نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونگی تغییر متغیرهای تعریف شده در Settings.settings در محیط ویژوال استودیو دات نت در C#‎

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    41

    Question چگونگی تغییر متغیرهای تعریف شده در Settings.settings در محیط ویژوال استودیو دات نت در C#‎

    سلام. من با VS Dot Net 2010 و با زبان C#‎ کار میکنم. تو پروژه چند تا متغیر هست که تو بخش Settings.settings یا همون Environment Variable تعریف کردم. حالا میخوام تو Setup که با همین VS ساختم بیام اونها رو تغییر بدم. یعنی کاربر بعد از اینکه موقع نصب برنامه من اون متغیرها رو که مثلا یکیش زبان محیط برنامه هست رو تغییر داد ، برنامه با اون متغیر که عوض شده بیاد بالا نه با مقادیر پیش فرض من.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    34
    پست
    73

    نقل قول: چگونگی تغییر متغیرهای تعریف شده در Settings.settings در محیط ویژوال استودیو دات نت در C#‎


    Properties.Settings.Default.textcolor;

    با فرض داشتن متغیری به اسم textcolor

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    34
    پست
    73

    نقل قول: چگونگی تغییر متغیرهای تعریف شده در Settings.settings در محیط ویژوال استودیو دات نت در C#‎

    یادم رفت بگم برا ذخیره این متغیرهایی که توی setting ذخیره شدن هم از دستور زیر استفاده کن

    Properties.Settings.Default.Save();

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    41

    نقل قول: چگونگی تغییر متغیرهای تعریف شده در Settings.settings در محیط ویژوال استودیو دات نت در C#‎

    ممنون از اینکه جواب دادین. اما سوال رو کامل نخوندین. من نحوه استفاده تو برنامه رو بلدم. من میخوام تو Setup این تغییر رو انجام بدم.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    41

    نقل قول: چگونگی تغییر متغیرهای تعریف شده در Settings.settings در محیط ویژوال استودیو دات نت در C#‎

    از دوستان کسی بلد نیست؟ ایا نرم افزار setup سازی هست که این قابلیت رو داشته باشه؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    41

    نقل قول: چگونگی تغییر متغیرهای تعریف شده در Settings.settings در محیط ویژوال استودیو دات نت در C#‎

    آیا اصلا امکان این تغییر از طریق Setup هست یا نه؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: چگونگی تغییر متغیرهای تعریف شده در Settings.settings در محیط ویژوال استودیو دات نت در C#‎

    یعنی چی توی Setup?
    این تنظیمات داخل Properties ذخیره میشه و هر موقع هم که بخوایید عوض میشه و به برنامه اعمال میشه .

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: چگونگی تغییر متغیرهای تعریف شده در Settings.settings در محیط ویژوال استودیو دات نت در C#‎

    موقع اجرای برنامه در بار اول کاری کن کاربر یک بار این مقادیر رو مفدار دهی کنه بعد وارد برنامه بشه

    یک متغیر رو تو همون قسمت اضافه کن که مقدار اولیه اش 0 باشه
    هنگام اولین اجرا که کاربر زبان و بقیه متغیرها رو مقدار دهی کرد و دکمه ذخیره را زد اون متغیر رو 1 کن تا دیگه موقع اجرای برنامه نشون داده نشه

تاپیک های مشابه

  1. تغییر دادن متغیر های تعریف شده در Application.Settings
    نوشته شده توسط ariyanna در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1390, 09:18 صبح
  2. سوال: مقدار دهی به متغیرهای تعریف شده در یک برنامه از برنامه ی دیگر
    نوشته شده توسط جواد ملاولی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 22 بهمن 1389, 06:31 صبح
  3. سوال: دسترسی به متغیرهای تعریف شده در فایل global.asax
    نوشته شده توسط Ishtar_4552 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 بهمن 1389, 12:07 عصر
  4. چگونگی فراخوانی متغیر تعریف شده در جاوا
    نوشته شده توسط aspismylove در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 10 تیر 1389, 16:07 عصر
  5. لیست متغیرهای تعریف شده در فرم
    نوشته شده توسط Sohrab_Tapar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1383, 18:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •