نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درج radio button در دیتابیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کاشمر.........................
    پست
    60

    درج radio button در دیتابیس

    سلام دوستان من در پروژم دوتا رادیو باتن دارم بنام مجرد و متاهل ولی دستور درج رو که مینویسم از syntax اشکال میگیره لطفا راهنماییم کنین ...ممنون
     if (radiomojarad.Checked==true)
    {
    string s = "insert into daneshjo(id_parvande,nam,fam,nam_pedar,tel,adres,n um_meli,madrak_tahsili,pic_daneshjo,vazeiyat) values({0},'{1}','{2}','{3}',{4},'{5}',{6},'{7}',' {8}','{9}')";
    s = string.Format(s, txtparvande.Text, txtnam.Text,txtfam.Text,txtnam_pedar.Text,txttel.T ext,txtadres.Text,txtmeli.Text,txtmadrak.Text,op.F ileName,radiomojarad.Text);
    radiomoteahel.Checked = false;
    // MessageBox.Show(s);
    k.add_del_up(s);
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: درج radio button در دیتابیس

    سلام دوست عزیز
    این کار به نظر من اصلا درست نیست

    اول از اینکه شما برای ایجاد وضعیت 0 و1 مثل مجرد بودن یا متاهل بودن باید در بانک خود در صورتی که sql است از نوع داده ای bit استفاده کرده و بعد در سی شارپ برای insert باید شرط بگذارید که اگر مجرد انتخاب شد به آن فیل مورد نظر 1 و به بعدی 0 و بر عکس .
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کاشمر.........................
    پست
    60

    نقل قول: درج radio button در دیتابیس

    میشه با کد راهنماییم کنین لطفا

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: درج radio button در دیتابیس

    بله
    شما باید ابتدا یک نوع داده ای bit در بانک خود ایجاد کنی.
    و بعد طبق یک قرار داد با خودت بگی اگه 0 بود یعنی مجرد و اگه 1 بود یعنی متاهل

    حالا قبل از insert باید بیای ببینی که کدوم یک از radio button ها انتخاب شده ؟
            if (r_mojarad.cheecked == true)    int x=1;   if (r_motahel.cheeked==true )  int x=1;                  

    و بعد بیای مقدار x رو به آن فیلدت اضافه کنی .

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کاشمر.........................
    پست
    60

    نقل قول: درج radio button در دیتابیس

    دوست عزیز دیتابیسم اکسس است و من اینگونه عمل کردم ولی بازم به syntax ایراد میگیره
     if (radiomojarad.Checked == true)

    vaziat = "مجرد";

    if (radiomoteahel.Checked == true)
    vaziat = "متاهل";

    string s = "insert into daneshjo(id_parvande,nam,fam,nam_pedar,tel,adres,n um_meli,madrak_tahsili,pic_daneshjo,vazeiyat) values({0},'{1}','{2}','{3}',{4},'{5}',{6},'{7}',' {8}','{9}')";
    s = string.Format(s, txtparvande.Text, txtnam.Text, txtfam.Text, txtnam_pedar.Text, txttel.Text, txtadres.Text, txtmeli.Text, txtmadrak.Text, op.FileName, vaziat);

    k.add_del_up(s);

    لطفا راهنماییم کنین....ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: درج radio button در دیتابیس

    دوست عزیز شاید فیلد شما با نوعی که ارسال می کنید به سمت آن یکی نیست .
    شما از سمت C#‎ دارید string میفرستید تو اکسس جیه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه درج radio group و لیست منو در دیتابیس
    نوشته شده توسط زینب فاطمی در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1393, 17:19 عصر
  2. ارتباط radio button با دیتابیس
    نوشته شده توسط gilaseabi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1392, 11:14 صبح
  3. radio Button در HTML ??
    نوشته شده توسط mohsen_rem23 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1384, 13:38 عصر
  4. radio button
    نوشته شده توسط miimii در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1384, 19:21 عصر
  5. Navigation by Radio Buttons
    نوشته شده توسط nasr در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1383, 21:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •