نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا در نمایش گزارش روی سیستم دیگر هنگام نصب نرم افزار

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    Question خطا در نمایش گزارش روی سیستم دیگر هنگام نصب نرم افزار

    سلام دوستان من نرم افزارم رو به صورت شبکه روی سرور نصب کردم و خوب کار میکنه و با اتصال به بانک مشکلی نداره و از طریق ip به بانک متصله حالا هر کاری میکنم گزارشات رو نمایش نمیده و همش خطا میگیره نمیدونم چکار کنم؟
    اینم کد هام
      strSQL = "select * from day_rest where day_rest.meli ='" + textBoxX2.Text + "'order by date1 desc";
    SqlDataAdapter sqladapter = new SqlDataAdapter(strSQL, strCon);
    DataTable t2 = new DataTable();
    sqladapter.Fill(t2);
    ConnectionInfo connectionInfo = new ConnectionInfo();
    connectionInfo.ServerName = "170.20.43.98";
    connectionInfo.DatabaseName = "rest";
    connectionInfo.UserID = "mrk";
    connectionInfo.Password = "123";
    ReportDocument RepDoc = new ReportDocument();


    string RepPath = Application.StartupPath + @"\CrystalReport3.rpt";
    RepDoc.Load(RepPath);
    RepDoc.SetDataSource(t2);
    crystalReportViewer1.ReportSource = RepDoc;

    اینم کانکشن
    strCon = "Data Source=172.20.43.98,1433;Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog=rest;Integrated Security=True;User ID=mrk;Password=123";Viewer1.ReportSource = RepDoc;

    و اینم پیفام خطا
    Untitled.png

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: خطا در نمایش گزارش روی سیستم دیگر هنگام نصب نرم افزار

    سلام دوست عزیز
    کریستال ریپورت رو سیستم نصب .؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا هنگام اجرای برنامه روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط ICANICAN در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392, 19:16 عصر
  2. سوال: مشکل در نمایش گزارش روی یک کامپیوتر دیگر
    نوشته شده توسط boysmanjenigh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1390, 12:22 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1390, 14:39 عصر
  4. سوال: کپی فونت هنگام نصب نرم افزار
    نوشته شده توسط havash.link در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1388, 19:55 عصر
  5. خطای logon fail هنگام اجرا روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط f.nabavi در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 اسفند 1387, 20:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •