نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در تابع دارای مقدار بازگشتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    مشکل در تابع دارای مقدار بازگشتی

            public static string ReadDataGSM()
    {

    try
    {
    string ReadData;
    ReadData = GSMPORT.ReadExisting();
    return ReadData;
    }


    catch (Exception e)
    {
    throw new Exception("Error GSM Module");
    }

    }


    سلام دوستان
    من تو این تابع بازگشتی مشکل دارم
    زمانی که پورت سریال باز میشه داخل این تابع میاد که مقدار رو بخونه و بازگشت بده
    اما اررور میده(ویندوز عوض کردم قبل تعویض ویندوز مشکلی نبود اما الان ظاهرا چیزی تغییر کرده)
    exception error میده
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: مشکل در تابع بازگشتی

    سلام .
    قرار از پورت باز شده چه اطلاعاتی بخونه ؟
    از باز شدن پورت 100% اطمینان دارید ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: مشکل در تابع بازگشتی

    ممنون مشکل از اینجا بود که مدتی طول میکشید پورت باز شه
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: مشکل در تابع بازگشتی

    سلام
    درسته که این تابع مقداری را بر می گردونه ولی بهش توابع بازگشتی نمی گویند.

    اساس کار بازگشتی چیز دیگری است.
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: مشکل در تابع بازگشتی

    دوست عزیز این تابع اصلا بازگشتی نیست به توابعی بازگشتی میگن که در درون تابع خود تابع باز فراخوانی بشه و معمولا در حلقه استفاده میشن اگر مثال هم خواستین بگین
    موفق باشین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: مشکل در تابع بازگشتی

    میشه یه مثال ساده از توابع بازگشتی بزنید ، و بگید به این توابع چی میگن وقتی بازگشت یا همون return دارن
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل مقدار بازگشتی تابع موجود در DLL
    نوشته شده توسط Collector در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 27 اردیبهشت 1392, 17:44 عصر
  2. سوال: مشکل در پیاده‌سازی تابع عضوی که مقدار بازگشتی آن از نوع کلاس داخلی است!
    نوشته شده توسط subsub در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 21:00 عصر
  3. مشکل در generic و مقدار بازگشتی از یک متد
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1388, 23:14 عصر
  4. مشکل در استفاده از DLL و تابع دارای پارامتر از نوع String
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 00:05 صبح
  5. چگونگی فراخواندن مقدار بازگشتی یک تابع
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 13:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •