نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل عدم نمایش صحیح کاراکتر های خروجی در node.js

  1. #1

    Unhappy مشکل عدم نمایش صحیح کاراکتر های خروجی در node.js

    سلام دوستان
    من تازه با node.js آشنا شدم.توی اولین برنامم خواستم عبارت سلام دنیا رو چاپ کنم ولی کاراکتر های درهم برهمی نمایش داده شد .
    console.log('سلام دنیا');

    چیزی که چاپ شد این بود:
    ط³ظ„ط§ظ… ط¯ظ†غŒط§

    مشکل چیه؟راه حلش چیه؟خیلی سرچ کردم و امتحان کردم ولی فایده نداشت.
    در ضمن یک سوال دیگه هم دارم.من برای توسعه نود از اکلیپس استفاده می کنم.به نظر شما بهترین آی دی ای برای توسعه نود که auto complete هم داشته باشه چیه؟شما از چی استفاده می کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: مشکل عدم نمایش صحیح کاراکتر های خروجی در node.js

    یا کنسول شما UTF8 نبوده یا فایلی که توی eclipse داری کدت رو توش مینویسی UTF8 نیست. اون پایین ویراشگر eclipse سمت چپ باید encoding مربوطه باشه. چک کن و بگرد مشکل رو حل کن.

    برای کار با جاوا اسکریپت Webstorm خیلی خوبه که البته مجانی نیست. البته با IDEA هم می تونی plugin نود جی اس رو نصب کنی و کار کنی.
    یه نرم افزار ساده و خوش دست دیگه Brackets هست که خیلی جذابه.

    من eclipse رو توصیه نمی کنم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم نمایش صحیح خروجی در AJAX
    نوشته شده توسط billgivz در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 11:25 صبح
  2. سوال: مشکل عدم نمایش فایل های word در مرورگر
    نوشته شده توسط HosseinProgrammer در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 10:18 صبح
  3. مشکل در نمایش صحیح فونت فارسی
    نوشته شده توسط kimia1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1383, 14:02 عصر
  4. مشکل عدم نمایش فیلدهای طولانی در FastReport
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 فروردین 1383, 16:40 عصر
  5. عدم نمایش صحیح داده های مرتب شده فارسی در DataGrid
    نوشته شده توسط rsalimian در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1382, 16:29 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •