نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده ار گرافیک در C#‎

  1. #1

    استفاده ار گرافیک در C#‎

    سلام دوستان

    میخواستم بدونم که آیا می شود در داخل #C از نوع WindowsFormApplication از کارت گرافیک استفاده کنم؟

    مثلا من یک کنترل Timer روی فرم قرار دادم و هر 1 میلی ثانیه یک بار یه ارتفاع و عرض فرم 1 واحد می افزاید.

    حالا این برنامه یه مشکلی داره .یعنی خیلی کند اجرا میکنه یا با افت ریزولوشن خیلی بدی روبه رو هست.

    گفتم شاید اگر از کارت گرافیک استفاده کنم شاید بهتر فرم ریسایز بشه و با برنامه با گرافیک بیشتری اجرا بشه.

    کد برنامه:

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Width += 1;
    this.Height += 1;
    if(this.Width>=500 && this.Height>=300)
    {
    timer1.Enabled = false;
    }
    }

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار malekabadi_a
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    63

    نقل قول: استفاده ار گرافیک در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط hamed767676 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    میخواستم بدونم که آیا می شود در داخل #C از نوع WindowsFormApplication از کارت گرافیک استفاده کنم؟

    مثلا من یک کنترل Timer روی فرم قرار دادم و هر 1 میلی ثانیه یک بار یه ارتفاع و عرض فرم 1 واحد می افزاید.

    حالا این برنامه یه مشکلی داره .یعنی خیلی کند اجرا میکنه یا با افت ریزولوشن خیلی بدی روبه رو هست.

    گفتم شاید اگر از کارت گرافیک استفاده کنم شاید بهتر فرم ریسایز بشه و با برنامه با گرافیک بیشتری اجرا بشه.

    کد برنامه:

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Width += 1;
    this.Height += 1;
    if(this.Width>=500 && this.Height>=300)
    {
    timer1.Enabled = false;
    }
    }
    با عرض سلام و خسته نباشيد. چون برنامه هاي Windows Forms Application زياد توانايي انجام كار هاي گرافيكي رو ندارن ، ممكن هست كه اين اتفاق ها هم بيفته. اما پيشنهاد من به شما استفاده از برنامه هاي WPF هست كه تماما از كارت گرافيك استفاده ميكنه

  3. #3

    نقل قول: استفاده ار گرافیک در C#‎

    آشناییت من با wpf این است که فقط میدونم میشه کنترل ساخت ، اما من میخوام در WindowsFormAplication یه کدی بنویسم در برنامه هاییی که میخوام گرافیک داشته باشه از کارت گرافیک کمک بگیرم برای زیبایی افکت های فرم و....
    بازم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از گرافیک در سی
    نوشته شده توسط NIMA_1981 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 28 اسفند 1389, 08:39 صبح
  2. استفاده از گرافیک در C#‎ console
    نوشته شده توسط NIMA_1981 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اسفند 1389, 10:52 صبح
  3. حرفه ای: استفاده از گرافیک در C#‎
    نوشته شده توسط b.a.B.A.k در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 04:19 صبح
  4. سوال: استفاده از گرافیک...
    نوشته شده توسط TAHA-Programer در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1388, 11:50 صبح
  5. استفاده از گرافیک بسیار بالا
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 31 خرداد 1386, 09:49 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •