نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: رفرنس using Microsoft.WindowsAPICodePack.Taskbar;

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    رفرنس using Microsoft.WindowsAPICodePack.Taskbar;

    رفرنس این دو چیه؟

    using Microsoft.WindowsAPICodePack.Shell;
    using Microsoft.WindowsAPICodePack.Taskbar;

  2. #2

    نقل قول: رفرنس using Microsoft.WindowsAPICodePack.Taskbar;

    اگر اشتباه نکنم برای کار با API هایی که وظیفه ایجاد Progressbar روی آیکن های تسکبار رو دارن ، مثلا اگر دقت کرده باشید موقع کپی کردن تو ویندوز 7 روز آیکن تسکبار یک Progressbar میاد که میزان پیشرفت رو نشون میده، یک DLL توی Code Project منتشر شد که این رفرنس ها مربوط به اون هستند.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: رفرنس using Microsoft.WindowsAPICodePack.Taskbar;

    دقیقاً.
    dllاش چیه؟

    Microsoft.WindowsAPICodePack.Taskbar.TaskbarManager tm = Microsoft.WindowsAPICodePack.Taskbar.TaskbarManager.Instance;
    private void hScrollBar1_Scroll(object sender, ScrollEventArgs e)
    {
    tm.SetProgressValue(hScrollBar1.Value, 100);
    tm.SetProgressState(Microsoft.WindowsAPICodePack.T askbar.TaskbarProgressBarState.Error);
    }


  4. #4

    نقل قول: رفرنس using Microsoft.WindowsAPICodePack.Taskbar;

    تو این لینک همه اطلاعاتش هست .
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: رفرنس using Microsoft.WindowsAPICodePack.Taskbar;

    رفرنسش ایناست:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Dll.rar‏ (165.9 کیلوبایت, 17 دیدار)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در استفاده از using Microsoft.Office.Interop.Excel; بر روی سرور
    نوشته شده توسط minaalamshahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 17:37 عصر
  2. سوال: نشناختن فضای نام using Microsoft.DirectX.DirectSound;
    نوشته شده توسط ardeshir1365 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1391, 14:39 عصر
  3. مشکل با رفرنس Microsoft.DirectX
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آبان 1390, 00:25 صبح
  4. مشکل using Microsoft.SqlServer.Management.Smo;
    نوشته شده توسط Merila_Rad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 00:23 صبح
  5. using Microsoft Agent
    نوشته شده توسط win32api در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آبان 1386, 10:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •