نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بدست اوردن اختلاف دو زمان بر حسب دقیقه

  1. #1

    بدست اوردن اختلاف دو زمان بر حسب دقیقه

    سلام به همگی

    من میخوام اختلاف دو تا زمانو بدست بیارم بر حسب دقیقه نمایش بدم
    زمانو به صورت shorttimestring ذخیره میکنم

    textBox1.Text = DateTime.Now.ToShortTimeString();

    ممنون میشم راهنمایی کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: بدست اوردن اختلاف دو زمان بر حسب دقیقه

    اول اختلاف ساعت هارو دربیار بعد دقیقه هاشرو یا حتی می تونی ساعت رو اول به دقیقه تبدیل کنی بعد دو تارو مقایسه کنی مثلا :
    12:30 با 13:45
    12*60+30= ؟
    13*60+45=؟
    بعدش اختلاف بر حسب دقیقه میاد.
    موفق باشید.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: بدست اوردن اختلاف دو زمان بر حسب دقیقه

    سلام.
    از TimeSpan استفاده کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  4. #4

    نقل قول: بدست اوردن اختلاف دو زمان بر حسب دقیقه

    سلام


    DateTime a;
    DateTime b;
    double c = (a - b).TotalMinutes;
    ///or
    c = (a - b).TotalMinutes;
    //or
    //...

  5. #5

    نقل قول: بدست اوردن اختلاف دو زمان بر حسب دقیقه

    نقل قول نوشته شده توسط samsam_ninja مشاهده تاپیک
    سلام


    DateTime a;
    DateTime b;
    double c = (a - b).TotalMinutes;
    ///or
    c = (a - b).TotalMinutes;
    //or
    //...

    دوست عزیز این کدو امتحان کردم

    ساعت 7:00ب.ظ منهای 10:00ق.ظ رو 540 جواب میده دلیلشو میدونی ؟ولی بر عکسشو -910 جواب میده

  6. #6

    نقل قول: بدست اوردن اختلاف دو زمان بر حسب دقیقه

    خب دوست عزیز 9 ساعت اختلاف هست بینشون دیگه 9*60=540
    و در مورد منفی : در نظر داشته باش که کم کردن یه عدد کوچکتر از بزرگتر حاصلش منفی میشه
    این کد روز رو هم در نظر میگیره یعنی شما اگه یه ساعتی از دیروز رو منهای امروز کنی جواب منفی میده
    پس امروز بزرگتر از دیروزه
    امید وارم که خوب توضیح داده باشم!

تاپیک های مشابه

  1. بدست اوردن زمان جستجو
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش MySQL
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 23:34 عصر
  2. سوال: بدست آورد اختلاف بین دو زمان بر حسب تاریخ
    نوشته شده توسط mohsen57 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1387, 10:28 صبح
  3. اختلاف بین دو زمان به صورت دقیقه
    نوشته شده توسط راحله سعادتی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 11:31 صبح
  4. بدست اوردن زمان سرور
    نوشته شده توسط sm در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 10:15 صبح
  5. بدست اوردن اختلاف دو تا تاریخ
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 00:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •