نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر مسیر کانکشن در entity framework ?

  1. #1

    Question تغییر مسیر کانکشن در entity framework ?

    سلام خدمت دوستان

    من تو نسخه کلاینت یک برنامه باید کاری کنم که کاربر بتونه ip تنظیم کنه برای همین از ini اشتفاده کردم :



    public static string ip = new AMS.Profile.Ini(Application.StartupPath + "\\config\\config.ini").GetValue("database", "host").ToString();

    public static string enconnection = @"metadata=res://*/tabanEnModel.csdl|res://*/tabanEnModel.ssdl|res://*/tabanEnModel.msl;provider=System.Data.SqlClient;pr ovider connection string="data source="+ ip +";initial catalog=taban;Persist Security Info=True;User ID:taban;Password=taban@1368;MultipleActiveResultS ets=True"";



    حالا entity رو چطور تغییر بدم که کانکشن رو از کلاس بخوته ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Fartaj : پنج شنبه 10 بهمن 1392 در 06:19 صبح

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: تغییر مسیر کانکشن در entity framework ?

    کانکشن استرینگ تو فایل app.config ذخیره میشه که یه فایل xml هست بهتره بصورت کد نویسی یا دستی موقع نصب تغیرش دهی.تو پروژه کامپایل شده در فولدر bin با فایلی بنام
    projectname.exe.config ذخیره میشه که میتونی با notePad بازش کنی و کانکشن رو بصورت دستی یا بصورت کدنویسی تو برنامه ات اصلاحش کنی
    First,solve the problem then write the code

  3. #3

    نقل قول: تغییر مسیر کانکشن در entity framework ?

    نقل قول نوشته شده توسط zagroti مشاهده تاپیک
    کانکشن استرینگ تو فایل app.config ذخیره میشه که یه فایل xml هست بهتره بصورت کد نویسی یا دستی موقع نصب تغیرش دهی.تو پروژه کامپایل شده در فولدر bin با فایلی بنام
    projectname.exe.config ذخیره میشه که میتونی با notePad بازش کنی و کانکشن رو بصورت دستی یا بصورت کدنویسی تو برنامه ات اصلاحش کنی
    ببینید من چون تو کانکشن باید موقعی که برنامه نصب شد روی سیستم کاربر اون ip سیستم به کانکشن داده بشه برای همین من از فایل ini استفاده کردم که کاربر آی پی رو تو اون بزاره و خود کانکشن رو تو یک کلاس گذاشتم تا بتونم از اون ini بخونم و به کانکشن اضافه کنم حالا راهی نیست که خود entity به جای اینکه از app.config بخونه بره از کلاس ما بخونه ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تنظیم کانکشن استرینگ در مورد کار با Entity framework code first
    نوشته شده توسط رزابرنامه یاب در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1392, 10:40 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1391, 20:10 عصر
  3. چگونه با تغییر مسیر database از گزارش قبلی استفاده کنیم
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1383, 06:56 صبح
  4. تغییر مسیر DATA
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1383, 07:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •