نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ویرایش Context Menu در زمان اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saber67
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    35
    پست
    155

    Question ویرایش Context Menu در زمان اجرا

    چه طور میشه در زمان اجرای برنامه به یکی از آیتم های Context Menu (مثلا اولین آیتم) زیر منو اضافه کرد؟
    در واقع کل آیتم ها در زمان اجرا اضافه میشن (اصلی و زیر منو) اما با اصلی ها مشکلی ندارم ولی واسه زیر منو تابعی پیدا نکردم!
    توی سایت هم جستجو کردم ولی چیزی که کارم رو راه بندازه پیدا نکردم!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saber67
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    35
    پست
    155

    نقل قول: ویرایش Context Menu در زمان اجرا

    خودم جوابشو پیدا کردم!
    اینجا راه حلش رو میگم شاید به درد کسی خورد

    مثلا می خوایم یک منو داشته باشیم که 2 گزینه داشته باشه و گزینه اول خودش یه زیر منو با 3 گزینه داشته باشه، باید اینجور کدی باشه:
    ToolStripMenuItem tlsmni = new ToolStripMenuItem();
    tlsmni.DropDownItems.Add("Sum Item 1");
    tlsmni.DropDownItems.Add("Sum Item 2");
    tlsmni.DropDownItems.Add("Sum Item 3");
    tlsmni.Text = "Item 1 (Have Sub Menu)";
    contextMenuStrip1.Items.Add(tlsmni);
    contextMenuStrip1.Items.Add("Item 2");

    در واقع اول میایم یه ToolStripMenuItem می سازیم و آیتم های دلخواه رو بهش اضافه می کنیم. این میشه زیر منو!
    بعد این ToolStripMenuItem رو به عنوان یک آیتم به منوی اصلی اضافه می کنیم.
    آخرین ویرایش به وسیله saber67 : چهارشنبه 02 بهمن 1392 در 21:35 عصر

تاپیک های مشابه

  1. طراحی گزارشات در زمان اجرا ...
    نوشته شده توسط احد در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 07 دی 1393, 20:34 عصر
  2. کمک در مورد تغییر app.config در زمان اجرا
    نوشته شده توسط namin در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1385, 14:35 عصر
  3. کار با کنترل های ایجاد شده در زمان اجرا
    نوشته شده توسط داش اکل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1382, 23:17 عصر
  4. تعریف آرایه و متغیر در زمان اجرا
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آذر 1382, 12:58 عصر
  5. نام پروژه در زمان اجرا
    نوشته شده توسط در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آبان 1382, 15:23 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •