نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: وارد کردن فقط عدد در TextBox

  1. #1

    وارد کردن فقط عدد در TextBox

    سلام.
    برای ساختن TextBox که فقط عدد بگیره تا حالا روش های زیادی دیده بودم که به نظرم این روش از همه راحت تر و جالب تر اومد گفتم به اشتراک بگذارم شاید به درد کسی بخوره.

    private void InputNumber_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    int isNumber = 0;
    e.Handled = !int.TryParse(e.KeyChar.ToString(), out isNumber);
    }
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  2. #2

    نقل قول: وارد کردن فقط عدد در TextBox

    سلام Mani_rf عزیز
    یه سوال ؟ اگه یه شماره رو اشتباه وارد کنیم و بخوایم فقط اون شماره رو حذف کنیم چیکار باید بکنیم ؟؟؟
    با این کد زمان وارد کردن شماره نه بک اسپیس کار میکنه نه دیلیت

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار AmiRReZzZzA
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    51

    نقل قول: وارد کردن فقط عدد در TextBox

    دوست عزیز می توانید با اضافه کردن یک if با کد
    if (e.KeyChar == (char)8)

    به راحتی عمل بک اسپیس رو فعال کنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار AmiRReZzZzA
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    51

    نقل قول: وارد کردن فقط عدد در TextBox

    دوست عزیز می توانید با اضافه کردن یک if با کد
            private void txtSubject_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (e.KeyChar == (char)8)
    { }
    else
    {
    int isNumber = 0;
    e.Handled = !int.TryParse(e.KeyChar.ToString(), out isNumber);
    }
    }

    به راحتی عمل بک اسپیس رو فعال کنید

  5. #5

    نقل قول: وارد کردن فقط عدد در TextBox

    راحت ترین و منطقی ترین کد ممکن:

            private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (!char.IsDigit(e.KeyChar) && !(e.KeyChar == Convert.ToChar(Keys.Back) || e.KeyChar == Convert.ToChar(Keys.Delete)))
    e.KeyChar = Convert.ToChar(0);
    }

  6. #6

    نقل قول: وارد کردن فقط عدد در TextBox

    سلام

    این روش هم به نظرم خوب بیاد


    private void txtN0_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if(e.KeyChar <= '9' && e.KeyChar >='0' || e.KeyChar == (char)8)
    e.Handled=false;
    else
    e.Handled=true;

    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: وارد کردن فقط عدد در Textbox
    نوشته شده توسط سعید کشاورز در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 26 مهر 1399, 17:02 عصر
  2. مبتدی: وارد کردن فقط عدد در یک Textbox در صفحات ASP.Net
    نوشته شده توسط apanahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1392, 15:33 عصر
  3. آموزش: وارد کردن فقط عدد در TextBox توسط RegularExpressionValidator
    نوشته شده توسط ایمان مدائنی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1392, 00:24 صبح
  4. وارد کردن فقط عدد در , textbox
    نوشته شده توسط mahdi.a.v در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 00:07 صبح
  5. وارد کردن فقط عدد در input(textbox)
    نوشته شده توسط صنم در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1384, 07:39 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •