نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش پیام در سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار p30online
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایــــــــــــــــران
    پست
    509

    Question نمایش پیام در سایت

    دوستان من یه فرم نوشتم و بعد متد آن را به یک صفحه دیگر منتقل کردم و وقتی اطلاعات به صورت موفق ثبت شد مقدار session را اینطور مقداردهی کردم


    if($qry)
    $_SESSION['y']='1';


    و در صفحه اصلی هم این طور نوشتم که پیام را نمایش دهد


    <?php
    if($_SESSION['y']='1')
    {
    ?>
    <script type="text/javascript">
    alert ('اطلاعات شما به طور کامل وارد شده است و پس از تائید نمایش داده می شود!');
    </script>
    <?php
    }
    ?>


    ولی وقتی من به صفحه وارد شدم و هنوز اطلاعاتی داخل فرم وارد نکردم این متن نمایش داده می شود باید چه کار کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SadeghPro19
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    172

    نقل قول: نمایش پیام در سایت

    کدتون رو به این صورت کنین:
    <?php
    if($_SESSION['y']=='1') {
    echo '<script type="text/javascript">
    alert ("اطلاعات شما به طور کامل وارد شده است و پس از تائید نمایش داده می شود!");
    </script>';
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله SadeghPro19 : سه شنبه 01 بهمن 1392 در 18:01 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار p30online
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایــــــــــــــــران
    پست
    509

    نقل قول: نمایش پیام در سایت

    نه بازم حل نشد !باز هم هنگام لود صفحه نمایش داده می شود!

    من در کل می خواهم وقتی اطلاعات ثبت شد بگوید ثبت شده است!یه فرم می فرستم به یه فایل دیگر و وقتی هدر آن آمد به صفحه اول بگوید ثبت شده است
    آخرین ویرایش به وسیله p30online : سه شنبه 01 بهمن 1392 در 22:01 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش پیام هنگام لود سایت با funcubox درصورت فعال بودن ؟
    نوشته شده توسط Fartaj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1391, 00:15 صبح
  2. نمایش پیام سایت
    نوشته شده توسط imanasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1388, 11:02 صبح
  3. جستجو در database یک سایت دیگر و نمایش خروجی در سایت خودم
    نوشته شده توسط maryam_80 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 31 تیر 1386, 22:20 عصر
  4. نمایش پیام فارسی در ASP
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1382, 20:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •