صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 44

نام تاپیک: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

  1. #1

    Lightbulb آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    با سلام ؛

    طبق درخواستهایی که در رابطه با نصب Qt در لینوکس و همچنین تنظیمات اون در رابطه با Visual Studio برای ویندوز شده بود....خواستم این آموزش رو بزارم تا مفید باشه و مطمئنم برای بعضی ها خیلی بدرد بخور خواهد بود چون خود من که جونم در اومد تا تنظیمات اینو با VS درست از آب در بیارم ! برا همین دلم نیومد به خاطر چند تا تنظیمات جزئی کلی درگیر باشید ... فقط کافیه طی آموزش هایی که دادم اقدام کنید همه چیز حله حله.

    برای استفاده از Qt ما دو روش داریم که در این دو روش یکیش رایگان هست و یکیش شامل هزینه ای در رابطه با لیسانس IDE هستش , در رابطه با این دو مورد باید بگم هیچ تفاوتی آن چنانی بین این دو نسخه پولی و رایگان وجود نداره به جز نوع کامپایل اون که در نسخه پولی شما میتونید خروجی static بگیرید و تنها در صورت پرداخت هزینه میتونید برنامتون در حالت Static رو به فروش برسونید , فعلا میریم سراغ نسخه تحت مجوز LGPL که به شما اجازه کامپایل به صورت داینامیکی رو میده.

    حالا از کجا دانلود کنیم و کدوم نسخه رو باید دانلود کنیم به صورت زیر هستش :

    ما در بخش دانلود سایت رسمی Qt انواع مختلفی از ویرایش های اون را میبینیم که در لینک رسمی موجود هست : http://qt-project.org/downloads

    به طور کلی معنی عنوان لینک های قابل دریافت به صورت مقابل زیر معنی میشود :

    مثلا : Qt 5.2.0 for Windows 64-bit (VS 2012, OpenGL, 589 MB) یعنی چی ؟

    خب Qt 5.2.0 که نام و نسخه برنامه هست for Windows همون نوع سیستم عامل هست که روش باید نصب کنید 64-bit معماری سیستم عامل نصب شده هستش دقت کنید شاید CPU شما 64 بیتی باشه ولی اگه نسخه 32 بیتی سیستم عامل رو نصب کردین باید در این حالت 32 بیتی Qt رو دریافت و نصب کنید ! VS 2012 و یا MinGW 4.8 نوع کامپایلر همراه با Qt هستش و مورد آخر اگه OpenGL رو نسخه شما باشه یعنی Qt شما از OpenGL هم پشتیبانی میکنه.

    حالا بریم سر اصل مطلب :

    در صورتی که از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنید نسخه های Qt 5.2.0 for Windows رو باید دریافت و نصب کنید.
    در صورتی که از سیستم عامل لینوکس (Ubuntu) استفاده میکنید نسخه های Qt 5.2.0 for Linux رو باید دریافت و نصب کنید.
    در صورتی که از سیستم عامل مکینتاش (Mac OS X) استفاده میکنید نسخه های Qt 5.2.0 for Mac رو باید دریافت و نصب کنید.

    حالا توضیحات در باره جزئیات نسخه ها برای دانلود : نسخه های 32 بیتی همون معماری x86 هستند و نسخه های 64 بیتی هم همون مهماری x64 هستند.

    در حالت عادی شما میتونید روی سیستم عامل های دسکتاپی کار کنید و برنامتون رو کامپایل کنید ولی اگه نیاز به کامپایل برنامه روی سیستم عامل های IOS و Android دارید باید نسخه های زیر رو دانلود کنید :

    برای Android میتونید از نسخه Qt 5.2.0 for Android Windows برای استفاده در محیط ویندوز دانلودش کنید.
    برای Android میتونید از نسخه Qt 5.2.0 for Android for Linux برای استفاده در محیط لینوکس دانلودش کنید.

    برای IOS حتما باید سیستم عامل مک داشته باشید و نسخه Qt 5.2.0 for iOS رو دانلود کنید , همچنین میتونید Qt 5.2.0 for Android رو هم برای کامپایل برای اندروید در محیط مک دانلود کنید و یا هر دویه اینهارو میتونید به صورت Qt 5.2.0 for Android and iOS دریافت کنید.

    یک نکته : چون سیستم عامل IOS و Mac بدتر از مایکروسافت انحصار طلب هستند به همین خاطر برای کامپایل برنامه های IOS و Mac حتما باید سیستم عامل مک داشته باشید تا بتونید برنامه های مربوط به Apple رو کامپایل کنید.


    توجه : لازم نیست شما برای هر کدام از پلتفرم ها دوباره نویسی و کد نویسی مجدد انجام بدین خیالتون راحت شما میتونید برای شروعبرای ویندوز یا لینوکس یه نسخه مورد نظر رو دریافت کنید و برنامتون رو بنویسید در نهایت که دیدین نیاز هست روی سیستم های مثل IOS و MAC یا Android کامپایل و آزمایش کنید اونوقت بهتره نسخه مربوطه رو دریافت و پروژه خودتون رو به وسیله نسخه مورد نظرتون Import و کامپایل نمایید.

    ================================================== ==================================

    حالا میریم سراغ نحوه نصب Qt در ویندوز و لینوکس :

    ابتدا آموزش نصب Qt در ویندوز هرچند راحته ولی به خاطر تکمیل شدن آموزش بهتره توضیحاتی بدم...

    شما میتونید در ویندوز نسخه qt-windows-opensource-5.2.0-msvc2012-x86_64 رو دانلود کنید این گزینه رو پشینهاد میدم چون میخوام در مراحل بعدی با Visual Studio 2012 و حتی Visual Studio 2013 هماهنگش کنم

    روی فایل اجراییش کلیک کنید و در مرحله اول گزینه next رو بزنید تا برید به مرحله بعد توی این مرحله سعی کنید با همین آدرس دهی تنظیمش کنید یعنی : C:\Qt\Qt5.2.0


    حالا در مرحله بعدی تمامی کامپوننت هارو انتخاب کنید تا همراه با Qt نصب بشن به صورت زیر :


    و در نهایت انتخاب و پدیرفتن لیسانس کیوت که فرق نمیکنه هرکدومش رو خواستین انتخاب کنید و بپذیرید تا پروسه نصب شروع بشه :




    حالا باید Qt شما نصب شده باشه شما باید Qt Creator رو اجرا کنید تا ازش استفاده کنید.

    برای ویندوز همین قدر بود نه بیشتر در پست بعدی در رابطه با هماهنگی اون با VS2012 و VS2013 توضیح خواهم داد.

    و اما نصب Qt در لینوکس ابونتو (Ubuntu 13.10) :

    بعد از دانلود کیوت برای لینوکس فایل شما باید یه همچین چیزی باشه : qt-linux-opensource-5.2.0-x86_64-offline.run

    من بر اساس مسیر سیستم خودم این توضیحات رو میدم برای مثال فایل من در مسیر /home/kambiz/Downloads هستش قبل از هر چیز حتما باید دسترسی لازم رو برای نصب کیوت باز کنید به صورت زیر‌:

    ترمینال رو باز کنید من در ترمینال خودم فرمان دسترسی رووت رو دادم و با وارد کردن رمزعبور دسترسی root رو فعال کردم به صورت زیر‌:

    ابتدا دستور زیر‌ :


    su -


    وارد کردن رمز عبور و فعال سازی دسترسی رووت...


    kambiz@Gigabyte-Z68P-DS3:~$ su -
    Password:
    root@Gigabyte-Z68P-DS3:~#



    حالا که دسترسی رووت رو داریم بریم سراغ مسیر باید مسیری که فایل نصب کیوت در اون قرار داره واردش بشیم به صورت زیر :


    root@Gigabyte-Z68P-DS3:~# cd /home/kambiz/Downloads
    root@Gigabyte-Z68P-DS3:/home/kambiz/Downloads#


    حالا من در مسیر /home/kambiz/Downloads قرار گرفتم برای نصب Qt باید به صورت زیر عمل کنم...

    ابتدا برید در مسیر فایل روی فایل راست کلیک و Properties کنید و طبق تصویر زیر دسترسی Execute رو تیک بزنید.

    حالا برگردین داخل ترمینال دستور زیر رو اجرا کنید :


    sudo ./qt-linux-opensource-5.2.0-x86_64-offline.run


    یعنی باید به اینصورت باشه :


    root@Gigabyte-Z68P-DS3:/home/kambiz/Downloads# sudo ./qt-linux-opensource-5.2.0-x86_64-offline.run


    حالا بقیه مراحل دقیقا مثل مراحل نصبی در ویندوز هست ادامه بدین و حالشو ببرید.

    وسلام.
    آخرین ویرایش به وسیله کامبیز اسدزاده : سه شنبه 08 بهمن 1392 در 19:47 عصر

  2. #2

    Red face نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    هماهنگی Qt با محیط برنامه نویسی Visual Studio در هر دو ویرایش 2012 و 2013 :

    میدونم که خیلی از دوستان تاحالا چندین بار به فکر این بودن که ای کاش Qt رو در محیط خود VS هماهنگ میکردند برای این کار هم راهنمایی لازم رو میکنم تا بتونید به این آرزوتونم برسید.
    در ویندوز قبل از هر چیزی باید به این توجه کنید که باید نسخه qt-windows-opensource-5.2.0-msvc2012-x86_64 رو نصب کرده باشید در غیر این صورت اگر افزونه ای هم نصب کنیم به هیچ وجه افزونه روی VS اضافه نخواهد شد.

    برای این کار خود Digia یه افزونه ای داره به نام qt-vs-addin-1.2.2-opensource.exe که برای ویرایش Visual Studio 2012 ارائه کرده از این لینک این افزونه رو دانلود کنید : http://download.qt-project.org/offic...opensource.exe
    بعد از دانلود نصبش کنید دقت کنید مسیر نصبش رو هم تغییر ندین.

    یه نکته : افزونه ای که خود Digia قرار داده برای نسخه 2012 ویژوال هستش برا همینم در نسخه 2013 شما نمیتونید از این استفاده کنید بنابر این شرکت MinionCodic نسخه مخصوص VS 2013 رو ارائه داده که میتونید دانلود کنید : اینجا آپلودش کردم : http://uplod.ir/wvv7jdt8m622/QTVS2013Addin.zip.html

    بعد از اینکه مطمئن شدین با موفقیت نصب شد قبل از هر چیزی باید یه تنظیمان روی ویندوز و ویژوال استدیو انجام بدیم ابتدا برید به قسمت Control Panel\All Control Panel Items\System و بعد System properties رو انتخاب کنید به صورت زیر برید به قسمت Advanced :

    در این قسمت باید مقادیر مربوط به Qt رو اضافه کنیم قسمت System variable گزینه new رو بزنید و طبق شکل زیر مقادیر رو پر کنید :

    خب تا اینجا حله میریم سراغ Visual Studio 2012 و به صورت زیر اجراش میکنیم :

    همانطور که می بینید گزینه Qt به پروژه های مربوط به C++‎‎ اضافه شده و در منوی بالا گزینه Qt به صورت افزونه در دسترس هستش.


    حالا برای ایجاد پروژه در این محیط یه روش و مشکلاتی هست که باید براتون توضیح بدم در پست بعدی البته

  3. #3

    Red face نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نکته : در هماهنگ سازی Visual Studio 2013 هم دقیقا کاری رو که گفتم باید انجام بدین فقط لینکی که برای ویرایش 2013 گذاشتم رو باید نصب کنید ما بقی مراحلش مثل همین 2012 هست.

    قبل از هرچیز باید کامپایلر مربوطه رو هماهنگ کنیم ... برید به منوی افزوده یعنی QT5 و بعد Qt Option طبق تصویر زیر عمل کنید :


    حالا در اینجا باید مسیری که کامپایلر VS در Qt وجود داره رو شناسایی کنیم !

    گزینه add رو بزنید و مسیر : C:\Qt\Qt5.2.0\5.2.0\msvc2012_64 رو انتخاب کنید تا به صورت زیر تایید بشه طبق تصویر زیر :


  4. #4

    Red face نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    حالا چطور میشه با افزونه کیوت در محیط VS2012 یا 2013 پروژه ایجاد کرد؟

    به صورت زیر یه پروژه C++‎‎‎ از نوع Qt ایجاد کنید طبق تصویر زیر :



    و بعدی :

    qt-addons3.jpg

    و در نهایت پروژه ایجاد میشه :

    qt-addons4.jpg

    حالا همه چیز درسته ولی یه مورد کوچیکی هست مثل تصویر زیر که روفرنس های مربوط به Qt قابل شناسایی نیست :


    البته نمیشه بهش گفت مشکل چون شما چه با wxWidgets چه با Boost و چه با Qt در محیط ویژوال استودیو کار کنید این مشکل رو خواهید داشت برای رفع این مورد به پست بعدی توجه کنید.

  5. #5

    Red face نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    خب بعد از این تنظیمات روی پروژه خودتون راست کلیک و Properties کنید و طبق تصویر زیر :



    برید به زبانه Configuration properties و بعد زبانه C/C++‎‎‎‎‎ و General و بعد Additional include Directories و بر روی تصویر کوچک مسیر جدید با نام new line کلیک کنید و مسیر مقابل : C:\Qt\Qt5.2.0\5.2.0\msvc2012_64\include\QtANGLE را به Additional include Directories افزوده و بعد OK کنید.


    حالا قبل از کامپایل کردن و اجرای پروژه رو یک بار Unload Project و دوباره Reload project کنید و بعد برید به منوی QT در بالا و گزینه Qt project Setting رو انتخاب کنید به صورت زیر version رو روی msvc2012_64 تنظیم کنید.


    حالا خطاها و Mistake هایی که به صورت قرمز رنگ در کد ها دیده میشدند از بین رفته و مشکل رفرنس ها تماما حل شده است شما میتوانید دقیقا مثل Qt Creator از VS استفاده کنید.

    درضمن دقت کنید نوع کامپایل رو باید روی x64 قرار بدین نه Win32 در غیر اینصورت خطای کامپایل میده.

    آخرین ویرایش به وسیله کامبیز اسدزاده : سه شنبه 08 بهمن 1392 در 18:49 عصر

  6. #6

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    حالا در رابطه با Visual Studio 2013 هم دقیقا همین مراحل رو برید جولو فقط Visual Studio Add-in 1.2.3 for Qt5 رو دانلود و نصب کنید.
    فقط یک مساله اونم اینه که هر پروژه جدیدی که ایجاد میکنید برای Qt در محیط Visual Studio حتما تنظیمات Additional include Directories و همچنین انتخاب نسخه کامپایلر یادتون نره.
    آخرین ویرایش به وسیله کامبیز اسدزاده : شنبه 03 خرداد 1393 در 22:14 عصر

  7. #7

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    من از روش بالا استفاده کردم ، ولی باز هم نشده بود، که نیاز یه تغییر کوچکی بدید ، با توجه به مراحل کار پیش برید ، حتما جواب میگیرید،
    در ضمن پوشه های مربوط به لایبرری کیوت مربوطه خودتون رو در مراحل کار باید بزارید،
    در وین7 ، دوستان حتما دقت کنن که مرحله ری استارت رو حتما انجام بدن ، حالا تو وین 8 تست نکردم.
    نسخه ویژال استدیو من رس2012 هست.
    موفق باشید.
    set-addin-to-vs2012.jpg

  8. #8

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    سلام

    در نسخه 2013 و یا 2012 فقط کافیه بعد از تعریف مسیر و نصب Addon خود VS رو یکبار ریستارت کنید تا همه چیز شناسایی بشه نیازی به اجرای مجدد سیستم عامل نیست.
    مشکلی بود ذکر کنید دقیقا بررسی و حلش میکنیم.

  9. #9

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    مشکل اینه که ، بعد از انجام مراحل ، وقتی که کامپیوتر restart نمیکنم ، هنگام کامپایل ، خطای نبود dll هارو میده ، مثله qt5core.dll و ... .
    که برا من با ری استارت کردن حل شد.
    و از جزئیات بیشتر بگم ، اینکه من مثلا پروژه هایی که قبل این خطا رو میدادند ، دوباره بعد از معرفی مسیر ، هم کامپایل میکنم ، باز خطای نبود dll هارو میده، حتما باید پروژه جدید باز کنم تا این ارور رو نده.

    تازه هر دفعه برای پروژه جدید هم باید از peroperties باید تنظیمات رو انجام بدم.

    تازه در این مسیر C:\Qt\Qt5.2.0\5.2.0\msvc2012_64\include\QtANGLE پوشه qtangle هم وجود نداشت، و من از تنظیمات مرحله 3 عکس استفاده کردم.

    و واقعا از شما ممنونم بخاطر آموزشی که گذاشته بودید ، کلی سرچ به اینگلیسی و فارسی زدم ، بعد از یه روز تونستم آموزشتون رو پیدا کنم و کار بیاد دستم که باید چیکار کنم.

    با تشکر.

  10. #10

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinam1370 مشاهده تاپیک
    مشکل اینه که ، بعد از انجام مراحل ، وقتی که کامپیوتر restart نمیکنم ، هنگام کامپایل ، خطای نبود dll هارو میده ، مثله qt5core.dll و ... .
    که برا من با ری استارت کردن حل شد.
    و از جزئیات بیشتر بگم ، اینکه من مثلا پروژه هایی که قبل این خطا رو میدادند ، دوباره بعد از معرفی مسیر ، هم کامپایل میکنم ، باز خطای نبود dll هارو میده، حتما باید پروژه جدید باز کنم تا این ارور رو نده.

    تازه هر دفعه برای پروژه جدید هم باید از peroperties باید تنظیمات رو انجام بدم.

    تازه در این مسیر C:\Qt\Qt5.2.0\5.2.0\msvc2012_64\include\QtANGLE پوشه qtangle هم وجود نداشت، و من از تنظیمات مرحله 3 عکس استفاده کردم.

    و واقعا از شما ممنونم بخاطر آموزشی که گذاشته بودید ، کلی سرچ به اینگلیسی و فارسی زدم ، بعد از یه روز تونستم آموزشتون رو پیدا کنم و کار بیاد دستم که باید چیکار کنم.

    با تشکر.
    خب این عادیه و نمیشه بهش گفت مشکل چون ما داریم با این روش کتابخانه Qt رو در پروژه های C++‎ بر روی VS اضافه میکنیم.
    برای اینکه کلا از این مشکلات و دوباره کاری ها خلاص بشید بهترین راه حلش استفاده از خود Qt Creator هست.

    در رابطه با آموزش ها نیز خواهش میکنم...

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    سلام
    موقع نصب کیوت در لینوکس این مشکل پیش میآد:
    Network error while downloading target
    '/tmp/qt_temp.XM3073'. Error: Host not found.

    کسی میدونه راه حلش چیه ؟!

  12. #12

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط MSN_Issue مشاهده تاپیک
    سلام
    موقع نصب کیوت در لینوکس این مشکل پیش میآد:
    Network error while downloading target
    '/tmp/qt_temp.XM3073'. Error: Host not found.

    کسی میدونه راه حلش چیه ؟!
    سلام

    بر اساس این خطایی که من میبینم به احتمال زیاد شما از سرویس دهنده قبلی کیوت سعی به دریافت میکنید بنا براین یکبار دیگه از این آدرس اقدام کنید : http://www.qt.io

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    سلام

    بر اساس این خطایی که من میبینم به احتمال زیاد شما از سرویس دهنده قبلی کیوت سعی به دریافت میکنید بنا براین یکبار دیگه از این آدرس اقدام کنید : http://www.qt.io
    ممنون از پاسخ

    من از آدرس: http://www.qt.io/download-open-source/
    گزینه ی Qt Online Installer for Linux 64-bit (22.2 MB) (info) رو دانلود کردم!

  14. #14

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط MSN_Issue مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسخ

    من از آدرس: http://www.qt.io/download-open-source/
    گزینه ی Qt Online Installer for Linux 64-bit (22.2 MB) (info) رو دانلود کردم!
    اگر هدفتون نصب به صورت آنلاین هست بله درسته ولی پیشنهاد من نسخه آفلاین هستش چون نسخه آنلاین با این وضع اینترنت ما شاید هنگام دانولد و نصب یک سری مشکلاتی رو به همراه داشته باشه بنا براین این هم لینک نسخه آفلاین : http://download.qt.io/official_relea...-x64-5.4.1.run

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    281

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    سلام تشکر از آموش خوبی که گذاشتین فکر میکنم یه مورد از قلم افتاده. من سیستم عاملم ویندوز هفته و از نسخه کیوت 4.8.6 استفاده میکنم (نسخه های 5 کیوت توی ویندوز هفت دارای یه سری مشکلاتی بود بویژه در قسمت مسیج باکس ها که مشکل عدم پخش صداهای مربوطه رو داشت که پیگیر هم شدم متاسفانه حل نشد. البته نسخه های جدید رو تست نکردم اما نسخه های چهار این مشکل رو ندارن، نمیدونم جریان چیه) خوب من کیوت نسخه 4.8.6 رو نصب میکنم و بعد کریتور رو نصب میکنم معمولا آخرین نسخه کریتور البته قبل از اینها من کامپایلر MinGw رو نصب میکنم ممکنه در مورد هماهنگ سازی و تنظیمات صحیح و نحوه استفاده از این کامپایلر رو در محیط کریتور رو هم توضیح بدین (البته من مشکلی خاصی تا حالا نداشتم) از طرفی من همیشه ویژوال استودیو نسخه 2010 رو هم روی سیستمم نصب میکنم میخواستم بدونم چطور میتونم از کامپایلر ویژوال استودیو توی کریتور استفاده کنم فکر میکنم برای برنامه هایی که برای ویندوز نوشته میشه ازین کامپایلر استفاده بشه بهتره و هرچند که با کامپایلر mingw هم تا حالا مشکلی نداشتم. در کل میخواستم نحوه اتچ کردن یا تنطیمات مربوط به کامپایلرها رو توی کریتور توضیح بدین تا مبحث کاملتر بشه. با تشکر

  16. #16

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط Hadiir.net مشاهده تاپیک
    سلام تشکر از آموش خوبی که گذاشتین فکر میکنم یه مورد از قلم افتاده. من سیستم عاملم ویندوز هفته و از نسخه کیوت 4.8.6 استفاده میکنم (نسخه های 5 کیوت توی ویندوز هفت دارای یه سری مشکلاتی بود بویژه در قسمت مسیج باکس ها که مشکل عدم پخش صداهای مربوطه رو داشت که پیگیر هم شدم متاسفانه حل نشد. البته نسخه های جدید رو تست نکردم اما نسخه های چهار این مشکل رو ندارن، نمیدونم جریان چیه) خوب من کیوت نسخه 4.8.6 رو نصب میکنم و بعد کریتور رو نصب میکنم معمولا آخرین نسخه کریتور البته قبل از اینها من کامپایلر MinGw رو نصب میکنم ممکنه در مورد هماهنگ سازی و تنظیمات صحیح و نحوه استفاده از این کامپایلر رو در محیط کریتور رو هم توضیح بدین (البته من مشکلی خاصی تا حالا نداشتم) از طرفی من همیشه ویژوال استودیو نسخه 2010 رو هم روی سیستمم نصب میکنم میخواستم بدونم چطور میتونم از کامپایلر ویژوال استودیو توی کریتور استفاده کنم فکر میکنم برای برنامه هایی که برای ویندوز نوشته میشه ازین کامپایلر استفاده بشه بهتره و هرچند که با کامپایلر mingw هم تا حالا مشکلی نداشتم. در کل میخواستم نحوه اتچ کردن یا تنطیمات مربوط به کامپایلرها رو توی کریتور توضیح بدین تا مبحث کاملتر بشه. با تشکر
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%B1-Qt-Creator

  17. #17

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    میگم این "هماهنگی Qt با محیط برنامه نویسی Visual Studio " اجباریه یا اختیاری؟ چون این قسمت رو من انجام نداددم و فقط نرما افزار رو نصب کردم ولی وقتی برنامه های نمونه اش رو اجرا میکنم ارور زیر رو میده :
    -1: error: Qt Creator needs a compiler set up to build. Configure a compiler in the kit options.
    تو یه لینکی دربارش بحث شده ولی من متوجه نشدم.....قسمت های آخرش رو پیدا نکردم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...he+kit+options.

  18. #18

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط md3848 مشاهده تاپیک
    میگم این "هماهنگی Qt با محیط برنامه نویسی Visual Studio " اجباریه یا اختیاری؟ چون این قسمت رو من انجام نداددم و فقط نرما افزار رو نصب کردم ولی وقتی برنامه های نمونه اش رو اجرا میکنم ارور زیر رو میده :
    -1: error: Qt Creator needs a compiler set up to build. Configure a compiler in the kit options.
    تو یه لینکی دربارش بحث شده ولی من متوجه نشدم.....قسمت های آخرش رو پیدا نکردم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...he+kit+options.
    خب اگه Visual Studio نداشته باشی مسلما SDKمربوط به اون رو سیستمت نصب نیست پس این خطارو خواهد داد که تو لینک اشاره کردی.
    ولی اگه منظورت هماهنگی با اون VS Addonsهست اون اجباری نداره.

  19. #19

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    Visual Studio
    2012
    رو سیستمم نصبه....
    الان یعنی باس برم SDK برا QT رو دانلود کنم؟
    تو سایتش چیزی پیدا نکردم
    http://www.qt.io/download-open-source/

    تو نت چند تا لینک دیدم(ولی چون سرعت نت پایینه و شک برا این که شاید این اون نباشه)


    نکنه تو لینک بالا باس از گزینه Qt Creator

    یکی رو انتخاب و دانلود کنم؟




    راستی تو لینک بالا قسمت Other downloads

    زیر منو هاش برا چیه؟؟؟(غیر از دو مورد اول و مورد آخر)


  20. #20

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط md3848 مشاهده تاپیک
    Visual Studio
    2012
    رو سیستمم نصبه....
    الان یعنی باس برم SDK برا QT رو دانلود کنم؟
    تو سایتش چیزی پیدا نکردم
    http://www.qt.io/download-open-source/

    تو نت چند تا لینک دیدم(ولی چون سرعت نت پایینه و شک برا این که شاید این اون نباشه)


    نکنه تو لینک بالا باس از گزینه Qt Creator

    یکی رو انتخاب و دانلود کنم؟




    راستی تو لینک بالا قسمت Other downloads

    زیر منو هاش برا چیه؟؟؟(غیر از دو مورد اول و مورد آخر)

    این لینک رو دانلود و نصب کنی نباید مشکلی داشته باشی : http://download.qt.io/official_relea...2012-5.5.0.exe

  21. #21

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    من همینو دانلود کردم فقط تو اسمش به جای 2012 نوشته بود 2013
    حجمش خیلی زیاده......خدا رحم کنه
    نمیشه همونو مشکلش رو حل کرد؟

  22. #22

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط md3848 مشاهده تاپیک
    من همینو دانلود کردم فقط تو اسمش به جای 2012 نوشته بود 2013
    حجمش خیلی زیاده......خدا رحم کنه
    نمیشه همونو مشکلش رو حل کرد؟
    خب عزیز من 2013 با 2012 زمین آسمون فرق میکنه !
    کامپایلر هایشون فرق میکنه کیوتی که شما دارید باید با نسخه مورد نظرش هماهنگ بشه.
    مگر اینکه SDK مورد نظر نسخه 2013 رو از سایت MS دانلود و نصب کنید.

  23. #23

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    من نسخه qt برا اندروید رو دانلود کردم، ولی مثل این که یه چیزی نیاز داره....یه چیز دیگه ای هم باس دانلود کنم تا کار کنه
    ممنون میشم اسم نرم افزار و نسخه شون رو بهم بگید.



    برا blackberry باید چی دانلود کنم؟

  24. #24

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط md3848 مشاهده تاپیک
    من نسخه qt برا اندروید رو دانلود کردم، ولی مثل این که یه چیزی نیاز داره....یه چیز دیگه ای هم باس دانلود کنم تا کار کنه
    ممنون میشم اسم نرم افزار و نسخه شون رو بهم بگید.



    برا blackberry باید چی دانلود کنم؟
    برای اندروید JDK , SDK , NDK
    برای BlackBerry : کیت های مخصوص خودش رو دانلود کنید.

  25. #25

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    برای اندروید JDK , SDK , NDK
    برای BlackBerry : کیت های مخصوص خودش رو دانلود کنید.
    ممنون از شما....لینک هایی که خود نرم افزار QT میداد رو دیدم ولی اجازه دیدن سایت به IP های ایرانی رو نمیداد...

    اینایی که گفتید چه نسخه اییش رو باید دانلود کنم؟

  26. #26

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط md3848 مشاهده تاپیک
    ممنون از شما....لینک هایی که خود نرم افزار QT میداد رو دیدم ولی اجازه دیدن سایت به IP های ایرانی رو نمیداد...

    اینایی که گفتید چه نسخه اییش رو باید دانلود کنم؟
    برای دانلودش باید از V....P....N استفاده کنید در مورد نسخه هاشم هرچقدر جدیدتر بهتر.

  27. #27

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    سلام ببخشيد ممنون ميشم سريعتر جوابمو بديد برنامه qt را در لينوكس مينت 64 و اوبونتو 64 نصب كردم همون نسخه ي qt پيشنهادي انجمن خودتان را هم استفاده كردم نسخه آفلاين
    qt-opensourc-linux-x64-5.4.1.run
    ولي در هنگام كامپايل كردن خطاي زير را ميدهد كه ممنون ميشم راهنمايي كنيد؟
    error while building/deploying project untiled kit:desktop qt 5.4.1 gcc 64 bit
    when executing step make
    در ضمن ابن نكته را بگم كه نميخوام از طريق مخزن لينوكس برنامه را بدست بياورم در واقع بايد آفلاين كاركنم و محدوديت اينترنت دارم

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار amir.bakhtiari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    161

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    سلام من کیوت qt-opensource-linux-x64-5.5.0-2.run دانلود کردم و طبق متن بالا انجام دادم
    اما موقع نصب ت خط فرمان

    No marker found, stopped after 1.00 MiB.

    همچین چیزی میاد و دیگه هیچ...
    ممنون میشم راهنمایی کنید؟

  29. #29
    کاربر جدید آواتار IMAN4k
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    22

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    البته من زمانی که یک project جدید ایجاد میکنم با رفرنس ها مشکل دارم.ولی main.cpp رو یک بار فقط کامپایل میکنم و بعد VS رو ریستارت میکنم.بعد که باز میکنم تمام library ها include میشن (در status bar قایل مشاهده اس) و بعد از اون دیگه مشکلی ندارم بدون نیاز به اون تنظیمات مربوط به Additional include Directories !!
    حالا نمیدونم قضیه چجوریه!!
    البته یه راه هم برای اینکه هر دفعه اون تنظیمات انجام نشه هست و راهش استفاده از Template هست:

  30. #30

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    سلام
    راهنمای کامل و خوبی بود. ممنون از شما
    من یک سوال داشتم؟
    آیا می تونم در ویژوال استدیو برنامه رو با QT بنویسم ولی در linux اجراش کنم؟
    اگر بله، ممکنه بگید چطوری؟
    ممنون

  31. #31

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط iman_k مشاهده تاپیک
    سلام
    راهنمای کامل و خوبی بود. ممنون از شما
    من یک سوال داشتم؟
    آیا می تونم در ویژوال استدیو برنامه رو با QT بنویسم ولی در linux اجراش کنم؟
    اگر بله، ممکنه بگید چطوری؟
    ممنون
    بله می شود.
    کافیه بعداز انجامش در لینوکس فایل .pro یا .pri رو باز کنید.
    همش همین.

  32. #32

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    ممنون از راهنمایی
    ولی شاید من سوالم رو درست نپرسیدم، منظورم این بود که آیا می شود در ویژوال استدیو پروژه را ایجاد و کامپایل کنم و بعد فایلهای اجرایی لینوکس رو ساخته و بعد فقط فایلهای اجرایی رو در لینوکس اجرا کنم؟ بدون اینکه دوباره سورس برنامه رو در لینوکس کامپایل کنم؟

  33. #33

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط iman_k مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنمایی
    ولی شاید من سوالم رو درست نپرسیدم، منظورم این بود که آیا می شود در ویژوال استدیو پروژه را ایجاد و کامپایل کنم و بعد فایلهای اجرایی لینوکس رو ساخته و بعد فقط فایلهای اجرایی رو در لینوکس اجرا کنم؟ بدون اینکه دوباره سورس برنامه رو در لینوکس کامپایل کنم؟
    خیر نمیشود.
    یعنی اینقدر سخت و وقت گیره کامپایل مجدد برنامه ؟!؟!!!
    شما به کامپایل مجدد نیاز دارید چون کتابخانه های مخصوص هر پلتفرم مخصوص همان پلتفرم هست و خروجی که در ویندوز میگیرید فرق میکنه.
    درضمن شما چطوری فایل های اجرایی مربوط به برنامه رو در لینوکس بدون کامپایل پروژه ایجاد میکنید ؟!؟ این کار غیر ممکن هست.

  34. #34

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    بسیار خوب. ممنون
    اما من یک plug-in برای visual studio پیدا کردم به نام visualGDB که یک گزینه داره به نام New linux configuration که ظاهرا میشه در اون end platform را برای Deploy انتخاب کرد ! اما من چون تجربه ای در این موضوع ندارم نتونستم چیز زیادی متوجه بشم !
    آیا شما تجربه ای با این plug-in دارید؟ اگر نه ممکنه که بررسی بفرمایید ؟
    این لینک اون plug-in هست :
    http://visualgdb.com/tutorials/linux/qt5/
    ممنون از وقتی که می گذارید.

  35. #35

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط iman_k مشاهده تاپیک
    بسیار خوب. ممنون
    اما من یک plug-in برای visual studio پیدا کردم به نام visualGDB که یک گزینه داره به نام New linux configuration که ظاهرا میشه در اون end platform را برای Deploy انتخاب کرد ! اما من چون تجربه ای در این موضوع ندارم نتونستم چیز زیادی متوجه بشم !
    آیا شما تجربه ای با این plug-in دارید؟ اگر نه ممکنه که بررسی بفرمایید ؟
    این لینک اون plug-in هست :
    http://visualgdb.com/tutorials/linux/qt5/
    ممنون از وقتی که می گذارید.
    از این قبلا استفاده کردم پیش نیازش یک ماشین لینوکسی هست به خودی خود کاری رو انجام نمیده در واقع باید یک کانکشنی داشته باشید که عملیات کامپایل رو از طریق خود لینوکس انجام بده و از نظر من به جای این کار رو خود لینوکس کامپال کنید خیلی مطمئن تره.

  36. #36

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    بسیار خوب
    واقعا ممنون از راهنمایی خوبتون.
    این تاپیک شما کمک خوبی برای من بود و به یادگیری ام واقعا سرعت بخشید.
    موفق باشید

  37. #37

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    سلام. من Qt 5.5.1 رو نصب کردم ولی متاسفانه با VS2015 کار نمیکنه! از چه کامپایلری باید استفاده کنم؟؟

  38. #38

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط b4b4k123 مشاهده تاپیک
    سلام. من Qt 5.5.1 رو نصب کردم ولی متاسفانه با VS2015 کار نمیکنه! از چه کامپایلری باید استفاده کنم؟؟
    پشتیبانی از نسخه ۲۰۱۵ کامپایلر MSVC2015 در نسخه ۵.۶ کیوت امکان پذیر شده شما باید از نسخه ۵.۶ استفاده کنید.

  39. #39

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    پشتیبانی از نسخه ۲۰۱۵ کامپایلر MSVC2015 در نسخه ۵.۶ کیوت امکان پذیر شده شما باید از نسخه ۵.۶ استفاده کنید.
    میشه لینکشو بزارید

  40. #40

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_nikoei مشاهده تاپیک
    میشه لینکشو بزارید
    نسخه 64 بیت: http://download.qt.io/official_relea...5_64-5.6.0.exe
    نسخه 32 بیت: http://download.qt.io/official_relea...2015-5.6.0.exe

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نصب PHP روی Windows 2003 server
    نوشته شده توسط rsalimian در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1392, 13:34 عصر
  2. آموزش: آموزش نصب IDE بسیار مفید Eclipse در Linux fedora , Linux ubuntu , windows 7
    نوشته شده توسط pouralijan در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1392, 10:32 صبح
  3. مقاله آموزش نصب رد هت فارسی
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1383, 18:58 عصر
  4. آموزش نصب ماجولها در پرل(مقاله)
    نوشته شده توسط white fox در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1383, 09:54 صبح
  5. نصب SQLServer2000 در windows 2003?
    نوشته شده توسط فاطمه هاشمیان در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مرداد 1383, 01:53 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •