نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تبدیل یک رشته به یک کد قابل کامپایل

  1. #1

    Post تبدیل یک رشته به یک کد قابل کامپایل

    سلام دوستان
    من میخوام از یک رشته که حاوی کد C#‎ هست یک تابع بسازم که کامپایل بشه و خروجی بده.
    میخوام ببینم کسی قبلا این کارو کرده و میتونه منو راهنمایی کنه.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: تبدیل یک رشته به یک کد قابل کامپایل

    خوب اون رشته را در یک فایل متنی به صورت یک فایل با پسوند .cs قرار بده
    و سپس
    با استفاده از یک دستور cmd.exe آن فایل را اجرا کن و یک خروجی exe دریافت کن:

      c:\windows\Microsoft.NET\Framework\v3.5\bin\csc.ex  e 
    /t:exe /out:MyApplication.exe MyApplication.cs ...

    منبع:
    http://stackoverflow.com/questions/5...command-prompt

    برا آشنایی با دستورات بیشتر به این لینک MSDN مراجعه کنید:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...sd(VS.80).aspx

  3. #3

    نقل قول: تبدیل یک رشته به یک کد قابل کامپایل

    نقل قول نوشته شده توسط fmehrvarzi مشاهده تاپیک
    خوب اون رشته را در یک فایل متنی به صورت یک فایل با پسوند .cs قرار بده
    و سپس
    با استفاده از یک دستور cmd.exe آن فایل را اجرا کن و یک خروجی exe دریافت کن:

      c:\windows\Microsoft.NET\Framework\v3.5\bin\csc.ex  e 
    /t:exe /out:MyApplication.exe MyApplication.cs ...

    منبع:
    http://stackoverflow.com/questions/5...command-prompt

    برا آشنایی با دستورات بیشتر به این لینک MSDN مراجعه کنید:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...sd(VS.80).aspx
    نه شما در نظر داشته باشین که من میخوام توابعی رو از روی رشته های ذخیره شده توی یک سرور یا یک دیتابیس اجرا کنم و این کار میخوام پویا باشه تا به راحتی توابع جدید اضافه کرد یا توابع رو تغییر داد.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تبدیل یک رشته به یک کد قابل کامپایل

    سلام.
    این تاپیک رو مشاهده بفرمایید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5

    نقل قول: تبدیل یک رشته به یک کد قابل کامپایل

    من متوجه نشدم دوستمون چی می خواد ؟
    دوستان توضیح بدین من هم متوجه بشم. ( یاد بگیرم)
    مرسی

  6. #6

    نقل قول: تبدیل یک رشته به یک کد قابل کامپایل

    ببینین شما فرض کن یک پایگاه داری که داخلش رشته هایی وجود داره و این رشته ها قراره تبدیل به کد جهت کامپایل شدن بشه.
    مهم نیست که رشته حاوی چه چیزی باشه مهم اینه که بعد از کامپایل شدن میتونه دقیقا مثل یک تکه کد عمل کنه.
    حالا من میخوام بدونم چطوری میشه این رشته هرو به کد تبدیل کنم؟

    یک چیزایی هم تو MSDN و Stack Over Flow دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد...

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل یک رشته به عدد در سی شارپ
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 20:50 عصر
  2. تبدیل فیلد رشته ای به عددی
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 اردیبهشت 1384, 22:32 عصر
  3. نحوه تبدیل یک رشته به فرمان قابل اجرا در برنامه دلفی
    نوشته شده توسط masood1350 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 02 اسفند 1383, 16:18 عصر
  4. تبدیل یک رشته به آرایه
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 05 دی 1383, 13:02 عصر
  5. تبدیل نوع رشته به شئی
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 مهر 1382, 11:40 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •