نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    سلام
    میدونم که ایجا جایی مناسبی برای مطرح کردن این سوال نیست ولی بخش مربوطه هم پاسخگو نیستند
    من دو جدول بر اسا کد مشتری رو از بانک لود اطلاعات رو به استیمول ارسال میکنم همه چیز به خوبی انجام میشه دو تا مشکل برام پیش میاد
    طبق این عکس :

    1 - چرا ردیف 6 خالیه ؟
    2 - من در زمان ارسال فیلد تاریخ دریافت شهریه مرتبش کردم ORDER BY ارسال کردم به ریپورت چرا منظم نیست ؟
    تمامی اطلاعات رو در گرید صحیح نمایش میده

    کد برنامه هم هست :
    Dim da1 As New SqlDataAdapter("select name,family,data_osv,pic,codosv from hoviat where codosv = '" & TextBox1.Text & "'", con)
    Dim dt1 As New DataTable("hoviat")
    da1.Fill(dt1)

    Dim da2 As New SqlDataAdapter("select shahriyeh,b_shahreyeh,data_sh,codeosv,user_name from mali where codeosv = '" & TextBox1.Text & "'ORDER BY data_sh asc ", con)
    Dim dt2 As New DataTable("mali")
    da2.Fill(dt2)

    dt1.Merge(dt1, True, MissingSchemaAction.Add)
    dt1.Merge(dt2, True, MissingSchemaAction.Add)

    StiReport1.RegData(dt1)
    StiReport1.CacheAllData = True
    StiReport1.Dictionary.Synchronize()
    StiReport1.Show()



    ممنوم میشم راهنماییم کنید
    آخرین ویرایش به وسیله systam : شنبه 28 دی 1392 در 22:47 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    سلام
    تو دستور سلکت کد ی که قرار دادین order by نیست ........ بهر حال بهتره دیتابایند استیمول را بر اساس فیلدتون sort کنید
    اگر شرطی برای عدم نمایش سطر یا رکوردی در گزارشتون قرار نداده باشین ... امکان عدم نمایش سطر 6 وجود نخواهد داشت .... به احتمال زیاد در یک جای کار اشتباهی صورت گرفته است

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    کد استفاده شده رو گذاشتم کجاشمشکل داره

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    سلام
    دوست عزیز برای حل مشکلتون ابتدا شما باید مطمئن بشید دیتایی که به استیمول ارسال شده دقیقا همون اطلاعاتی هستش که شما انتظار نمایشش را دارین ...
    برای اینکار قبل از نمایش گزارش با StiReprt1.Show بهتر است با StiReport1.Design وارد محیط گزارش بشین و از پنل Dictionery و دیتاسورس با View Data اطلاعات را چک کنید...............
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    سلام به دوستان گلم
    من هر کاری کردن نتونستم کاری انجام بدم
    برنامه رو ضمیمه کردم تا شما بزرگواران منو راهنمایی کنید

    دریافت برنامه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    سلام
    شما از چه ورژن استيمول استفاده ميکنيد؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    سلام
    Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    سلام
    من از دیتابیس شما نتونستم استفاده کنم ( البته من با sql2000 کار میکنم ) میشه اسکریپت دیتا را و اگرمیشه بخشی از دیتا تون را اینجا قرار بدین؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial
    سلام
    یه دستی به پروژه تون کشیدم البته با اجازه تون
    عملیات ترکیب و پیوند جداول رو بردم سمت گزارش تا اینکه از شر مشکل به وجود اومده خلاص بشین
    یه تغییراتی هم در کدهای سمت پروژه دادم به این شرح :
     Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    con.Close()
    con.Open()
    Dim ds As New DataSet()
    Dim stiReport1 As New Stimulsoft.Report.StiReport()
    stiReport1.Load("StiReport.mrt")
    Dim da1 As New SqlDataAdapter("select name,family,data_osv,pic,codosv from hoviat where codosv = '" & 99669 & "'", con)
    Dim dt1 As New DataTable("hoviat")
    da1.Fill(dt1)

    Dim da2 As New SqlDataAdapter("select shahriyeh,b_shahreyeh,data_sh,codeosv,user_name from mali where codeosv = '" & 99669 & "'ORDER BY data_sh asc ", con)
    Dim dt2 As New DataTable("mali")
    da2.Fill(dt2)

    'dt1.Merge(dt1, True, MissingSchemaAction.Add)
    'dt1.Merge(dt2, True, MissingSchemaAction.Add)
    ds.Tables.Add(dt1)
    ds.Tables.Add(dt2)


    StiReport1.RegData(ds)
    StiReport1.CacheAllData = True
    StiReport1.Dictionary.Synchronize()
    StiReport1.Design()
    StiReport1.Show()
    End Sub


    این هم تصویری از گزارش حاصله :
    ضمیمه 116738

    این هم خود پروژه :برای اینکه حجم فایل کم بشه فایل دیتابیس رو حذف کردم خودتون زحمتش رو بکشین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar sr.rar‏ (43.6 کیلوبایت, 190 دیدار)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    سلام
    واقعا بگم هیچکس نتونست این برنامه رو مشکلش رو حل که به چه دوستانی من پیام درخواست کمک دادم هیچی به هیچی
    ولی استاد khokhan مشکله برنامه رو حل کرد که فکر کنم توی سایت خیلی ها دوستان این مشکل رو دارند
    واقعا دستت درد نکنه دکمه تشکر برای زحمتی که کشیدید کمه مرسی

    راستی بانک برنامه رو ضمیمه کردم

    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله systam : جمعه 25 بهمن 1392 در 22:54 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول
    نوشته شده توسط systam در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1392, 22:58 عصر
  2. سوال: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول
    نوشته شده توسط systam در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 دی 1392, 15:24 عصر
  3. مشکل در نمایش پیغامهای ارسال شده
    نوشته شده توسط forodo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 23
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 15:48 عصر
  4. مشکل در نمایش اطلاعات انتخاب شده از dropdownlist
    نوشته شده توسط neda555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1391, 17:02 عصر
  5. مشکل عدم نمایش اطلاعات فیلتر شده توسط storedproc در quickreport
    نوشته شده توسط khaterer در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 00:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •