نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند

    سلام علیکم
    چند وقت پیش به یک سایت فارسی نویس آنلاین که تحت وب هست برخورد کردم و تصمیم گرفتم برنامه تحت ویندوز بنویسم که به سایت متصل بشه و کار تبدیل متن انجام بده تا لازم نباشه هر بار با مرورگر سایت باز کنم و متون رو تبدیل کنم، گفتم سورس هم در انجمن بزارم تا دوستان دیگه استفاده کنند.
    سایت مورد استفاده :
    http://www.awebfont.ir/convert

    نکته : قبل از گذاشتن سورس برنامه با ادمین این سایت صحبت کردم و ایشون هم موافقت کردند.
    موفق باشید.

    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله سید حمید حق پرست : شنبه 28 دی 1392 در 18:39 عصر


  2. #2

    نقل قول: سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند

    سلام حروف فارسي در سورس برنامه تو كامپيوتر من به شكل

    Call MsgBox("áØÝÇ äÇã Ýíáã ÑÇ æÇÑÏ ˜äíÏ", vbExclamation, "ÎØÇ")
    Tall MsgBox("ãÍÕæá Ýíáã ÑÇ ÇäÊÎÇÈ ˜äíÏ", vbExclamation, "ÎØÇ")

    نشون داده ميشه علت چيه ؟ دوستان راهنمايي كنند لطفاً.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند

    نقل قول نوشته شده توسط mazp1603 مشاهده تاپیک
    سلام حروف فارسي در سورس برنامه تو كامپيوتر من به شكل

    Call MsgBox("áØÝÇ äÇã Ýíáã ÑÇ æÇÑÏ ˜äíÏ", vbExclamation, "ÎØÇ")
    Tall MsgBox("ãÍÕæá Ýíáã ÑÇ ÇäÊÎÇÈ ˜äíÏ", vbExclamation, "ÎØÇ")

    نشون داده ميشه علت چيه ؟ دوستان راهنمايي كنند لطفاً.
    سلام علیکم
    چک کنید ببینید زبان قسمت current system locale سیستمتون روی Persian هست.
    موفق باشید.

    یا علی (ع)

  4. #4

    نقل قول: سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند

    ضمن عرض تشكر از پاسختون مورد شما رو چك كردم و طبق فايل ضميمه درسته. ولي بازهم مشكل داره لطفا راهنمايي بفرمائيد.Language-01.GIF

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند

    سورس ویرایش کردم و در پست اول جایگذاری کردم، دوباره دانلود و تست کنید.
    موفق باشید.

    یا علی (ع)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,176

    نقل قول: سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند

    دوست عزیز mazp1603 در نرم افزار وی بی این قسمت رو تنظیم بایدد کنی


  7. #7

    نقل قول: سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند

    samiasoft عزيز ضمن تشكر از راهنماييتون ي خواهش داشتم

    امكانش هست ي پروژه ساده جهت آموزش كار با ديتابيس S Q L (درج و حذف و آپديت و جستجو) تو ويژال بيسيك رو بنويسد؟


    باتشكر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1392, 21:19 عصر
  2. برنامه نویسی برای گوشی هایی که از JSR-82 پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مرداد 1389, 22:47 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1388, 22:22 عصر
  4. رفع اشکال برنامه هایی به زبان++c
    نوشته شده توسط ستایش قیاسی در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 11 آذر 1386, 13:32 عصر
  5. مقالات برنامه نویسی به زبان فارسی
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1384, 01:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •