نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل اساسی با نمایش داده ها در کریستال ریپورت بعد از نصب نرم افزار روی سیستم کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    Question مشکل اساسی با نمایش داده ها در کریستال ریپورت بعد از نصب نرم افزار روی سیستم کاربر

    سلام دوستان من تمام کارها رو انجام دادم
    از جمله نصب .net framwork 4 نصب کریستال ربپورت، نصب runtime cristal report و بقیه موارد بانکمم میشناسه و بخوبی کار میکنه ولی موقع لود شدن صفحه گزارش این پیامو میده
    {"Could not load file or assembly 'crdb_adoplus, Version=9.1.3300.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304' or one of its dependencies. Strong name validation failed. (Exception from HRESULT: 0x8013141A)":"crdb_adoplus, Version=9.1.3300.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304"}

    این فایلو crdb_adoplus هم دانلود کردن و در پوشه dotnet قرار دادم
    اینم اخطارش
    14.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله reza4359 : دوشنبه 30 دی 1392 در 17:10 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل اساسی با نمایش داده ها در کریستال ریپورت بعد از نصب نرم افزار روی سیستم کاربر


    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true"><support edRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>


    این تگ رو به فایل app.config اضافه که ، درون تگ <Configuration> باید اضافه بشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: مشکل اساسی با نمایش داده ها در کریستال ریپورت بعد از نصب نرم افزار روی سیستم کاربر

    ممنون دوست عزیز ولی این تگ رو هم قبلا اضافه کردم
    بیشتر کارها رو انجام دادم تو سایتهای خارجی هم خیلی سرچ کردم و لی نمیدونم چرا باز درست نمیشه
    من برنامم رو روی یک شبکه اجرا میکنم و خوب کار میکنه با کانکشن ip و مشکلی نداره و لی با نمایش گزارشات مشکل داره
    باید چکارکتم؟؟؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل اساسی با نمایش داده ها در کریستال ریپورت بعد از نصب نرم افزار روی سیستم کاربر

    با سلام خدمت دوستان

    من میخوام از کریستال ریپورت استفاده کنم ولی با ارور زیر رو میده

    Could not load file or assembly 'file:///C:\Program Files (x86)\SAP BusinessObjects\Crystal Reports for .NET Framework 4.0\Common\SAP BusinessObjects Enterprise XI 4.0\win32_x86\dotnet1\crdb_adoplus.dll' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

    وقتی مسیر ارور فوق رو بررسی کردم دیدم فولدر dotnet1 در سیستم من بصورت dotnet نوشته شده که اسم فولدر رو به dotnet1 تغییر دادم که با ارور زیر میده

    Could not load file or assembly 'crdb_adoplus, Version=9.1.3300.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304' or one of its dependencies. Strong name validation failed. (Exception from HRESULT: 0x8013141A)

    البته کدی muosa1992 گفته در قسمت app.config اضافه کنیم انجام دادم که 4 تا مسیج زیر رو برام میده

    Message 1 Could not find schema information for the attribute 'useLegacyV2RuntimeActivationPolicy'.

    Message 2 Could not find schema information for the element 'supportedRuntime'.

    Message 3 Could not find schema information for the attribute 'version'.

    Message 4 Could not find schema information for the attribute 'sku'.


    من پس از جستجوی فراوان تو اینترنت دیدم نتونستم راه حلی پیدا کنم کدهای متفاوتی رو امتحان کردم باید بگم که از visual studio 2010 استفاده می کنم تو زیر نمونه کدی که برای لود کردن تو crystalReportViewer1 نوشتم

    ReportDocument rcoc = new ReportDocument();
    DataSet1 ds1 = new DataSet1();
    rcoc.Load(@"c:\users\tabatabae\documents\visual studio 2010\Projects\crystal3\crystal3\CrystalReport1.rpt ");
    rcoc.SetDataSource(ds1);
    crystalReportViewer1.ReportSource = rcoc;
    لطفا در این مورد راهنماییم کنین که نیاز شدید به این پروژه دارم
    باتشکر

  5. #5

    نقل قول: مشکل اساسی با نمایش داده ها در کریستال ریپورت بعد از نصب نرم افزار روی سیستم کاربر

    تو لینک زیر توضیحاتی برای رفع پیامها داده
    http://stackoverflow.com/questions/5...ribute-element
    کسی می تونه بهم بگه چی کار باید بکنم
    نمی تونم متن های زیر بفهمم

    1. In Visual Studio, open your app.config or web.config file.
    2. Go to the "XML" menu and select "Create Schema". This action should create a new file called "app.xsd" or "web.xsd".
    3. Save that file to your disk.
    4. Go back to your app.config or web.config and in the edit window, right click and select properties. From there, make sure the xsd you just generated is referenced in the Schemas property. If it's not there then add it.

  6. #6

    نقل قول: مشکل اساسی با نمایش داده ها در کریستال ریپورت بعد از نصب نرم افزار روی سیستم کاربر

    سلام
    من مشکلی مشابه دارم
    نرم افزار و گزارشم رو سیستم سرور درست کار می کنه، ولی رو سیستم کلاینت گزارشم باز نمی شه
    ۱۰ روزه سوال پرسیدم اینجا هیچ کسی نیست جواب بده

تاپیک های مشابه

  1. راه اندازی نرم افزار روی سیستم کاربر و مشکلات نصب کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط helpsos در بخش ساختن Setup برای پروژه های VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1392, 15:23 عصر
  2. مشکل در اجرای stimulsoft بعد از نصب نرم افزار برای کاربر
    نوشته شده توسط sh2007 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1390, 15:41 عصر
  3. عدم نمایش داده ها در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط golemaryam_1983 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1390, 14:13 عصر
  4. مشکل بعد از نصب نرم افزار در اکسس
    نوشته شده توسط bonabtak در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1390, 20:32 عصر
  5. عدم نمایش داده ها در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط arash_vb در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 19 آذر 1386, 10:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •