نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال یک رشته به عنوان پارامتر کوئری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    ارسال یک رشته به عنوان پارامتر کوئری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    سلام
    من کد زیر رو نوشتم :


    str_1 = ''
    if From_Date_Response != '' and Until_Date_Response != '':
    str_1 = "answering_date__range = (From_Date_Response , Until_Date_Response )"
    if From_Date_Reception != '' and Until_Date_Reception != '' :
    if str_1 != '' :
    str_1 = str_1 + ", date_acceptance__range = (From_Date_Reception , Until_Date_Reception)"
    else :
    str_1 = " date_acceptance__range = (From_Date_Reception , Until_Date_Reception)"
    if From_Number_Reception != '' and Until_Number_Reception != '' :
    if str_1 != '' :
    str_1 = str_1 + ",id_reception__range = (int(From_Number_Reception) , int (Until_Number_Reception))"
    else :
    str_1 = "id_reception__range = (int(From_Number_Reception) , int (Until_Number_Reception))"



    حالا با این رشته که ساختم کوئری زیر رو نوشتم :


    result_test = Reception.objects.filter(str_1)



    خطا میده


    too many values to unpack


    من تعداد شرطایی که دارم زیاده و باید اینکار رو انجام بدم تو دات نت مشکلی نداره اینجا چطوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارسال یک رشته به عنوان پارامتر کوئری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    باید به کوئری به چشم یک شی نگاه کنی یک چیزی مثل این باید کارت رو راه بندازه:

    result_test = Reception.objects.all()
    if From_Date_Response != '' and Until_Date_Response != '':
    result_test = result_test.filter(answering_date__range = (From_Date_Response , Until_Date_Response ))
    if From_Date_Reception != '' and Until_Date_Reception != '' :
    if str_1 != '' :
    result_test = result_test.filter(date_acceptance__range = (From_Date_Reception , Until_Date_Reception))
    else :
    result_test = result_test.filter(date_acceptance__range = (From_Date_Reception , Until_Date_Reception))
    if From_Number_Reception != '' and Until_Number_Reception != '' :
    if str_1 != '' :
    result_test = result_test.filter(id_reception__range = (int(From_Number_Reception) , int (Until_Number_Reception)))
    else :
    result_test = result_test.filter(id_reception__range = (int(From_Number_Reception) , int (Until_Number_Reception)))

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: ارسال یک رشته به عنوان پارامتر کوئری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    البته راه دوم و بهترش اینه :)
    kwargs= {}
    result_test = Reception.objects.all()
    if From_Date_Response != '' and Until_Date_Response != '':
    kwargs['answering_date__range'] = (From_Date_Response , Until_Date_Response )
    if From_Date_Reception != '' and Until_Date_Reception != '' :
    if str_1 != '' :
    kwargs['date_acceptance__range'] = (From_Date_Reception , Until_Date_Reception)
    else :
    kwargs['date_acceptance__range'] = (From_Date_Reception , Until_Date_Reception)
    if From_Number_Reception != '' and Until_Number_Reception != '' :
    if str_1 != '' :
    kwargs['id_reception__range'] = (int(From_Number_Reception) , int (Until_Number_Reception))
    else :
    kwargs['id_reception__range'] = (int(From_Number_Reception) , int (Until_Number_Reception))
    result_test = Reception.objects.filter(**kwargs)

  4. #4

    نقل قول: ارسال یک رشته به عنوان پارامتر کوئری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    ممنون از n.nowroozi

    چقد گشتم اینو پیدا کنم تشکر.

    لوله بازکنی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال دیتا ست به عنوان پارامتر sqlCommand
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1388, 15:08 عصر
  2. ارسال نام فيلد به عنوان پارامتر به يك command
    نوشته شده توسط mohammad diba در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مرداد 1388, 13:29 عصر
  3. ارسال اسم جدول به عنوان پارامتر به Sp
    نوشته شده توسط farzaneh.sh در بخش SQL Server
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1388, 13:03 عصر
  4. ارسال یک کنترل به عنوان پارامتر به یک تابع
    نوشته شده توسط pooyeshpajooh در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 13:33 عصر
  5. ارسال نام فیلد به عنوان پارامتر به storeProcedure
    نوشته شده توسط reza_Nazem در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 23:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •