نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ثبت تاریخ عضویت بر اساس تاریخ سرور

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    داخل کدها :دی
    پست
    234

    ثبت تاریخ عضویت بر اساس تاریخ سرور

    سلام
    من یه اسکریپتو دارم روی لوکال هاست تست میکنم...
    تاریخی که برای کاربرای عضو ثبت میشه به شکل time() است.

    ولی بر اساس تاریخ کامپیوتر ثبت میشه.

    میخواستم ببینم روی هاست هم اگر ببرم هر کی عضو بشه بر اساس تاریخ کامپیوترش ثبت میشه؟ یا روی لوکال هاست اینطوریه ...
    بعد اگه بخوام بر اساس تاریخ روز ثبت بشه باید چیکار کنم؟

  2. #2

    نقل قول: ثبت تاریخ عضویت بر اساس تاریخ سرور

    می تونی تو دیتابیس ات مقدار پیش فرض برای ستون time رو بزاری رو CURRENT_TIMESTAMP

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    داخل کدها :دی
    پست
    234

    نقل قول: ثبت تاریخ عضویت بر اساس تاریخ سرور

    نقل قول نوشته شده توسط yegane8 مشاهده تاپیک
    می تونی تو دیتابیس ات مقدار پیش فرض برای ستون time رو بزاری رو CURRENT_TIMESTAMP

    مرسی ولی این خطا رو میده:
    کد HTML:
    SQL query:     
                  ALTER  TABLE  `user_online`  CHANGE  `time`  `time` DATE NOT  NULL  DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP      
      #1067 - Invalid default value for 'time' 
    فکر میکنم بخاطر اینه که روی localhost دارم تست میکنم این خطا رو میده... درسته؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    داخل کدها :دی
    پست
    234

    نقل قول: ثبت تاریخ عضویت بر اساس تاریخ سرور

    فکر میکنم مشکل از type بود که روی timestamp قرار دادم بعد ثبت شد.

    ولی الان یه مشکل دیگه داره که اصلا دیگه اطلاعات رو ثبت نمیکنه ... یعنی تو دیتابیس هیچی ذخیره نمیشه از وقتی اینو تغییر دادم.
    کدی هم که تاریخو زمانو ثبت میکنه به این شکل:
    کد HTML:
    $time=time();
    اینو نباید تغییر بدم احتمالا؟

  5. #5

    نقل قول: ثبت تاریخ عضویت بر اساس تاریخ سرور

    نه دیگه به تابع time() نیازی نیست دیگه نمی خواد ستون time رو مقدار دهی کنی خودش به صورت پیش فرض زمان سرور رو می گیره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: ثبت تاریخ عضویت بر اساس تاریخ سرور

    سلام برای گرفتن تاریخ از تابع date استفاده کنید . کدهای php سمت سرور اجرا می شوند و بنابراین تاریخ سرور رو می برمیگردونه

    $date = date('Y/m/d');

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: ثبت تاریخ عضویت بر اساس تاریخ سرور

    $date = mktime();

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1392, 23:20 عصر
  2. سوال: مرتب کردن اطلاعات دو جدول بر اساس تاریخ ثبت
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 17:07 عصر
  3. سوال: تعیین اولویت بر اساس تاریخ ثبت و نمایش آن در datagrid
    نوشته شده توسط darkwish در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 11:13 صبح
  4. بازیابی رکوردها بر اساس تاریخ
    نوشته شده توسط Rambod در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 22 آبان 1383, 22:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •