نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در enabled کردن یا نکردن checkbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    مشکل در enabled کردن یا نکردن checkbox

    سلام

    من میخوام به محض شروع عملیات backgroundworker چک باکس توی فرم اصلی غیر فعال بشه من ابتدای شروع عملیات با دستور enabled=false موفق به غیرفعال کردن چک باکس میشم ولی وقتی برنامه به کد enabled=true میرسه ارور میده و نمیتونه چک باکس رو فعال کنه به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: مشکل در enabled کردن یا نکردن checkbox

    لطفا کدتو بزار ببینیم دستور enabled=false رو کجا زدی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: مشکل در enabled کردن یا نکردن checkbox

    نقل قول نوشته شده توسط fmehrvarzi مشاهده تاپیک
    مشکل بخاطر این است که شما یک شی را در یک ترد دیگر ایجاد کردین و در اون ترد بهش دسترسی ندارین باید اون را به روش زیر به ترد worker عبور دهید.
    CheckBox chkbox1=new CheckBox();
    //set props of chkbox1 ...

    //Start your background process with this, somewhere in your code
    worker.RunWorkerAsync(chkboxbox1);

    //SomeWhere in your bw_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e) Method
    CheckBox chkboxPassed =e.argument as CheckBox;
    // You can access all the props of checkbox1

    من متوجه نشدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: مشکل در enabled کردن یا نکردن checkbox

    نقل قول نوشته شده توسط امیر مهرشاد مشاهده تاپیک
    لطفا کدتو بزار ببینیم دستور enabled=false رو کجا زدی



    checkbox1.enabled=false;

    backgroundWorker1.RunWorkerAsync();

    checkbox1.enabled=true;



    من قبل از شروع بکگراند ورکر چک باکس رو غیر فعال میکنم و بعد از تمام شدن عملیات ورکر اونو فعال میکنم ولی در زمان فعال شدن ارور میده

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: مشکل در enabled کردن یا نکردن checkbox

    به محض اینکه RunWorkerAssync اجرا شد تمامی دستورات بعدش همزمان با نخ وورکر اجرا میشوند
    شما باید در متد RunWorkerComplete بیایید دستور checkbox1.enabled=true بکار ببرید

    و یا این دستور را بکار ببرید:
    checkbox1.enabled=false;

    backgroundWorker1.RunWorkerAsync();

    While(backgroundWorker.IsBusy)
    {
    Thread.Sleep(100);
    }
    checkbox1.enabled=true;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در enable کردن cacheDependency
    نوشته شده توسط V0R73X در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1389, 07:24 صبح
  2. مشکل در گروه کردن checkBox control
    نوشته شده توسط baran110 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اسفند 1386, 00:17 صبح
  3. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  4. مشکل در Save کردن صفحات این سایت
    نوشته شده توسط omidsm در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 دی 1382, 17:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •