نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: رجیستر کردن OCX با Setup V.S 2005

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    رجیستر کردن OCX با Setup V.S 2005

    سلام
    من یه Setup با VisualStudio 2005 ساختم میخوام بهش بگم روی کامپیوتر کاربرم یه OCX رو رجیستر کنه.
    چطوری باید اینکارو انجام بدم
    لطفا" راهنمایی کنید

  2. #2
    اگه اون Ocx رو اضافه کنید فکر کنم خودش رجیستر میکنه.
    و خب شما میتونید به دستور شل ساده هم بنویسید :
    regsvr32 name_of_ocx
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    23
    میشه در مورد ساخت این دستور کمی توضیح بدی؟ و اینکه تو کجا باید نوشته/ساخته شه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    میشه در مورد ساخت این دستور کمی توضیح بدی؟ و اینکه تو کجا باید نوشته/ساخته شه؟

    System.Diagnostics.Process.Start( "runCommand" );

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    با این دستور برای نصب

    System.Diagnostics.Process.Start( "regsvr32 name_of_ocx /i" );

    و این دستور هم unistall

    System.Diagnostics.Process.Start( "regsvr32 name_of_ocx /u" );

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    23
    PC@ST عزیز

    از کدی که فرستادی ممنون، فقط یه مساله!
    منظورت از Run Command چیه؟ ایا یه کلمه کلیدیه؟
    ممنون از همکاریت.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    دوست عزیز، می بخشید که به صورت خیلی کلی توضیح دادم :)
    منظورم از runCommand، هر دستوری بود که میشد از طریق مسیر زیر اجرا کرد:
    Start Menu -> Run...

    یا دستوراتی که میشه در Command Prompt (اعلان داس) نوشت...

تاپیک های مشابه

  1. تهیه Setup با استفاده از VS.NET 2005
    نوشته شده توسط beh_develop در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 08:48 صبح
  2. یک سوال در مورد برنامه ساخت Setup در Vb.net 2005
    نوشته شده توسط vahidiran در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1385, 11:56 صبح
  3. مشکل در ساخت Setup در VS 2005
    نوشته شده توسط javid168 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1385, 13:35 عصر
  4. مشکل setup درست کردن در C#‎.net 2005
    نوشته شده توسط نوید گنجی در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 13:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •