نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    سلام
    میدونم که ایجا جایی مناسبی برای مطرح کردن این سوال نیست ولی بخش مربوطه هم پاسخگو نیستند
    از مدیران هم خواهشمندم که پست رو انتقال ندهند
    من دو جدول بر اسا کد مشتری رو از بانک لود اطلاعات رو به استیمول ارسال میکنم همه چیز به خوبی انجام میشه دو تا مشکل برام پیش میاد
    طبق این عکس :

    1 - چرا ردیف 6 خالیه ؟
    2 - من در زمان ارسال فیلد تاریخ دریافت شهریه مرتبش کردم ORDER BY ارسال کردم به ریپورت چرا منظم نیست ؟
    تمامی اطلاعات رو در گرید صحیح نمایش میده

    کد برنامه هم هست :
    Dim da1 As New SqlDataAdapter("select name,family,data_osv,pic,codosv from hoviat where codosv = '" & TextBox1.Text & "'", con)
    Dim dt1 As New DataTable("hoviat")
    da1.Fill(dt1)

    Dim da2 As New SqlDataAdapter("select shahriyeh,b_shahreyeh,data_sh,codeosv,user_name from mali where codeosv = '" & TextBox1.Text & "'ORDER BY data_sh asc ", con)
    Dim dt2 As New DataTable("mali")
    da2.Fill(dt2)

    dt1.Merge(dt1, True, MissingSchemaAction.Add)
    dt1.Merge(dt2, True, MissingSchemaAction.Add)

    StiReport1.RegData(dt1)
    StiReport1.CacheAllData = True
    StiReport1.Dictionary.Synchronize()
    StiReport1.Show()


    دریافت برنامه
    ممنوم میشم راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    یا کد سی شارپ بزارید یا در تالار وی بی دات نت بپرسید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول
    نوشته شده توسط systam در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1392, 22:58 عصر
  2. سوال: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول
    نوشته شده توسط systam در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1392, 22:32 عصر
  3. سوال: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول
    نوشته شده توسط systam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1392, 16:47 عصر
  4. سوال: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول
    نوشته شده توسط systam در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1392, 14:55 عصر
  5. سوال: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول
    نوشته شده توسط systam در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 دی 1392, 15:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •