نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل اجرای برنامه در گوشی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    دزفول
    پست
    69

    مشکل اجرای برنامه در گوشی

    درود

    آقا چرا هرکاری میکنم بعد از اینکه برنامه ایی که با Mono Android مینویسم روی گوشی اجرا نمیشه !!! یعنی در هنگام کامپایل کردن وقتی گوشی به کامپیوتر با usb وصله ( بوسیله یو اس بی دیباگ ) هیچ مشکلی نداره برنامه نصب و اجرا میشه اما وقتی میخوام فایل apk رو روی گوشی نصب کنم اصلا نصب نمیشه ؟!!!!!!!!! چرا ؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنین خیلی لنگشم هر کاری کردم نشد که نشد

  2. #2
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: مشکل اجرای برنامه در گوشی

    شما به چه صورت خروجی میگیرید؟
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    دزفول
    پست
    69

    نقل قول: مشکل اجرای برنامه در گوشی

    شما به چه صورت خروجی میگیرید؟
    یعنی چی چطوری خروجی میگیرم دوست عزیزم ؟ باید چطوری بگیرم ؟ خوب پروژه رو کامپایل میکنم 2 تا apk میسازه که در تصویر مشخه هر کدوم رو که رو گوشی بریزم اولی که نصب نمیشه یعنی در آخر نصب میگه نصب موفقیت آمیز نبود دومی ( که signed ) هست نصب میشه ولی در هنگام اجرا قابلیت اجرا نداره یهو در ابتدای باز شدن میپره بیرون و اجرا نمیشه .

    پروژه من هم ساده ساده هست کدش همون کدی هست که ویژوال استودیو ساخته :


    using System;


    using Android.App;
    using Android.Content;
    using Android.Runtime;
    using Android.Views;
    using Android.Widget;
    using Android.OS;

    namespace App1
    {
    [Activity(Label = "App1", MainLauncher = true, Icon = "@drawable/icon")]
    public class Activity1 : Activity
    {
    int count = 1;

    protected override void OnCreate(Bundle bundle)
    {
    base.OnCreate(bundle);

    // Set our view from the "main" layout resource
    SetContentView(Resource.Layout.Main);

    // Get our button from the layout resource,
    // and attach an event to it
    Button button = FindViewById<Button>(Resource.Id.MyButton);

    button.Click += delegate { button.Text = string.Format("{0} clicks!", count++); };
    }
    }
    }


    235436536.jpg

  4. #4

    نقل قول: مشکل اجرای برنامه در گوشی

    سلام
    شما باید به قسمت تنظیمات (پروپرتيس) برنامهتان برويد و در تب (فكر كنم) mono option تیك shared runtime را برداريد با این كار فایل خروجی شما باید حدود 20 مگابایت شود شما می توانيد با انتخاب sdk assemblis only از قسمت linking حجم آن را به 6 مگابایت برسانید

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    دزفول
    پست
    69

    نقل قول: مشکل اجرای برنامه در گوشی

    بعد از کلی ور رفتن با ویژوال استودیو و راهنمایی دوستان متوجه شدم مشکل از کجا بود ! باید کامپایلر رو روی Release میزاشتم روی Debug بود در ضمن فقط فایل Signed نصب و اجرا میشه حجمشم حدود 3 مگا بایت میشه ! که به نظرم واسه پروژه ایی به این سادگی خیلی خیلی خیلی زیاده اما خوب چکار میشه کرد عشق IDE ویژوال استودیو کشتتم ........

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل اجرای برنامه در گوشی نوکیا
    نوشته شده توسط behsaman.it در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 16:13 عصر
  2. مبتدی: مشکل در اجرای برنامه در گوشی
    نوشته شده توسط \\f-o-r // در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1390, 18:59 عصر
  3. مشکل اجرای برنامه های asp.net
    نوشته شده توسط amin joon در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 17:26 عصر
  4. مشکل اجرای برنامه به روی IIS
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1383, 17:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •