نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فشرده سازی چند فایل با PHP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirrezaq
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    24
    پست
    120

    Question فشرده سازی چند فایل با PHP (حل شد)

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من چندتا فایل یا مثلا چندتا پوشه دارم
    چگونه باید این فایل ها رو با PHP به فرمت zip در بیارم؟؟؟
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله amirrezaq : پنج شنبه 03 بهمن 1392 در 15:59 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: فشرده سازی چند فایل با PHP


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirrezaq
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    24
    پست
    120

    نقل قول: فشرده سازی چند فایل با PHP

    عزیز من اینو خوندم قبلا
    ولی خیلی زبانم قویه چیزی نفهمیدم!
    اگر میشه خودتون بگید!

  4. #4

    نقل قول: فشرده سازی چند فایل با PHP

    لینک اصلی:

    http://davidwalsh.name/create-zip-php


    این تابع برای ساخت:

    /* creates a compressed zip file */ function create_zip($files = array(),$destination = '',$overwrite = false) { 	//if the zip file already exists and overwrite is false, return false 	if(file_exists($destination) && !$overwrite) { return false; } 	//vars 	$valid_files = array(); 	//if files were passed in... 	if(is_array($files)) { 		//cycle through each file 		foreach($files as $file) { 			//make sure the file exists 			if(file_exists($file)) { 				$valid_files[] = $file; 			} 		} 	} 	//if we have good files... 	if(count($valid_files)) { 		//create the archive 		$zip = new ZipArchive(); 		if($zip->open($destination,$overwrite ? ZIPARCHIVE::OVERWRITE : ZIPARCHIVE::CREATE) !== true) { 			return false; 		} 		//add the files 		foreach($valid_files as $file) { 			$zip->addFile($file,$file); 		} 		//debug 		//echo 'The zip archive contains ',$zip->numFiles,' files with a status of ',$zip->status; 		 		//close the zip -- done! 		$zip->close(); 		 		//check to make sure the file exists 		return file_exists($destination); 	} 	else 	{ 		return false; 	} }


    استفاده‌:

    $files_to_zip = array( 	'preload-images/1.jpg', 	'preload-images/2.jpg', 	'preload-images/5.jpg', 	'kwicks/ringo.gif', 	'rod.jpg', 	'reddit.gif' ); //if true, good; if false, zip creation failed $result = create_zip($files_to_zip,'my-archive.zip');


    حالا مثلا برای فایل های mp3 یک صفحه:

    <?PHP
    $files_to_zip = glob('path/to/mp3/files/*.mp3');
    //if true, good; if false, zip creation failed
    $result = create_zip($files_to_zip,'my-mp3s.zip');

  5. #5

    نقل قول: فشرده سازی چند فایل با PHP

    واقعا تو همین لینک من نیازی به استفاده از زبان انگلیسی ندیدم!!!!!

    فقط باید معنی
    Sample Usage



    رو میفهمیدی


    حالا یا شما کلا با سرچ کردن مشکل دارین یا اصلا جست و جو نکردین.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amirrezaq
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    24
    پست
    120

    نقل قول: فشرده سازی چند فایل با PHP

    نه من جستجو کردم حال نداشتم بخونم!
    ولی ممنون!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: فشرده سازی چند فایل با PHP

    با استفاده از کلاس ZipArchive و متد addGlob:

    متغیر path نشان دهنده آدرس و نام فایل فشرده شده خواهد بود.

    سپس با استفاده از متد open و فلگ OVERWRITE یک فایل جدید ایجاد و اگر از قبل موجود بود جایگزین می کنیم.

    بعد با متد addGlob بر اساس یک الگو آدرس فایل هایی که قرار فشرده کنیم رو اضافه می کنیم.

    در نهایت چک می کنیم ببینیم که اگر وضعیت OK نبود یک خطا چاپ میشه و در غیر این صورت کار رو با فایل فشرده تمام می کنیم:

    $path = dirname(__FILE__)."/myMP3s.zip";
    $zipArchive = new ZipArchive();

    if (!$zipArchive->open($path, ZIPARCHIVE::OVERWRITE))
    die("Failed to create archive\n");

    $zipArchive->addGlob(dirname(__FILE__)."/*.mp3");
    if (!$zipArchive->status == ZIPARCHIVE::ER_OK)
    echo "Failed to write local files to zip\n";

    $zipArchive->close();

تاپیک های مشابه

  1. فشرده سازی بصورت فایل اجرایی
    نوشته شده توسط shareh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1387, 18:47 عصر
  2. چند فایل پاور پوینت برای فراگیری PHP و MySQL
    نوشته شده توسط Spoofed در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1384, 17:21 عصر
  3. برنام یا کامپوننت برای فشرده سازی و باز کردن فایل
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 14:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •