نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: شفاف کردن Object به صورتی که ...

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    شفاف کردن Object به صورتی که ...

    سلام
    من میخوام Object که روی فرمم میذارم بتونم کاری کنم که Object پشت سریش رو نشون بده (وقتی BackColor یک TransParent ,Object میشه رنگ BackGorund فرم رو نشون میده )
    ممنون میشم راهنمایی کنید اصلا" میتونم اینکارو انجام بدم؟ اگر امکانش هست د مورد طریقه انجامش راهنمایی کنید؟

  2. #2
    چرا از visible استفاده نمیکنی؟

  3. #3
    در کی از تاپیکها یک مشک شبیه به این جود داشت و اون هم مربوط به label می شد و یکی از دوستان transparet label رو معرفی کردند. شاید با تغییرات بتونی استفاده کنی .
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=38933

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    نه Visible مشکل رو حل نمیکنه.
    --------
    ممنون از راهنماییتون

  5. #5
    از متد BringTo Front چی ؟

  6. #6

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551
    این مطلب مشکل من هم بود و حلش کردم:D
    شما باید اون Label رو در کنترل مورد نظرتون Add کنید و از قسمت (This.Controls.Add(Label1 دیگه حذفش کنی تا Laebl به اون کنترلتون اضافه بشه و یعنی child اون بشه :

    (PictureBox1.Controls.Add(Laebl1

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 12:00 عصر
  2. Object reference not set to an instance of an object.
    نوشته شده توسط mammad_kami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 27
    آخرین پست: سه شنبه 24 مهر 1386, 15:58 عصر
  3. Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط negar_1986 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 مهر 1386, 04:25 صبح
  4. Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط almanden در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 19:53 عصر
  5. خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •