نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دستور Insert , Delete در Entity FrameWork

  1. #1

    دستور Edit , Delete در Entity FrameWork

    من طبق کد زیر دستورات رو از دیتابیس به تکس باکس ها میریزم
    1
    2
    tbuser tb = new tbuser();
    var m = db.tbusers.Where(a => a.idpublic == txtsearch.Text).Single();

    حالا میخوام اطلاعات ریخته شده در تکس باکس ها رو ادیت و یا حذفشون کنم
    کسی میدونه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اصلا دستور استانداردی هستش؟
    آخرین ویرایش به وسیله m.bibjan : دوشنبه 30 دی 1392 در 20:27 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: دستور Insert , Delete در Entity FrameWork

    به سایت زیر مراجعه کنین و ویدیو آموزش Entity Framwork رو دانلود و تماشا کنین
    مطالب مورد نیاز شما رو داره

    http://learnfiles.com/

  3. #3

    نقل قول: دستور Insert , Delete در Entity FrameWork

    چرا دانلود نمیشه؟ نشد

  4. #4

    نقل قول: دستور Insert , Delete در Entity FrameWork

    سلام خسته نباشین
    من این نحوه کد نویسی رو کاملا بلدم و حتی پروژه ایی رو هم نوشتم بر طبق روند فیلم
    ولی من میخواستم بجای DataGridView از انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها استفاده کنم
    نمیدونم چجوری ولی خیلی عجله دارم
    اگه کمکم کنید ممنون میشم

  5. #5

    نقل قول: دستور Insert , Delete در Entity FrameWork


    Database1Entities db;
    tbl foundTbl;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();

    db = new Database1Entities();
    }

    private void getBtn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    foundTbl = db.tbl.SingleOrDefault(item => item.name == textBox1.Text);
    if (foundTbl != null)
    {
    textBox2.Text = foundTbl.address;
    textBox3.Text = foundTbl.email;
    }
    }

    private void UpdateBtn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (foundTbl != null && MessageBox.Show("Are you sure?")== System.Windows.Forms.DialogResult.OK)
    {
    foundTbl.address = textBox2.Text;
    foundTbl.email = textBox3.Text;
    db.SaveChanges();
    }
    }

    private void deleteBtn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (foundTbl != null && MessageBox.Show("Are you sure?") == System.Windows.Forms.DialogResult.OK)
    {
    db.DeleteObject(foundTbl);
    db.SaveChanges();
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. دستور Insert , Delete در Entity FrameWork
    نوشته شده توسط m.bibjan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 دی 1392, 23:22 عصر
  2. سوال: کد querystring در دستور linq(entity framework ؟؟
    نوشته شده توسط aminie در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1391, 12:52 عصر
  3. دستور معادل کد select در #c به کد linq(entity framework
    نوشته شده توسط aminie در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1391, 01:03 صبح
  4. آموزش: select, update, insert, delete در دیتا بیس با استفاده از Entity data modle, Silverlight و MVVM
    نوشته شده توسط mahmoodkabi در بخش Silverlight
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 تیر 1390, 23:31 عصر
  5. دو سوال در مورد دستور Insert ...
    نوشته شده توسط احد در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1383, 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •