نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کسی میدونه \^/d+$\ یعنی چی ؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    کسی میدونه \^/d+$\ یعنی چی ؟؟

    سلام دوستان داشتم کتاب آموزش jquery رو میخوندم یه قسمت رو نفهمیدم اونم این بود :

    $('a').filter(function(){return this.innerHTML.match(/^\d+$/);})


    خواهش میکنم یه نفر راهنماییم کنه .

  2. #2

    نقل قول: کسی میدونه \^/d+$\ یعنی چی ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط Golsha مشاهده تاپیک
    سلام دوستان داشتم کتاب آموزش jquery رو میخوندم یه قسمت رو نفهمیدم اونم این بود :

    $('a').filter(function(){return this.innerHTML.match(/^\d+$/);})


    خواهش میکنم یه نفر راهنماییم کنه .
    این /$+d^/ یک عبارت منظم یا regular expression میگن که کارش ایمه که تطابق کاراکتر ها به کار میروند یک نمونه مثال آن می توان به فیلدی که قرار هست توی اون ایمیل وارد بشود اشاره کرد .
    در سوال شما قسمت اول d\^/ به معنای این هست که عبارت شما با رقم شروع میشود . در قسمت دوم منظور از علامت $ انتهای متنمون رو نشان می دهد . البته قسمت دومش رو کامل متوجه نشدم منظورش چی هستش ولی فکر کنم منظورش این هست که رشته هایی رو انتخاب میکنه که شروع یا پایان آن ها با عدد باشد .

  3. #3

    نقل قول: کسی میدونه \^/d+$\ یعنی چی ؟؟

    اون کد آرایه از رشته‌هایی رو برمیگردونه که تمام کاراکترهاش اعداد انگلیسی باشن. نه فقط اول و آخرش. اون علامت + به معنی یک یا چندتاست. اینجا چون بعد از
    d\ اومده یعنی میگه که یک یا چند عدد.
    و اینکه match یه آرایه از رشته‌هایی که به قولی مچ شدن رو برمیگردونه نه یک رشته.

تاپیک های مشابه

  1. کسی میدونه Jni چیه و چگونه استفاده میشه؟
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 12:55 عصر
  2. سوال: کسی میدونه تلکس یعنی چی؟
    نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 بهمن 1388, 19:09 عصر
  3. کسی میدونه iReport و JasperReport را چطوری میشه استفاده کرد
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 18:20 عصر
  4. کسی میدونه یک OCX,Dll را چطور میشه رجیستر کرد؟
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش Foxpro
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1383, 16:24 عصر
  5. سوال : کسی میدونه چطوری میشه ...
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1383, 19:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •