نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش حجم فایل به صورت خودکار

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نمایش حجم فایل به صورت خودکار

    سلام میخوام بدونم برای نمایش حجم فایل ویدئو و عکس کامپوننت خاصی هست یا باید دستی این نوشت؟

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نمایش حجم فایل به صورت خودکار

    یه سری تابع برای این کار هست
    میخوای؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: نمایش حجم فایل به صورت خودکار

    بله مرسی اگه میشه بنویسید

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نمایش حجم فایل به صورت خودکار

    ابتدا این using را وارد برنامه کنید:
    using Microsoft.VisualBasic;
    سپس از رفرنس ها Microsoft Visual Basic را ادد کنید
    حالا با استفاده از کد زیر مثلا حجم یک فایل متنی در آدرس : :D\aa.txt را به دست می آورید و در یک جعبه پیام نشان میدهید

    MessageBox.Show("The file contains " + FileSystem.FileLen("D:\\aa.txt") + " bytes");

  5. #5

    نقل قول: نمایش حجم فایل به صورت خودکار

    از این کلاس استفاده کن:



    ListBox lst = new ListBox();

    FileInfo fileinfo = new FileInfo(@"G:\diagram.png");


    lst.Items.Add(fileinfo.Length + " Per Byte");
    lst.Items.Add(fileinfo.FullName);
    lst.Items.Add(fileinfo.Extension);
    lst.Items.Add(fileinfo.DirectoryName);
    lst.Items.Add(fileinfo.CreationTime);
    lst.Items.Add(fileinfo.IsReadOnly.ToString());

    lst.Location = new Point(10, 10);
    lst.Width = 150;

    this.Controls.Add(lst);


  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نمایش حجم فایل به صورت خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط Mousavmousab مشاهده تاپیک
    از این کلاس استفاده کن:



    ListBox lst = new ListBox();

    FileInfo fileinfo = new FileInfo(@"G:\diagram.png");


    lst.Items.Add(fileinfo.Length + " Per Byte");
    lst.Items.Add(fileinfo.FullName);
    lst.Items.Add(fileinfo.Extension);
    lst.Items.Add(fileinfo.DirectoryName);
    lst.Items.Add(fileinfo.CreationTime);
    lst.Items.Add(fileinfo.IsReadOnly.ToString());

    lst.Location = new Point(10, 10);
    lst.Width = 150;

    this.Controls.Add(lst);

    موسی جان این دستور نسبت به دستور من چه تفاوتی داره؟چون خیلی طولانیه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: نمایش حجم فایل به صورت خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    ابتدا این using را وارد برنامه کنید:
    using Microsoft.VisualBasic;
    سپس از رفرنس ها Microsoft Visual Basic را ادد کنید
    حالا با استفاده از کد زیر مثلا حجم یک فایل متنی در آدرس : :D\aa.txt را به دست می آورید و در یک جعبه پیام نشان میدهید

    MessageBox.Show("The file contains " + FileSystem.FileLen("D:\\aa.txt") + " bytes");
    این که vb من C#‎ میخوام

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: نمایش حجم فایل به صورت خودکار

    نه عزیزم وی بی نیست
    اول این using رو وارد میکنید بعد میتونید در سی شارپ از توابع وی بی استفاده کنید
    شما همین کدها رو کپی کنید درسته

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: نمایش حجم فایل به صورت خودکار

    با سلام و با اجازه بچه های دیگه

    شما کافیه رفنس IO به سیستم اضافه کنید

    بعد

                FileInfo obj = new FileInfo(@"C:\Users\Soheil Karami\Desktop\enzebat4\enzebat.v11.suo");
    MessageBox.Show(obj.Length.ToString());

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کد ارسال فایل txt به صورت خودکار
    نوشته شده توسط ppcsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1394, 22:55 عصر
  2. نمایش حجم فایل های دانلود شده کلاینت در سرور
    نوشته شده توسط silverm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1392, 23:46 عصر
  3. برنامه ای با وی بی که یک فایل را به صورت خودکار از یک درایو پاک کند
    نوشته شده توسط auorora در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 17:18 عصر
  4. تنظیم FF برای ذخیره فایل با نام title به صورت خودکار
    نوشته شده توسط Leo_messi در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1386, 01:49 صبح
  5. بررسی فایل ها یک filelist به صورت خودکار
    نوشته شده توسط ArshamHacker در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 31 شهریور 1386, 12:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •