نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: update کردن database

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار tizdast
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97

    Unhappy update کردن database

    من یه برنامه نوشتم که یه قسمت از اون اطلاعات دانش آموزان رو برای یه برنامه حسابداری از کاربر میگیره و ذخیره میکنه.این اطلاعات شامل شماره و نام ونام خانوادگی و مقطع تحصیلی هست.
    حالا میخوام یه قسمت برای edit کردن این اطلاعات اضافه کنم .برای اینکار اومدم و یه textbox گذاشتم و یه datagrid هروقت کاربر شروع به وارد کردن شماره دانش آموز میکنه اطلاعات این datagrid هم بر اساس این جیزی که کاربر وارد میکنه مرتب میشه تا نهایتا با نوشتن کامل شماره در textbox فقط اطلاعات اون دانش آموز دز grid نمایش داده میشه.حالا میخوام این اطلاعات رو edit کنم و نتیجه رو در database ثبت کنم . برای ثبت اطلاعات هم یه button گداشتم.کدی که باید برای update کردن برای این button بنویسم چیه ؟چند تا از topic ها رو خوندم ولی متوجه نشدم!!!!!!!!

  2. #2
    برای update کردن جدول از کد زیر استفاده کن

    me.sqldataadapter1.update(me.dataset11.Student)0
    student نا جدولی است که اطلاعات را از اون میگیری
    و یا
    sqldataadapter1.update(dataset1)0
    البته این صفر را خودم گذاشتم جزئ کد نیست
    در پناه حق باشی

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار tizdast
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97
    من این کد رو نوشتم : (البته میدونم خیلی اشتباه داره!!)

    Dim con As New SqlConnection("Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=HESAB;Data Source=PARS-D32D6592CE;Workstation ID=PARS-D32D6592CE;")
    Dim sqldataadapter1 As New SqlDataAdapter("SELECT * FROM student where sid=" & "" & TextBox1.Text & "", con)
    Dim dataset1 As New DataSet
    sqldataadapter1.Fill(dataset1, "student")
    Try
    sqldataadapter1.Update(dataset1)
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)

    End Try

    این خطا رو بعد از اینکه مقادیر داخل datagrid رو تغییر میدم و کلید ثبت رو میزنم میاد :
    update unable to find table mapping[table] or data table

    خوب چیکار کنم ؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار tizdast
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97
    قرار نیست کسی جوابی بده ؟؟؟؟؟

  5. #5
    با با از کدی که گفتم استفاده کن
    مگر کد کجاست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    عزیز خیلی کارا باس بکنی . کارت خیلی نیمه کارست . توفقط select command اداپترو مقدار دهی کردی و بعدشم fill کردی بقیه کوشن ؟updatecommand,insertcommand,deletecommand
    واسه همینه که خطا داره
    2وما وقتی میخاهی عمل update انجام بدی قبلش که نباید fill کنی پشتشم update بزنی
    این یه کاره بیهوده است شما تو فرم لودت fill می کنی تو button فقط عمل update رو انجام می دی البته بعد از تنظیماتی که گفتم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    از یه command builder استفاده کن. که خیالت هم راحت باشه.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار tizdast
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97
    بابایکی کد رو کامل بنویسه قال قضیه رو بکنه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    توی قسمت #c یه تاپیک به نام نمونه برنامه برای دوستان هست . یک نمونه برنامه گذاشتم برای ایجاد . حذف . تصحیح برش دار کدهاش رو با vb مطابقت بدی حله .

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار tizdast
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97
    آقای کلاهدوزان دستت درد نکنه خیلی عالی بود.اما هنوز یه مشکل کوچیک دارم.اطلاعاتی که در datagrid نمایش داده میشه به هر کدوم از ستونهای datagrid چطور میشه دسترسی داشت.یعنی datagrid مثلا 3 تا ستون داره که id و neme و family توش هست.من مقداری که کاربر در ستون id وارد میکنه رو برای update میخوام چطوری این مقدار رو در بیارم تا بتونم تحویل
    query string بدم.مرسی در هر صورت لطف کردید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    سوالتون رو روشنتر بگید تا با یه sample کار رو حل کنم یک مثال بزنید

  12. #12
    سلام
    معمولاً از ID که یه شناسه غیر تکراری است استفاده می شه تا به روز رسانی روی یه رکورد خاص صورت بگیره، بعد شما اونو از کاربر می‌خواهید؟!
    مگه به صورت خودکار این ستون در گرید شما نوشته نمی‌شه؟

    در هر صورت جواب شما به شکل زیر خواهد بود :

    DataGrid.Item(DataGrid.CurrentCell.RowNumber, 0)

    همون طور که از متن پیداست، RowNumber عدد شماره ردیف و عدد صفر شماره ستون جدول شما خواهد بود. شما اگه به طور مثال سه ستون داشته باشید اعداد شما به ترتیب صفر و یک و دو خواهند بود.

    امیدوار مفید واقع شده باشه

    با احترام- خدانگهدار

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا در Update کردن database
    نوشته شده توسط naeeme در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 16:47 عصر
  2. چرا database من update نمیشه؟
    نوشته شده توسط negar84 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1385, 21:22 عصر
  3. update database
    نوشته شده توسط ابراهیم_م در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1385, 15:21 عصر
  4. Update Database
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1383, 09:52 صبح
  5. چطور یه Database رو بوسیله اینترنت Update کنم ؟
    نوشته شده توسط tazekar در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مرداد 1382, 01:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •