده کنید یا بررسی کنید که عددی که به عنوان پارامتر دریافت میشه منفی نباشه.
    به علاوه intval هم به دردتون خواهد خورد. قسمت صحیح پارامتر ورودی رو برمیگردونه. ممکنه عدد اعشاری وارد شده باشه.

  3. #3

    نقل قول: امنیت صفحه بندی

    من به صورت زیر استفاده میکنم
    if(isset($_GET['page'])){
    $page=(is_numeric($_GET['page']))?abs(intval($_GET['page'])):1;
    }else{
    $page=1;
    }

  4. #4

    نقل قول: امنیت صفحه بندی

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه برنامه ی صفحه بندی نوشتم. همه ی کدهاش داخل یه صفحه اس به نام safe.php
    بعد برای امنیتش از روش زیر استفاده کردم:
    if((!isset($_GET["page"])) or ($_GET["page"]=="") or (!is_numeric($_GET["page"]))){
    $pagei =1;
    }else{
    $pagei =$_GET['page'];
    }

    برای اینکه کل کدهای من داخل یه فایل هست یعنی safe.php . و خبری از id.php نیست. برای همین اگه به صورت زیر عمل بکنیم:
    if((!isset($_GET["page"])) or ($_GET["page"]=="") or (!is_numeric($_GET["page"]))){
    header("Location:HTTP/1.0 404 Not Found");
    exit;
    }else{
    $pagei =$_GET['page'];
    }

    به محض باز شدن صفحه ی safe.php اخطار 404 داده میشه.
    روش اول که گفتم به نظر شما از نظر امنیت خوبه یا نه؟
    متشکرم.
    سلام دوست عزیز
    میشه بگین برای چه کاری از این روش استفاده کردید؟؟ منظورتون رو از صفحه بندی متوجه نشدم!
    درواقع میخوام اگر امکانش هست یه توضیح راجع به این صفحه بندی که گفتین بدین...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: امنیت صفحه بندی

    منظورم همین شماره بندی صفحات هست. اگه دیده باشید پایین برخی سایت ها دکمه هایی هست از یک مثلا تا 7 که هر شماره برای یک صفحه از سایت هست. ما چون فقط عدد ارسال میکنیم برای همین باید از اون دستور is_numberic استفاده کنیم. و isset هم برای بررسی وجود داشتن شماره هست.

تاپیک های مشابه

  1. 2 سوال در باره صفحه بندی و قرار دادن عکس در mysql
    نوشته شده توسط mahyaaar در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1392, 00:16 صبح
  2. صفحه بندی datalist
    نوشته شده توسط dena در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1387, 12:24 عصر
  3. صفحه بندی جستجو
    نوشته شده توسط taher_flash در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1384, 10:49 صبح
  4. صفحه بندی Record ها با DataReader
    نوشته شده توسط ealireza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 06 فروردین 1384, 13:20 عصر
  5. مشکل در صفحه بندی رکوردها
    نوشته شده توسط jannati در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 22:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •