صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 44 از 44

نام تاپیک: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

  1. #41
    کاربر تازه وارد آواتار ++Hadi++
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران- ستارخان
    پست
    30

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    آقا نسخه 5.6 msvc 64x رو دانلود و نصب کردم. قبلش هم ویژوال استادیو 2015 رو نصب کرده بودم. ویندوزم 10 64 بیت و ویژوال استادیوم هم 2015 هست. حالا که می خوام با خود Qt Creator خروجی بگیرم، یه اروری می ده. ظاهرا می گه Kit و Compiler رو Config کن... اینا رو یادمه یه بار به همین روش نصب کردم بدون دنگ و فنگ، اجرا کرد. چرا الان با وجود اینکه قبلا ویژوال استادیو 2015 رو نصب کردم، گیر می ده؟ کانفیگ کردنی رو Build And Run چه مسیر هایی رو باید معرفی کنم؟
    اینکه قبلا فوکوسم رو Mingw بود به خاطر این بود که نیاز به این دنگ و فنگ ها نبود. ولی اونم متاسفانه یه سری چیزا رو ساپورت نکرده!

  2. #42

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    سلام
    بابت آموزشتون خیلی خیلی متشکرم
    من qt رو روی ویندوز نصب کردم و بدون مشکل کار میکنم باهاش
    ولی وقتی روی ubuntu نصبش میکنم و موقع build کردن برنامه خطاهای زیر رو میگیره
    خطاها =>

    cannot find -lGL
    collect2: error: Id returned 1 exit status


    ب نظرتون مشکل از کجاست؟
    ممنونم

  3. #43

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    نقل قول نوشته شده توسط Mojtaba_ss مشاهده تاپیک
    سلام
    بابت آموزشتون خیلی خیلی متشکرم
    من qt رو روی ویندوز نصب کردم و بدون مشکل کار میکنم باهاش
    ولی وقتی روی ubuntu نصبش میکنم و موقع build کردن برنامه خطاهای زیر رو میگیره
    خطاها =>

    cannot find -lGL
    collect2: error: Id returned 1 exit status


    ب نظرتون مشکل از کجاست؟
    ممنونم
    از این دستور استفاده کنید :


    sudo apt-get install mesa-common-dev

  4. #44

    نقل قول: آموزش نصب Qt در Windows و Linux

    سلام ممنون از آموزش عالی تون خیلی مفید بود.
    من Qt5.9.1 رو نصب کردم، qt-vsaddin-msvc2017-2.1.2-beta-03.08.2017 رو هم نصب کردم.
    پروژه editnode رو از کیت هاب گرفتم. موقع باز کردن پروژه در محیط ویژال استدیو 2017 خطای زیر رو میگیره، خیلی وقت گذاشتم نتونستم حل کنم
    کسی میتونه کمک کنه؟
    unknown cmake command qt5_add_resources

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نصب PHP روی Windows 2003 server
    نوشته شده توسط rsalimian در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1392, 13:34 عصر
  2. آموزش: آموزش نصب IDE بسیار مفید Eclipse در Linux fedora , Linux ubuntu , windows 7
    نوشته شده توسط pouralijan در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1392, 10:32 صبح
  3. مقاله آموزش نصب رد هت فارسی
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1383, 18:58 عصر
  4. آموزش نصب ماجولها در پرل(مقاله)
    نوشته شده توسط white fox در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1383, 09:54 صبح
  5. نصب SQLServer2000 در windows 2003?
    نوشته شده توسط فاطمه هاشمیان در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مرداد 1383, 01:53 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •