نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با اجرای اولین Yii

  1. #1

    مشکل با اجرای اولین Yii

    سلام.
    من با NetBeans کار میکنم.Yii رو هم بهش اضافه کردم.یه پوشه درست کردم به نام Controller و یکی View .یه کنترل دارم که به صورت زیر ویو index رو render میکنه.

    class index extends Controller
    {
    public function Index()
    {
    $this->render('index');
    }
    }


    ویو index هم چیز خاصی نداره.وقتی اجراش میکنم خطای زیر رو میده

    Fatal error: Class 'Controller' not found in C:\wamp\www\FirstYii\Controller\index.php on line 3

    مبتدی هستم.اگه با جزییات بگین ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    tehran
    سن
    35
    پست
    240

    نقل قول: مشکل با اجرای اولین Yii

    سلام
    خطا میگه که کنترلر Controller رو پیدا کنه
    نگاه کنید ببینید توی پوشه کامپوننت فایل controller کلاس رو اینطوری تعریف کرد

    class Controller extends CController


  3. #3

    نقل قول: مشکل با اجرای اولین Yii

    ضمناً تمام کنترلرها باید با کلمه Controller تکمیل بشن. مثلاً شما باید توی فایل protected/controllers/MyController.php بنویسید:

    class MyController extends Controller {
    public function Index()
    {
    $this->render('index');
    }
    }

    و یک پوشه توی views به اسم my بسازین و داخلش فایل ویو index.php رو ایجاد کنید. برای فراخوانی هم توی مرورگر بنویسید: localhost/FirstYii/index.php?r=my/index

  4. #4

    نقل قول: مشکل با اجرای اولین Yii

    نگاه کنید ببینید توی پوشه کامپوننت فایل controller کلاس رو اینطوری تعریف کرد
    منظورتون کدوم پوشه هست.
    و یک پوشه توی views به اسم my بسازین و داخلش فایل ویو index.php رو ایجاد کنید. برای فراخوانی هم توی مرورگر بنویسید: localhost/FirstYii/index.php?r=my/index
    چه طوری تشخیص میده index.php مربوط به MyController و my هست.ممنون میشم مفصل تر توضیح بدین

  5. #5

    نقل قول: مشکل با اجرای اولین Yii

    نقل قول نوشته شده توسط سید علاء الدین حسین مشاهده تاپیک
    منظورتون کدوم پوشه هست.
    پوشه protected/components
    چه طوری تشخیص میده index.php مربوط به MyController و my هست.ممنون میشم مفصل تر توضیح بدین
    درخواستها در yii با ساختار کلی r=controllerID/actionID? مشخص میشن. مثلاً r=my/index? مشخص کننده اینه که متد actionIndex از کنترلر my که توی فایل MyController.php در مسیر protected/controllers ذخیره شده باید فراخوانی بشه. فایلهای ویو مربوط به هر کنترلر هم باید توی یک پوشه به اسم همون کنترلر (در اینجا my) توی پوشه protected/views ذخیره بشه. پیشنهاد میکنم مباحث پایه این فریمورک رو مطالعه کنید تا با ساختار MVC اون آشنا بشین. توصیه میکنم کتاب Web Application Development with Yii and PHP رو مطالعه کنید یا درصورت تمایل پکیج آموزشی تصویری فارسی که تولید کردم رو تهیه و مشاهده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اجرای دستور like
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1383, 07:49 صبح
  2. مشکل در اجرای برنامه با Delphi 8
    نوشته شده توسط ronaldo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 31
    آخرین پست: یک شنبه 03 اسفند 1382, 23:28 عصر
  3. مشکل در اجرای دستور INTERSECT
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 دی 1382, 02:54 صبح
  4. مشکل در اجرای QUERY
    نوشته شده توسط yussof در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 مرداد 1382, 01:57 صبح
  5. مشکل در اجرای برنامه در سیستم مقصد
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1382, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •