نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

  1. #1

    ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    تو پروژه ام یه جدول فاکتور دارم یه جدول هم واسه ردیف فاکتور گذاشتم
    یه view تعریف کردم که دوتا تب داره تب اولی فیلدهای فاکتور رو داره تب دومم فیلدهای ردیف فاکتور رو داره که بصورت partial view تعریف کردم و تو تب دوم رندرش کردم پایین صفحه هم گریدویو گذاشتم که ریف فاکتورهایی که در همون لحظه واسه یه فاکتور مشخص ثیت میشه رو نشون بده
    حالا مشکل من اینه که چطوری اینا رو باید در جدول ثبت کنم؟
    اگه تو صفحه یه دکمه بذارم چطوری دوتا مدل رو به دو اکشن متفاوت پاس بدم

  2. #2

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    خواهش میکنم یکی جواب بده

  3. #3

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    یک روش استفاده از جاوا اسکریپت و ajax برای ثبت فاکتور و سپس ثبت زیر فاکتورهاست.

  4. #4

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    اخه من جاوااسکریپت بلد نیستم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    یک راه اینه اما بهترین راه نیست(با توجه به اینکه جاوااسکریپت بلد نیستی)
    ابتدا ردیف ها رو در یک session ثبت کن. سپس وقتی داری اصل فاکتور رو ثبت میکنی از سشن ردیف ها رو هم ثبت کن

  6. #6

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    میشه در مورد کد جاوا اسکریپتش یکم توضیح بدین اخه استادمون گفته با جاوااسکریپت باشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    با جاوااسکریپت باید هر سطر به صورت client ی ثبت بشه و هیچ post ای رخ نده. برای اینکار می تونید با استفاده از jquery و تابع append کد html مورد نظر خودتون رو توی یک تگ دیگه اضافه کنید. هنگام ارسال داده دو راه است. اگه از کنترلهای input استفاده کنید می تونید از Html.BeginForm و یا Ajax.BeginForm استفاده کنید. اما اگه تگ های input نباشه که بهتر هم هست(چون حالت فقط خواندنی پیدا میکنی) اون وقت با تابع جی کوئری $.ajax یا $.post می تونید مقادیر رو ارسال کنید برای اینکار تمامی مقادیر رو باید جمع کنید(بهتر بعدش json بشه) و بعدا ارسال کنید.
    اینا کلیات بود. در مورد توابع jquery مخصوصا اونهایی که نام بردم مطالعه کنید

  8. #8

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    مدل ویو از نوع
    BusinessManagement.ViewModel.InvoiceDetailVM
    هست میخوام این مدلو به یه ویوی دیگه که مدلش از نوع
    IEnumerable<BusinessManagement.ViewModel.InvoiceDe  tailVM>
    هستش پاس بدم چطوری باید این تبدیل نوع رو انجام بدم؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    اینکه اولی یک تک کلاس و دومی لیستیه! اصن ماهیتا قابل تبدیل نیستن!

  10. #10

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    شما گفتین با تابع append کد html رو تو یه تگ دیگه اضافه کنم،نمیدونم منظورتون چیه؟
    اینجا که من دوتا پارشیال ویو و یک ویو دارم موقع اجرا همه ی تگهای لازم رو دارن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    فرقی نمیکنه چندتا ویو دارید چون همه اینها در سمت مرورگر با هم ادغام میشه. در مورد اینکه منظورم رو متوجه نشدید خدمت تون فرمودم در مورد این توابع مطالعه کنید. کافیه تو گوگل بزنید jquery append تا مثال های زیادی براتون لیست بشه.

  12. #12

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    ممنون بابت راهنمایتون
    چون مبتدیم دقیقا نمیدونم باید چکار کنم حالا برم ببینم چی میشه!

  13. #13

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    من که این همه وقتتونو گرفتم خواهشا اینم جواب بدین!
    تو فرم وقتی فیلدای ردیف فاکتور ور پر کردم و دکمه ی افزودن رو زدم چطوری بگم این فیلدا بعنوان یه رکورد در گرید پایین صفحه همون لحظه نمایش داده بشه؟
    اگه میشه کدشو بگین!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    خوب این رو که توضیح دادم. با استفاده از روش جاوااسکریپتی و تابع jquery append

  15. #15

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    سورس گریدوی باید لیست باشه ولی مدلی که تو فرم پر میشه از نوع
    BusinessManagement.ViewModel.InvoiceDetailVM
    هست چجوری این مدل رو به گرید ویو append کنم واسه همین اشکالم اون تبدیل نوع رو پرسیدم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    از اونجا که جاوااسکریپت در سمت مرورگر هست اصلن کلاس شما قابل شناسایی نیست.

  17. #17

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    میشه تو یه خط کد بگین دستور اضافه کردن فیلدهای پرشده با زدن دکمه به گرید چجوری میشه؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    عجب!
    دستورش همون append هست. اما شبه کدش این می تونه باشه. اینکه یک کنترل input با id=muinput هست و یک تگ مثلا div با id=container. این بستگی به نوع طراحی شما داره.
    با اینها شما یاد نمی گیرید. برید قشنگ jquery رو مظالعه کنید و مثال ببینید.

    $("#container").append('<div><span>'+$("#myinput") +'</span>');

  19. #19

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    عجب!!!
    واقعا ممنون اقای درخشانی
    بخدا باور کنید دستور append رو خوندم فقط نمیدونم چطوری بگم به گرید اضافه کن اخه گرید که ایدی نداره!

  20. #20

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    یا اینکه اصلا گرید نذارم و بجاش div بذارم

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    گرید رو چطوری اضافه کردید؟

  22. #22

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    @{
    var grid = new WebGrid(source: Model, defaultSort: "Name", rowsPerPage: 4, canPage: true, canSort: true, selectionFieldName: "selectedRow");
    var rowIndex = ((grid.PageIndex + 1) * grid.RowsPerPage) - (grid.RowsPerPage - 1);
    }

    @grid.GetHtml(tableStyle: "webgrid", headerStyle: "webgrid-header", footerStyle: "webgrid-footer", alternatingRowStyle: "webgrid-alternating-row",
    selectedRowStyle: "webgrid-selected-row", rowStyle: "webgrid-row-style",
    columns:
    grid.Columns
    (
    grid.Column(format: item => item.Description, header: "ملاحظات"),
    grid.Column(format: item => item.Price, header: "قیمت کل"),
    grid.Column(format: item => item.Number, header: "تعداد"),
    grid.Column(format: item => item.Subject, header: "شرح"),
    grid.Column(header: "ردیف", style: "text-align-center-col",format: @<text>@(rowIndex++)</text>)
    ))

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    باید از روش سشن که گفتم با استفاده از ajax استفاده کنید.

  24. #24

    نقل قول: ثبت فاکتور و ردیف فاکتور در یک view

    من فیلدهای ذخیره شده ینی همون مدل رو در سشن ذخیره میکنم ولی ویویی که گرید توش هست مدلش از نوع لیسته،بازم همون تبدیل نوع پیش میاد

تاپیک های مشابه

  1. ارور در هنگام ثبت اطلاعات در جدول فاکتور
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آبان 1392, 18:21 عصر
  2. سوال: ثبت فیلدهای مربوط به فاکتور فروش دریک Table اسکیوال
    نوشته شده توسط ENG_COM1979 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 12 تیر 1387, 20:41 عصر
  3. سوال: ثبت فیلدهای مربوط به فاکتور فروش دریک Table اسکیوال
    نوشته شده توسط ENG_COM1979 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 تیر 1387, 23:28 عصر
  4. افزایش عرض ردیف های Data Grid View
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 مرداد 1386, 20:13 عصر
  5. ایجاد یک فیلد ردیف در select از view
    نوشته شده توسط arya در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 23:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •