نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: غیرفعال کردن یک دکمه از کیبرد + سایز فرم

  1. #1

    Red face غیرفعال کردن یک دکمه از کیبرد + سایز فرم

    سلام دوستان
    1. من یه مشکلی دارم ، توی vb6 (چون قبلا وی.بی کار میکرد و تازه سی.شارپ رو شروع کردم از وی.بی مثال میزنم) وقتی میخواستیم انادزه فرم کل صفحه رو بگیره ازین کد استفاده میکردیم :
    form1.width = screen.width
    همینطور برای height اما توی سی شارپ چطوری میشه اینکارو کرد ؟
    من هرچی خواستم از خاصیت سایز توی فرم لود استفاده کنم اینطوری شد :

    و ارور گرفتم .

    2. چطوری میتونم یکی از دکمه ها رو غیرفعال کنم ، مثلا تا وقتی برنامه در حال اجراست دکمه F یا ویندوز (این خیلی مهمه) کار نکنه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: غیرفعال کردن یک دکمه از کیبرد + سایز فرم

    برای غیر فعال کردن کیبورد میتونی از لایبراری GlobalHooker استفاده کنی
    من با استفاده از این لایبراری تونستم موس و کیبورد را به صورت سراسری غیر فعال کنم

    یک نمونه در امضا در زیر همین نوشته قرار دارد

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار AmiRReZzZzA
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    51

    نقل قول: غیرفعال کردن یک دکمه از کیبرد + سایز فرم

    برای تغییر سایز فرم ، می توانید اول از آن یک شی بسازید . برای مثال
                Form1 frm = new Form1();
    frm.Width = 100;

    و یا با استفاده از this که به فرم اشاره می کند مثل :

        this.Width = 43;
    this.Height = 10;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: غیرفعال کردن یک دکمه و بی از طریق کد جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط fa_karoon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 آذر 1390, 09:03 صبح
  2. کار کردن ناگهانی دکمه ESC در بستن فرم
    نوشته شده توسط hasandrw در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1390, 12:26 عصر
  3. غیر فعال کردن یکی از دکمه های کنترلی بالای فرم
    نوشته شده توسط jafari_m246 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 مرداد 1386, 08:34 صبح
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 07 آذر 1385, 15:43 عصر
  5. کلیک کردن یک دکمه در فرم لود
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1385, 11:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •