نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: رفتن به اکتیویتی دیگه در لیست ویو شخصی سازی شده

  1. #1

    Question رفتن به اکتیویتی دیگه در لیست ویو شخصی سازی شده

    سلام به همه دوستان و اساتید!
    من یک نمونه کد خیلی ساده از لیست ویو شخصی سازی شده دارم حالا میخوام با کلیک روی هر کدوم برم به یک صفحه دیگه که خودش شامل لیست ویو شخصی سازی شده هستش ، اما نمیدونم چطوری!
    توی لیست ساده بلدم که باید از تابع onListItemClick استفاده کنم اما لیستی که شخصی سازی شده نه!

    نمونه کد رو واستون آپلود کردم ، ممنون میشم ببینید و با توجه به کد راهنماییم کنید!
    تشکر!

    دانلود نمونه کد

  2. #2

    نقل قول: رفتن به اکتیویتی دیگه در لیست ویو شخصی سازی شده

    اوکی شدشو اینجا دانلود کن.
    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...3a2a1695375aa9

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: رفتن به اکتیویتی دیگه در لیست ویو شخصی سازی شده

    اینم شاید به دردتون بخوره:
    http://www.esfandune.ir/%D8%B3%D8%A7...8%DB%8C%D8%AF/

  4. #4

    نقل قول: رفتن به اکتیویتی دیگه در لیست ویو شخصی سازی شده

    نقل قول نوشته شده توسط smemamian مشاهده تاپیک
    اوکی شدشو اینجا دانلود کن.
    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...3a2a1695375aa9
    دوست عزیز ممنونم اما این کدی که زحمت کشیدین همون قبلی هستش فرقی نکرده!!

  5. #5

    نقل قول: رفتن به اکتیویتی دیگه در لیست ویو شخصی سازی شده

    نقل قول نوشته شده توسط abbasalim مشاهده تاپیک
    اینم شاید به دردتون بخوره:
    http://www.esfandune.ir/%D8%B3%D8%A7...8%DB%8C%D8%AF/
    ممنون دوست عزیز. اما اگر کد بنده رو ببینید متوجه میشید من میخوام با کلیک روی این لیست ویو به یک صفحه دیگه بره که خودش لیست ویو شخصی سازی شده باشه!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: رفتن به اکتیویتی دیگه در لیست ویو شخصی سازی شده

    با کد زیر میتونی هرکاری کنی کافیه دستور مورد نظر خود را در محل مشخص شده بنویسی



    lvpaintingview.setOnItemClickListener(new OnItemClickListener() {
    @SuppressWarnings("deprecation")
    publicvoid onItemClick(AdapterView<?>
    parent, final View view, int position, long
    ViewHolder) {
    //دستور خود را اینجا بنویس
    }
    });



  7. #7

    نقل قول: رفتن به اکتیویتی دیگه در لیست ویو شخصی سازی شده

    نقل قول نوشته شده توسط omidandroid مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنونم اما این کدی که زحمت کشیدین همون قبلی هستش فرقی نکرده!!
    یعنی چی فرقی نکرده ؟ الان روی هر row که کلیک کنی متن همون سطر رو بهت نشون میده ! کافیه همون جا یه اکتیویتی جدید تعریف کنی !

  8. #8

    نقل قول: رفتن به اکتیویتی دیگه در لیست ویو شخصی سازی شده

    نقل قول نوشته شده توسط smemamian مشاهده تاپیک
    یعنی چی فرقی نکرده ؟ الان روی هر row که کلیک کنی متن همون سطر رو بهت نشون میده ! کافیه همون جا یه اکتیویتی جدید تعریف کنی !
    من شرمندم دوست عزیز حق با شماست!
    من اشتباه import کردم قبلی رو! درست شد!

    ببخشید یه سوال دیگه! من الان تا اینجا یک لیست ویو شخصی سازی شده دارم که با کلیک روی هر کدوم از سطرهای این لیست میره به یک اکتیویتی دیگه! یعنی هر سطر یه اکتیویتی!
    حالا یک دیتابیس خارجی دارم میخوام توی هر کدوم از این اکتیویتی ها یک لیست ویو شخصی سازی شده دیگه درست کنم بعد یک سری از اطلاعات جدولم رو داخلش قرار بدم!

    بلدم دیتابیس رو کپی کنم تو برنامه اما اینکه بگم فلان id از جدول رو توی یه لیست ویو شخصی دیگه نشون بده نه!!
    امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید!

    ممنون میشم راهنماییم کنید کلا روشش چیه!

تاپیک های مشابه

  1. چگونه می توانیم خودمان رامهای شخصی سازی شده ایجاد کنیم ؟
    نوشته شده توسط aliasghar2010 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 00:02 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 اسفند 1391, 12:57 عصر
  3. رفتن به یک وب سایت با کلیک روی یک آیتم لیست ویو
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 01:26 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 16:11 عصر
  5. چند چک باکس در یک لیست ویو
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1385, 12:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •