نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: user control

  1. #1

    user control

    سلام
    من یک user control طراحی کردم که شامل سه تا رادیو باتن هست و برای هر کدام از این رادیوها کدهای زیر را نوشتم :
    Private Sub rdb1_CheckedChanged(sender As Object, e As EventArgs) Handles rdb1.CheckedChanged
    If rdb1.Checked Then
    Form1.txtpay_night.Text = Val(Form1.txtpay_night.Text) + 560000
    Else
    Form1.txtpay_night.Text = Val(Form1.txtpay_night.Text) - 560000

    End If
    End Sub

    Private Sub rdb2_CheckedChanged(sender As Object, e As EventArgs) Handles rdb2.CheckedChanged
    If rdb2.Checked Then
    Form1.txtpay_night.Text = Val(Form1.txtpay_night.Text) + 742000
    Else
    Form1.txtpay_night.Text = Val(Form1.txtpay_night.Text) - 742000

    End If
    End Sub
    Private Sub rdb3_CheckedChanged(sender As Object, e As EventArgs) Handles rdb3.CheckedChanged
    If rdb3.Checked Then
    Form1.txtpay_night.Text = Val(Form1.txtpay_night.Text) + 954000
    Else
    Form1.txtpay_night.Text = Val(Form1.txtpay_night.Text) - 954000

    End If
    End Sub
    یعنی با این کدها می خوام هر کدوم از رادیو ها که فعال بودن یک عدد خاصی را با تکس باکس (txtpay_night) جمع کند.
    حالا مشکل اینجاست که هر بار تکس باکس را خالی می کند و فقط همان عدد آخر را جمع می کند.
    مثلا من اگر سه تا رادیو 1 و 2 و 3 را فعال کنم به جای اینکه 560000+742000+954000 کند و جمع را بنویسد فقط عد آخر یعنی 954000 را می نویسد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    سلماس - آذربایجان غربی
    پست
    55

    نقل قول: user control

    داداش کنار اعداد هم از val استفاده کن

    val(24000)

    تشکر یادت نره اگه کارت حل شد
    ههه ههه

  3. #3

    نقل قول: user control

    داداش درست نشد

  4. #4
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: user control

    سلام دوست عزیز

    ابتدا یک TextBox و 3تا CheckBox روی فرم ایجاد کن .. بعد کد زیر رو داخل فذم کپی کن و برنامه رو اجرا کن
    Private Sub CheckedChanged(sender As Object, e As EventArgs) Handles CheckBox1.CheckedChanged, CheckBox2.CheckedChanged, CheckBox3.CheckedChanged
    Dim ctrl As CheckBox = CType(sender, CheckBox)
    Dim Price As Long = CLng(Val(Me.TextBox1.Text.Trim))

    Dim a As Long = 560000
    Dim b As Long = 772000
    Dim c As Long = 954000

    Select Case ctrl.Name.ToLower.Trim
    Case "checkbox1" : If ctrl.Checked Then Price += a Else Price -= a
    Case "checkbox2" : If ctrl.Checked Then Price += b Else Price -= b
    Case "checkbox3" : If ctrl.Checked Then Price += c Else Price -= c
    End Select
    TextBox1.Text = CStr(Price)
    End Sub

    موفق باشید ...
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  5. #5

    نقل قول: user control

    سلام
    آقای gilsoft ممنون از پاسختون ولی احتراما باید بگم من توی فرمم فقط یک سری از این یوزر کنترل ندارم بلکه 23 تا از این یوزر کنترل که شامل 3 تا رادیو باتن هست دارم و می خوام هر کدوم از این حالات که انتخاب می شه مقدارش جمع بشه
    نمیدونم واضح توضیح د ادم یا نه یعنی من باید 23 تا عدد رو با هم جمع کنم .

تاپیک های مشابه

  1. user control
    نوشته شده توسط در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 11 بهمن 1389, 01:11 صبح
  2. طریقه ساخت منو با استفاده از user control
    نوشته شده توسط pouyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 اردیبهشت 1384, 10:33 صبح
  3. visable یه user control
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 فروردین 1383, 20:48 عصر
  4. user control در دلفی
    نوشته شده توسط tazekar در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 13 مهر 1382, 21:55 عصر
  5. User Control
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 11:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •