نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: انتخاب رکوردهایی که تاریخ انقضا امروز یا روزهای گذشته هستش

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    انتخاب رکوردهایی که تاریخ انقضا امروز یا روزهای گذشته هستش

    سلام دوستان
    من تو بانکم یک فیلد از نوع nvarchar دارم که تاریخ به شکل "1392/11/11" داخلش ثبت میشه حالا میخوام با اجرای برنامه رکوردهایی که تاریخش امروز یا روزهای گذشته هستند تو گرید نمایش داده بشه . کد زیر کار نکرد
    WHERE Expier_Parvaneh =<'"+strdate.ToString()+"'

    باید کدم رو چه جوری بنویسم ؟
    لطفأ کمکم کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: انتخاب رکوردهایی که تاریخ انقضا امروز یا روزهای گذشته هستش

    سلام
    باید دقیقاً دوتا تاریخ یک فرمت رو داشته باشند.
    1392/11/11
    باید اون یکی تاریخ دقیقاً 10 کاراکتر باشه و مثل این اول روز بعد ماه بعد سال باشه تا این دستور کار کنه.
    برای من که مشکلی نداشته و مثل شما کار کردم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: انتخاب رکوردهایی که تاریخ انقضا امروز یا روزهای گذشته هستش

    من وقتی میخوام مثلا بصورت هوشمند و بدون دخالت کاربر درآمد ماه جاریمو بدست بیارم حالا میخواد امروز نهم باشه یا 31 یا هر چی تاریخ رو یجایی میزارم و با این کدی که نوشتم خیلی راحت هر چی میخوام بدست میارم

    فک کنم منظور شما هم همین باشه


    //نمایش درآمد ماه جاری
    string JARI = txtTarikhName.TextDate.Substring(0, 8).ToString();
    SqlCommand com2 = new SqlCommand("SELECT SUM(Mablagh) AS Expr1 FROM TblDaramadha where (Tarikh like N'%" + JARI + "%') ", con);
    lblAdadDaramadJari.Text = Convert.ToString(com2.ExecuteScalar().ToString() + "ریال");


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: انتخاب رکوردهایی که تاریخ انقضا امروز یا روزهای گذشته هستش


    string JARI = txtTarikhName.TextDate.Substring(0, 8).ToString();

    این ماه رو بر میگردونه که میگه ما الان توی چه ماهی از سال هستیم اینجا مثلا میده 11

    باقیشم که دیگه مشخصه هر جایی که برج یازده باشه ..... البته سال هم میتونید اضافه کنید همزمان

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: انتخاب رکوردهایی که تاریخ انقضا امروز یا روزهای گذشته هستش

    نقل قول نوشته شده توسط forodo مشاهده تاپیک
    سلام
    باید دقیقاً دوتا تاریخ یک فرمت رو داشته باشند.
    1392/11/11
    باید اون یکی تاریخ دقیقاً 10 کاراکتر باشه و مثل این اول روز بعد ماه بعد سال باشه تا این دستور کار کنه.
    برای من که مشکلی نداشته و مثل شما کار کردم.
    دقیقأ هر دو تا تاریخ یک فرمت دارن هم تاریخ تو دیتابیس هم تاریخ توی برنامه . اما نمی دونم چه جوری بگم رکوردهایی رو نمایش بده که تاریخ امروز به قبل بوده یعنی تاریخ گذشته ها

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: انتخاب رکوردهایی که تاریخ انقضا امروز یا روزهای گذشته هستش

    شما با متد Substring هم میتونید عدد روزتونو بگیرید و بعد یک یا چند روز اضافه یا کم کنید و حاصل این نتیجه ای که بدست میاد رو بزارید توی where

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: انتخاب رکوردهایی که تاریخ انقضا امروز یا روزهای گذشته هستش

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    دقیقأ هر دو تا تاریخ یک فرمت دارن هم تاریخ تو دیتابیس هم تاریخ توی برنامه . اما نمی دونم چه جوری بگم رکوردهایی رو نمایش بده که تاریخ امروز به قبل بوده یعنی تاریخ گذشته ها

    با not like و تاریخ امروزتون خیلی راحت فقط تاریخ قبلی ها سلکت میشن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: انتخاب رکوردهایی که تاریخ انقضا امروز یا روزهای گذشته هستش

    مشکل شما اون علامته که باید => باشه نه >=
    من الان این رو توی SQL Server 2008 توی کوئری نوشتم به من اینو برگردوند:

    SELECT SubmitDate
    FROM tblTahvileDarai
    WHERE SubmitDate <= '1392/07/20'

    Untitled2222.jpg
    تاریخها هم اینا بود توی جدولم:
    Untitled111.jpg

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: انتخاب رکوردهایی که تاریخ انقضا امروز یا روزهای گذشته هستش

    بیا اگه منظورتون انتخاب تمام تاریخهای گذشته هست غیر تاریخ جاری


    SELECT Tarikh FROM TblMyDate WHERE (Tarikh NOT LIKE '1392/11/11')


    این از کل تاریخ های ذخیره شده در بانک و بعدیش هم نتیجه دستور

    1.jpg


    2.jpg

  10. #10

    نقل قول: انتخاب رکوردهایی که تاریخ انقضا امروز یا روزهای گذشته هستش

    این تاپیک واقعاٌ کاربردی است.
    دست همهتون درد نکنه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1391, 19:12 عصر
  2. انتخاب روش ایجاد تاریخ شمسی در vb.net 2005
    نوشته شده توسط odiseh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 10:50 صبح
  3. انتخاب رکوردهایی از یک جدول و ذخیره در جدول دیگر
    نوشته شده توسط lvenoos در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1385, 07:37 صبح
  4. راهنمایی و رفع اشکال در مورد تاریخ ثبت نام و تاریخ انقضا ثبت نام اعضا
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1384, 08:35 صبح
  5. انتخاب رکوردهایی که یک فیلدشان مازیمم است.
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1383, 10:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •