نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه استفاده از shell Extension ها در #C

  1. #1

    Exclamation نحوه استفاده از shell Extension ها در #C

    با سلام

    می خواستم روی راست کلیک در محیط ویندوز، یک زیر منو اضافه کنم (تقریباً مثل برنامه winrar) که مثلاً متن انتخاب شده رو به برنامه ارسال کنه. سایت MSDN گفته بود به هیچ عنوان از رجیستری نمیشه این کار رو انجام داد و باید از Shell Extension ها استفاده کرد. می خواستم بپرسم توی #C امکانش هست؟ من VC++‎‎ بلد نیستم وگرنه توی codeproject کد VC++‎‎ رو پیدا کردم. اگه کسی میتونه راه حلی کدی راهنمایی ارائه بده ممنون میشم.

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده از shell Extension ها در #C

    http://www.codeproject.com/Articles/...-Context-Menus
    خوب این لینک codeproject بود حالا میخواستم بپرسم کد زیر یعنی چی؟

    [ComVisible(true)]
    [COMServerAssociation(AssociationType.ClassOfExtens ion, ".txt")]

    با تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: نحوه استفاده از shell Extension ها در #C

    نقل قول نوشته شده توسط Dezfoul مشاهده تاپیک
    http://www.codeproject.com/Articles/...-Context-Menus
    خوب این لینک codeproject بود حالا میخواستم بپرسم کد زیر یعنی چی؟

    [ComVisible(true)]
    [COMServerAssociation(AssociationType.ClassOfExtens ion, ".txt")]

    با تشکر
    یک مثال خیلی ساده تر رو میتونی تو لینک زیر از کدپراجکت ببینی
    http://www.codeproject.com/Articles/...ndows-Explorer

  4. #4

    Angry نقل قول: نحوه استفاده از shell Extension ها در #C

    ممنون شاید این کد برای XP نوشته شده، برای 7 جواب نداد گفتم که سایت مایکروسافت نوشته بود به هیچ عنوان از طریق رجیستری نمیشه و باید از Shell extension ها استفاده کرد. منوهای سمت راست لینکی که دادی باید مفید باشه...
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : جمعه 04 بهمن 1392 در 19:16 عصر

تاپیک های مشابه

  1. نحوه استفاده از checkbox بجای ستون select
    نوشته شده توسط داش اکل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 15 شهریور 1399, 10:01 صبح
  2. سوال: یه سوال در مورد نحوه استفاده winrar در Run یا shell
    نوشته شده توسط m75an86 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 11:43 صبح
  3. نحوه استفاده از Crystal Report
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 22:18 عصر
  4. بسیار ضروری (نحوه استفاده از کلکسیون فرم )
    نوشته شده توسط sarina در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 آبان 1382, 22:00 عصر
  5. نحوه استفاده از seek
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1382, 14:12 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •