نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در حذف سلول دیتاگردید!!

  1. #1

    Question مشکل در حذف سلول دیتاگردید!!

    با سلام
    من میخوام زمانی که دکمه ی del را از کیبرد زدم یک پیغام بده که ایا مایل به حذف هستید و بعد از تایید رکورد از دیتابیس حذف بشود!! در جستجو در سایت به چند تایپیک برخورد کردم و کدهایی را پیدا کردم ولی هیچ کدام از دیتابیس حذف نمی کنند!!! لطفا راهنمایی کنید!
    کد پروژه را هم برای بررسی دوستان می گذارم!!

    این کد به صورت سطحی اطلاعات را از دیتاگرید حذف میکنه!!ولی اطلاعات را از دیتابیس حذف نمیکنه!!


    private void dataGridView1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {

    if (e.KeyCode != Keys.Delete) // To ignore if key pressed was not Delete
    return;

    DataGridViewSelectedRowCollection selectedCollection = //To Give Selected rows by user
    dataGridView1.SelectedRows;

    if (selectedCollection.Count == 0) //To ignore if user did not select any row
    return;

    if (MessageBox.Show("Are you sure you want to remove?", "Row deletion", MessageBoxButtons.YesNo) == DialogResult.No)
    {
    dataGridView1.AllowUserToDeleteRows = false;// To cancel row deletion if user did not accept
    return;
    }

    dataGridView1.AllowUserToDeleteRows = true; // To enable user to delete row

    foreach (DataGridViewRow row in selectedCollection) // To iterating an removing selected rows by user
    dataGridView1.Rows.Remove(row);



    }




    این کد هم فقط دکمه ی del را فراخوانی میکنه!!!

    private void dataGridView1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Delete)
    MessageBox.Show("Delete key is pressed");
    }



    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: مشکل در حذف سلول دیتاگردید!!

    سلام
    زیر همون کدهایی که از دیتاگرید حذف میکنی باید کدهای حذف از بانک رو هم اضافه کنی.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در حذف سلول دیتاگردید!!

    سلام این کدو تست کنید ببین جواب میگیرید

    private void dataGridView1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (dataGridView1.RowCount > 0 && e.KeyCode== Keys.Delete)
    if (MessageBox.Show("Are you sure you want to remove?", "Row deletion",
    MessageBoxButtons.YesNo) == DialogResult.Yes)
    {
    btndel_Click(sender, e);
    }
    }
    First,solve the problem then write the code

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل در حذف سلول دیتاگردید!!

    سلام.
    اگر DataGrid بایند شده اند جدول مربوطه را update کنید و در غیر این صورت کد زیر را به ازای هر ردیف انتخاب شده روی پایگاه داده اجرا کنید:


    command.CommandText = "delete from table1 where id = "+ row["id"].Value.ToString();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در حذف سلول دیتاگردید!!

    سلام
    با عرض پوزش از مهرداد صفا.
    eletcomp چندین بار خدمتتون عرض کردم که تاپیک شما تکراریه و لینک هم دادم
    می تونید از کدی هم که اینجا قرار دادن استفاده کنید، + پروژه دانشجویی هم هست و ....
    در ضمن اگر مشکلتون با حذف رکورد از دیتابیس هست سرتاسر سایت نمونه برنامه و آموزش های کار با بانک و عملیات add,del,update,... وجود داره که می تونید پیدا کنید
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در حذف رکورد
    نوشته شده توسط saeen در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1385, 11:38 صبح
  2. مشکل در حذف رکورد در هنگام بسته شدن پنجره بدون logout
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 10:16 صبح
  3. مشکل در حذف رکورد
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1385, 13:36 عصر
  4. مشکل در حذف یک فایل
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 14:00 عصر
  5. یه مشکل در حذف رکورد
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1384, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •