نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از نتایج کوئری

  1. #1

    استفاده از نتایج کوئری

    سلام دوستان

    یک سری اطلاعات تو دیتابیس دارم که میخوام تغییر بدم و با استفاده از کد زیر اونا رو دریافت کردم


    $obj = new contact('localhost','root','','phonebook');
    $result = $obj -> selectContact($family);
    $rows = mysql_num_rows($result);
    if($rows > 0){
    while ($data = mysql_fetch_array($result))
    {
    echo $data['family'].
    "<form action='' method='post'>
    <input type='tetx' name='family' value=".$data['family']." hidden>
    <input type='submit' name='editbtn' value='edit'>
    </form><br>";
    }

    }


    تا اینجا مشکلی نیست و همه چی درست انجام میشه و به راحتی به اطلاعات دسترسی دارم و میتون حتی اونا رو print کنم

    ولی تو قسمت دوم که میخوام اطلاعات رو نمایش بدم مشکل پیدا کردم یعنی بعد از esle به اطلاعات دسترسی ندارم برای مثال وقتی میخوام اطلاعات رو تو value از فرم زیر قرار بدم


    else {
    echo 'Sorry,There is no such person';
    }
    if(isset($_POST['editbtn'])){ ?>

    <form method='post' action='save.php'>
    name : <input type='text' name='name' value=''><br>
    family : <input type='text' name='family' value=''><br>
    phone : <input type='text' name='phone' value=''><br>
    address : <input type='text' name='address' value=''><br>
    submit : <input type='submit' name='submit' value='send'>
    </form>
    <?php
    }
    ?>


    راهکارش چیه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sadegh1362
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    188

    نقل قول: استفاده از نتایج کوئری

    سلام دلیلش اینه که شما نام editbtn رو به submit دادین به یه تگ input با نوع hidden بدین بعد از اون بعد از شرط یه var_dump از
    $_POST['editbtn'] بگیرید ببینید مقدارش چیه.
    آخرین ویرایش به وسیله sadegh1362 : یک شنبه 13 بهمن 1392 در 08:35 صبح

  3. #3

    نقل قول: استفاده از نتایج کوئری

    با قرار دادن مقادیر داخل حلقه while مشکل جل شد یعنی خارج از حلقه while به متغیر data دسترسی نداریم

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از نتایج یک فرمول در فرمول دیگر در کوئری
    نوشته شده توسط silent.huntes در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1391, 18:19 عصر
  2. سوال: ایجاد جدول با استفاده از نتایج 3 کوئری
    نوشته شده توسط wolfstander در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 11:40 صبح
  3. استفاده از چندین کوئری در یک گزارش در fast reports
    نوشته شده توسط shima_r در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1385, 07:38 صبح
  4. ارسال نتایج کوئری به اکسل
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1384, 13:56 عصر
  5. استفاده از نتایج یک یرس جو ADO در پرس جوهای دیگر
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1384, 17:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •