نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با Usercontrol ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450

    مشکل با Usercontrol ها

    سلام
    توی این فروم گشتم و مطالب مختلفی در زمینه Usercontrol دیدم اما به جوابم نرسیدم ( شاید هم بوده و من خطاکار ندیدم)
    سوالم اینه :
    من یه Usercontrol دارم که شامل یه سری کنترلهاست وقتی که اون رو به فرمم اظافه می کنم(منظورم Usercontrol است) حالا میخوام مثلا اطلاعاتی که داخل یکی از Textbox های اون Usercontrol قرار گرفته رو توی دیتابیس ذخیره کنم اما دسترسی به Textbox ندارم !
    خوب باید چیکارکنم
    یه چیزایی در مورد Property هم توی تاپیکها خوندم اما باز هم متوجه نشدم .
    ممنون میشم از راهنمایی شما

  2. #2
    شما اگر با مفاهیم OOP آشنائی داشته باشید میدونید پراپرتی در NET به چه صورت هست.
    باید یک پراپرتی که حتما هم از نوع Public باید تعریف بشه در UserControl تون بنویسید و در قسمت Get میتونید مقدار TextBox برگردونید توی صفحه اصلی هم برای دسسترسی به اون پراپرتی باید از نام یوزر کنترل و بعد نقطه و اسم پراپرتی که عمل GET انجام میگیره و مقدار تکست باکس برمیگرده چیزی مانند زیر:

    کد درون UserControl:

    Public Class UserControl1
    Inherits System.Web.UI.UserControl

    Public ReadOnly Property txt() as string
    Get
    Return textbox1.text
    End Property
    End Class


    کد درون فرم اصلی:

    dim x as string = UserControl1.txt
    response.write(x)
    آخرین ویرایش به وسیله white fox : جمعه 01 اردیبهشت 1385 در 08:16 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450
    آقا دستت درد نکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450
    سلام
    روشی رو که گفته بودین انجام دادم اما به مشکل برخوردم!
    فایل رو واستون فرستادم اگه امکان داره اون بررسی کنین.
    ضمنا اگه توی Usercontrol من دو یا بیشتر Textbox بود و خواسته باشم که مقادیر هر کدوم رو در فرم از اونها بگیرم باید چند تا Property بنیوسم یا اینکه راه دیگه ای هم داره؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    با سلام....
    اصولا کدتون ایراد خاصی نداشت جز اینکه در فرم اصلیتون یعنی WebForm1 وقتی کنترل رو اضافه کردید خود VS خودکار کد مربوط به معرفی کنترل رو به کدتون اضافه نکرده در Codebehinde تون در قسمت جنرال کدتون متن زیر رو وارد کنید:


    Protected WithEvents WebUserControl11 as WebUserControl1


    در مورد سوال دومتون خوب اگر فقط قصد خواندن متن از تکستباکسها رو داشته باشید و عمل تایید صحت اطلاعات توسط پراپرتی نمیخواید انجام بگیره شاید راحت ترین کار این باشه که در UserControl تون در بخشی که کد خود به خود Generate میشه کافی Expand کنید اون + کوچولو رو کدهایی میبینید که مثل کد بالا با Protected شروع شده اند و در واقع کد معرفی کنترل های صفحتون هست شما Protected رو تبدیل به Public کنید اونطوری دیگه پراپرتی نمیخواد و در فرم اصلی کافیه مثلا بنویسید:


    WebuserControl1.TextBox2.Text


    البته این روش درست نیست خیلی چون امن نیست باید فکری برای تاییدیه ورودی کاربر بکنید...
    البته ممکنه راههای دیگه ای هم باشه مثل کنترل های آرایه ای که به نظرم اگر تعداد تکستباکساتون زیاده به فکرش بیافتید وگرنه همین روش شاید بهتر باشه.
    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450
    نقل قول نوشته شده توسط white fox
    با سلام....
    اصولا کدتون ایراد خاصی نداشت جز اینکه در فرم اصلیتون یعنی WebForm1 وقتی کنترل رو اضافه کردید خود VS خودکار کد مربوط به معرفی کنترل رو به کدتون اضافه نکرده در Codebehinde تون در قسمت جنرال کدتون متن زیر رو وارد کنید:


    Protected WithEvents WebUserControl11 as WebUserControl1
    با توجه به جواب شما حالا اگه من Usercontrol رو در زمان اجرا به فرمم add کنم اون وقت تکلیف این عبارت چی میشه و چه جوری باید اون رو به کدم اضافه کنم؟

  7. #7
    اصولا فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد وقتی دارید به صورت پویا کنترل رو اضافه میکنید کد خاصی برای اون منظور لازم نیست....
    برای اضافه کردن کنترل ها به صورت پویا به شیوه صحیح مراجعه کنید به تاپیک "پرسش های متداول برنامه نویسان" در انتهای گفگو توضیح داده اند آقای راد.

  8. #8
    آقا ممنون از جوابتون.بسیار راهگشا بود.

تاپیک های مشابه

  1. لود یک usercontrol از طریق usercontrol دیگر ؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 17:22 عصر
  2. ارث بری UserControl
    نوشته شده توسط Hamid.reza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 16:16 عصر
  3. UserControl و افت سرعت؟!
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1385, 22:14 عصر
  4. رویداد در Usercontrol
    نوشته شده توسط nazila_f در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1385, 12:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •