نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: حذف چند سطر فقط با یک کلیک

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    حذف چند سطر فقط با یک کلیک

    سلام دوستان
    من میخوام وقتی کاربر چند سطر گرید را انتخاب کرد و دکمه ی حذف رو زد سطرهای انتخابی حذف شوند
    اما چه طور نمی دونم
    لطفأ کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: حذف چند سطر فقط با یک کلیک

    دو راه داری
    1 - قابلیت انتخاب چند سطر رو به کاربر بدی و هنگام حذف ردیف های انتخاب شده رو حذف کنی که زیاد جالب نیست
    2 - ی ستون از نوع checkbox داشته باشی و زمان ارسال دستور حذف ردیف هایی که چک خوردن حذف بشن

  3. #3

    نقل قول: حذف چند سطر فقط با یک کلیک

    با استفاده از خصوصیت RemoveAt که تابعی است در کلاس Rows به صورت زیر می توانید سطری را حذف نمایید
    DataGridVeiw1.Rows.RemoveAt(Index);
    Index نام شماره اندیس سطری که انتخاب شده. شماره سطرهای انتخاب شده را هم می توانید از خصوصیت CurrentRow بدست آورد به صورت زیر
    DataGridVeiw1.CurrentRow.Index
    این در صورتی است که تنها یک سطر انتخاب باشد. اما اگر گرید ویوی شما در حالت انتخاب چند سطر باشد می توانید با استفاده از خصوصیت SelectedRows که یک آرایه است به اندیس سطرهای انتخاب شده دسترسی داشته باشید. تمام سطرهای که انتخاب شده اند به ترتیب در این آرایه قرار دارند و می توانید همانند یک آرایه با استفاده از براکت به محتوای عناصر آن (که همان شماره اندیسهای سرهای انتخاب شده است) دسترسی داشته باشید.
    با استفاده از دستور زیر می توانید حالت انتخاب تمام سطر را برای گرید ویو فعال نمایید
    DataGridVeiw1.SelectionMode = DataGridViewSelectionMode.FullRowSelect;
    و برای انتخاب چند سطر می توانید با نگه داشن کلید کنترل از صفحه کلید چند سطر را انتخاب نمایید.
    امیدوارم که توانسته باشم کمکی کنم. موفق باشید ...!




  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: حذف چند سطر فقط با یک کلیک

    مشکل من اینها نیست
    من با کد زیر تنها یک سطر را می تونم حذف کنم و اون هم سطر انتخاب شده ی دیتاگرید

    SqlCommand cmd =new SqlCommand("delete from Table_Gallery where Gallery_ID =" +dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value, cn);
    cmd.ExecuteNonQuery();

    حالا اگه کلید کنترل را نگه داشتم و مثلأ 4 سطر رو انتخاب کردم چی ؟
    کدمو باید به چی تغییر بدم ؟
    لطفأ کمک کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: حذف چند سطر فقط با یک کلیک

    سلام
    ابتدا یک ستون از نوع چک باکس در دیتا گرید ایجاد کنید (این ستون فقط جهت انتخاب است و ارتباطی به بانک داده ندارد)
    سپس مقدار فیلدهای کلید را که ستون چک باکسش برابر ترو است را در یک آرایه بریزید و سپس با حلقه خانه های ارایه را بخوانید و دستور دلیت را اجرا کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: حذف چند سطر فقط با یک کلیک

    این هم یک نمونه ساده با کمی تغیرات
                for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount -1; i++)
    {
    if (dataGridView1.Rows[i].Cells["CheckBoxColumn"].Value == true)
    {
    int j = dataGridView1.Rows[i].Cells["ID"].Value;
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("delete from Table_Gallery where Gallery_ID =" + Convert.ToString ( j), cn);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    }

  7. #7

    Post نقل قول: حذف چند سطر فقط با یک کلیک

    احتیاجی به این کارها نیست. چون هر بار برای پیدا نمودن سطرهای انتخاب شده باید کل لیست را از اول تا آخر پیمایش کنید در حالی که اندیس سطرهای انتخاب شده در خصوصیت SelectedRows قرار دارد و به راحتی می توان به اندیس سطرهای انتخاب شده دسترسی داشت.
    SqlCommand cmd =new SqlCommand();
    for (int i = 0; i < dataGridView1.SelectedRows.Count; i++)
    {
    cmd =new SqlCommand("delete from Table_Gallery where Gallery_ID =" +
    dataGridView1.Rows[dataGridView1.SelectedRows[i].Index].Cells[0].Value, cn);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست کوئری برای حذف چند سطر کد از یک جدول
    نوشته شده توسط javadth در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1392, 17:27 عصر
  2. حذف چند سطر در Linq
    نوشته شده توسط del ara در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1390, 19:33 عصر
  3. حذف چند سطر انتخاب شده در datagridview
    نوشته شده توسط metallica در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1390, 22:54 عصر
  4. سوال: مشکل با حذف چند سطر انتخاب شده در GridView با چک باکس
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مهر 1388, 01:02 صبح
  5. حذف چند سطر انتخابی ازMSFlexGrid
    نوشته شده توسط hamid159 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1384, 09:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •