نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اشکال در استفاده از olecommand

  1. #1

    اشکال در استفاده از olecommand

    خب این کد قبلن کار میکرد نمیدونم چرا دیگه کار نمیکنه ؟
      OleDbCommand insertsqlcmd = new OleDbCommand
    ("INSERT into rikhtpro (id_b, no, type,wt,time) Values (?id_b , ?no, ?type, ?wt , ?time)", conn1);
    insertsqlcmd.Parameters.AddWithValue("?id_b", id_b);
    insertsqlcmd.Parameters.AddWithValue("?no", no);
    insertsqlcmd.Parameters.AddWithValue("?type", type);
    insertsqlcmd.Parameters.AddWithValue("?wt", wt);
    insertsqlcmd.Parameters.AddWithValue("?time", time);
    insertsqlcmd.ExecuteNonQuery();
    //StringBuilder

    اومدم اینطوری هم نوشتم Syntax error in INSERT INTO statement. میده
     insert=("INSERT into rikhtpro (id_b, no, type,wt,time)");
    insert += " VALUES (";
    insert += id_b ;
    insert += ", " + no ;
    insert += ", '" + type+"'";
    insert += "," + wt ;
    insert += ", " + time ;
    insert += ")";
    OleDbCommand insertsqlcmd = new OleDbCommand(insert,conn1);
    insertsqlcmd.ExecuteNonQuery();
    textBox2.Text = insert;

    به صورت متد فراخوانی میشه
      void Insertsqldata(int id_b, int no, string type, int wt,int time)

    عید همگی هم مبارک
    پیششاپیش ممنون ...

  2. #2

    نقل قول: اشکال در استفاده از olecommand

    خب از commandbuilder و دیتاست هم استفاده کردم موقع آپدیت دیتاآداپتر دقیقا همون ارور قبلی رو میداد Syntax error in INSERT INTO statement
    از اکسس 2003 و jet4 به جای 2010 و Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 استفاده کردم بازم نشد . دوستان پیشنهادی ندارین
    این فرمت کدی است که به بانک ارسال میشه درسته ؟
    INSERT into rikhtpro (idb,no,type,wt,time) VALUES (12,3,'foam',250,25);

  3. #3

    نقل قول: اشکال در استفاده از olecommand

    خب حل شد ، مشکل از no بود که یه مقدار رزرو شده برای ace و jet4 بود ....
    http://support.microsoft.com/kb/892608
    یعنی مغزم پوک شده تو این سربازی 48 ساعت کدهای مختلف رو نوشتم به هزار شکل امتحان کردم عقلم نرسید خود کد خطا رو تو نت جستجو کنم ...
    در هر حال ممنون ...

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در استفاده از timercallback
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 00:10 صبح
  2. اشکال در استفاده از Ajax
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1385, 14:19 عصر
  3. اشکال در استفاده از DriveListBox
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 مهر 1384, 13:17 عصر
  4. اشکال در استفاده از install shield
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1383, 19:24 عصر
  5. اشکال درهنگام استفاده از پارادوکس
    نوشته شده توسط moradii در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1383, 13:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •