صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 140

نام تاپیک: Kochol Game Engine

  1. #1

    Kochol Game Engine

    سلام
    این پروژه ساخت یک موتور بازی هست که کارهای مربوط به رندر و فیزیک و ورودی ها و شبکه یا اینترنت را باید برای بازی ها انجام دهد (البته فعلا طرحی برای هوش مصنوعی ندارم) و مهمترین قسمتش هم Game Editor انجین هست که می دونم اینقدر کدهاش زیاد می شه که نگو برای این پروژه سنگین که تقریبا هر علمی توی ساختش باید بکار بره مثل ریاضی و فیزیک و گرافیک سه بعدی و انواع و اقسام الگوریتم ها به یه تیم بزرگ نیاز هست ولی خوب هر چه قدر هم تیممون کوچک باشه من باید تمومش کنم.
    خلاصه تجربه عالی هست.
    ما پروژه رو بر روی سایت sourceforge.net ثبت کرده ایم و تمامی کارهامونو رو اون سایت انجام میدیم البته به صورت اینگلیسی و قسمت فارسی هم رو سایت irangamedev.com هست ولی http://sourceforge.net/projects/kge فعال تر هست.

    هر چی خواستید راحت بپرسید.
    موفق باشید
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    به خاطر این کار قشنگتون بهتون تبریک می گم :)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    سلام
    ممنون می تونید همیشه پکیج مثال ها رو دانلود کنبد و موتور رو تست کنید.http://prdownloads.sourceforge.net/k...s.zip?download

    برای دریافت اخرین نسخه سورس ها این کارهارو بکنید.
    سلام
    در این تاپیک می خواهم که نحوه اتصال cvs و دریافت اخرین سورس کدها را به شما اموزش بدم.

    ابتدا برنامه TortoiseCVS را با حجم 5.67 مگ دانلود کنید.
    لینک دریافت: http://tortoisecvs.sourceforge.net/download.shtml

    بعد از نصب برنامه یه شاخه بسازید به هر اسمی که می خواهید مثلا kge

    رو شاخه رایت کلیک کنید و گزینه cvs checkout را انتخاب کنید. و تنظیماتش را طبق لیست زیر پر کنید.
    protocol = password server
    server = cvs.sourceforge.net
    Repository folder = /cvsroot/kge
    username = anonymous
    خوب حالا ما سه تا ماژول داریم که با زدن هر کدام یه سری از کدها می یاد.
    1. برای سورس های مربوط به KGEOGL نام ماژول را KGEOGL قرار دهید
    2. KGED3D
    3. KGERenderer

    لینک در سایت: http://www.irangamedev.com/modules.p...viewtopic&t=72
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  4. #4

  5. #5
    من هم تبریک میگم

  6. #6
    سلام
    خیلی ممنون از لطفی که نسبت به ما دارید.

    همین الان یه ایمیل اومد که cvs یه خورده عوض شده و نا سرور رو باید بنویسید.
    server = kge.cvs.sourceforge.net
    موفق باشید.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  7. #7
    سلام
    من یه کتابخانه ساده برای ریاضیات انجین ساختم که در بعضی از قسمت ها از SSE استفاده شده هست.
    که شامل کلاس های زیر هست.


    KGEAabb = Axis aligned bounding box class
    KGEMatrix
    KGEObb = Oriented bounding box class
    KGEPlane
    KGEPolygon = برای مدیریت صحنه البته در آینده.
    KGEQuat =Quaternion class
    KGERay
    KGEVector
    آخرین ویرایش به وسیله kochol : چهارشنبه 03 خرداد 1385 در 06:30 صبح
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  8. #8
    سلام
    من در حال نوشتن یک سری مستندات کامل برای انجین هستم که برای علاقه مندان مفید خواهد بود.
    http://www.irangamedev.com/modules.p...iewtopic&p=462
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  9. #9
    خسته نباشید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450
    خیلی عالیه

  11. #11
    سلام
    از لطف همتون ممنونم واقعا تنها جایی که ارزش کار ادمو می فهمند همین سایت هست من عاشق این سایت هستم چون همه اینجا فقط برنامه نویسی رو دوست دارن چیزی که در سایت طراحان ایرانی اصلا نیست البته اونها هم هدفشونو مشخص کردن و می خوان با موتورهای اماده بازی بسازن و من هم براشون ارزوی موفقیت می کنم ولی جالب اینجاست که ارزش کار ما رو پایین می یارن به نظر من فرق نگاه کردن ما به بازیها باعث این اختلاف شده. ولش کن.

    البته هنوز هم انجین ما خیلی نو پا هست و کلی کار داره ولی از نسخه 0.0.2 که تا یکی یا دو هفته دیگه اماده می شه می تونه تکستچر برای اشکال لود کنه و فایل های مایا رو می خونه که چیز قابل دیدنی هست البته برای این نسخه خیلی کد نوشتم تا حالا 110 کیلو بایت فقط تا همین جای کار برای این نسخه نوشتم که فکر کنم بیشتر از 50 کیلو بایت دیگه هم مونده شایدم کمتر تا اماده بشه ولی احتمالا نسخه های دیگه سریعتر اماده بشن.

    البته من سایت مخصوص به خود موتور رو هم راه انداختم اگر مایل بودید لینکش زیر امضام هست.
    منتظر نسخه دوم باشید.
    بای
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  12. #12
    سلام
    من چند بار این پست رو زدم ولی خوب یه بار پاک شد یه بار پست نشد و ...
    KGE 0.0.2b آماده شد و خود KGE 0.0.2 هم آماده هست یعنی باگ هاش رفع شد و من حالا دارم براش مثال می نویسم برای دریافت فایل ها به سایت http://www.sourceforge.net/projects/kge بروید می توانید با دانلود پکیج examples انجین رو در حین عمل تست کنید.
    اسکرین شات ها رو هم ببینید.

    موفق باشید.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  13. #13
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    پروژه زیبایی رو شروع کردید. امیدوارم روزی شما و تیمتون مثل John Karmak و تیم ID معروف و قدرتمند بشید.

    موفق باشید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    kochol جان!
    بسیار از کاری که میکنید لذت میبرم و خوب میدونم چقدر سختی داره
    1-سختی کار با آدمایی که تیمی کار کردن رو نمیدونن (مثل من).
    2-کشوری که ارزش این نوع کارها رو درک نمیکنه.

    یه پیشنهاد:
    سعی کنیم چیزهایی که پیدا کردین/کردیم رو به هم لینک بدیم تا بچه ها باهم synch باشن و همه باهم جلوبریم، این باعث میشه هم به همدیگه چیز یاد بدیم، هم شاهد کارهایی بیشتر از این دست باشیم.

    با آرزوی موفقیت برای هممون.

  15. #15
    سلام
    من با پیشنهاد شما موافقم یعنی اصلا غیر از این چیزی که شما گفتید نباید باشه گیم پروگرمینگ با تمامی علم ها فرق داره در گیم پروگرمینگ یه قانونی تو تمام دنیا هست که هر چی یاد گرفتی یاد بده چرا چون اولا کسانی که گیم پروگرمینگ می کنن قبل از هر چیز عاشق بازی هستند و می گن اگه ما یاد بدیم بازی های بهتری می یاد که خودمون می تونیم بازی کنیم و لذت ببریم.

    خوب من یه 45 روزی هست که ساخت KGE 0.0.3 رو شروع کردم و می تونید ـخرین اخبارش رو از طریق لینک زیر بخونید.
    http://www.irangamedev.com/modules.p...iewtopic&p=130

    امیدوارم حتما یه سری به لینک بالا بزنید.
    موفق باشید.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  16. #16
    سلام

    Kochol Game Engine 0.0.3 آماده شد. همان طور که می دونید این نسخه از انجین دوباره از اول نوشته شد و دیزاینش عوض شد دیزاین جدید قابل انعطاف تر هست و همین طور هم اسون تر.

    این نسخه دارای ۱۶۷ کیلو بایت کد و ۴۷ فایل هست بیشتر از ۶۵۰۰ خط کد دارد.
    همچنین یک داکیومنت به زبان فنگلیش هم برای ان موجو هست.

    قابلیت هایی که در این نسخه ایجاد شده است عبارتند از:

    ۱. دیزاین انجین طوری هست که مستقل از پلت فرم بوده.
    ۲. پشتیبانی از دو API مشهور Direct3D و OpenGL.
    ۳. دوربین که هم از دوربین اول شخص و هم از دوربین سوم شخص پشتیبانی می کنه.
    ۴. لود کردن انواع فرمت های تکستچر.
    ۵. لود انیمیشن و مش های MS3D که توسط برنامه MilkShape3D ساخته می شوند.
    ۶. مدیریت کننده تکستچر ها که از لود تکستچر های تکراری جلو گیری می کند.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  17. #17
    دوست عزیز من علاقه مندم باهات تو این پروژه همکاری کنم !

  18. #18
    سلام
    راستش اگه واقعا مطمین هستید که می خواهید همکاری کنید به من بگید که چه چیزهایی بلد هستید و تا حالا چه کارهایی انجام داده اید.
    مگر نه اعلام همکاری الکی باعث کم شدن پشت کار من می شود.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  19. #19
    تجربه های مرتبط :
    opengl & directx به صورت سمپلی
    به صورت حرفه ای رو مبحث موتور بازی کار نکردم.

  20. #20
    سلام
    خیلی خوبه فقط شما ایا در تهران هستید.
    تا حالا به کدهای انجین نگاهی انداخته ای.
    به چه توضیحاتی لازم داری تا شروع به کار کنی.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  21. #21
    کرج - بلی !

    خوب باید امکاناتی که تو طرح کار هست رو بزاری تقسیم وظایف و ...

  22. #22
    ..............

  23. #23
    سلام
    من راستش یه پروژه دارم که تا 15 روز دیگه طول می کشه ولی بعدش افتادم تو یه مسیری که می خوام به صورت تمام وقت روی گرافیک سه بعدی و کلا بازی سازی کار کنم.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  24. #24
    سلام
    همون طور که گفتم دوباره شروع به ساخت انجین کردم.
    سایت هم از فردا دوباره راه اندازی می شه.
    یه همکار هم پیدا کردم که با هم روی شیدر ها کار خواهیم کرد احتمالا به مدت 6 ماه.
    کار اولی که می کنم نسخه 0.0.4 رو ریلیز می کنم.
    یه کلاس استرینگ می نویسم و باگ MS3D Loader رو رفع می کنم باگی که تو IrrLicht هم هست.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  25. #25
    سلام
    KGE 0.0.4 هم ریلیز شد.
    به این نسخه نور پردازی اظافه شده و همچنین اجسام شفاف رو هم رندر می گیره و 4 باگ نسخه قبلی هم پاک شد.
    این نسخه 225 کیلو بایت کد داره و 59 فایل و بیشتر از 8900 خط کد.
    ایده های بسیار زیادی درباره ی دیزاین به فکرم رسیده که تو نسخه بعدی سعی می کنم اظافه شون کنم که در این صورت انجین جای پیشرفت بسیار زیادی خواهد داشت.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  26. #26
    سلام
    برای کسانی که دوست دارند اطلاعات زیادی در رابطه با Kochol Game Engine بدست بیارن مخصوصا اون هایی که می خواهند در این پروژه شرکت کنند به آدرس http://wiki.gamedev.ir/doku.php?id=k...ol_game_engine بزنید.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  27. #27
    سلام به همه علاقه مندان به این تاپیک و این پروژه.

    می خوام یه خبری رو بهتون بدم که بعد از عید قرار هست که من و چند نفر دیگه یه موشن کپچر( دستگاهی برای ساخت و نمایش و ذخیره انیمیشن های اسکلتی مثل همین مثال نینجا ولی با سنسور هایی که به آدم های زنده وصل می شه تا حرکات کاملا طبیعی باشد) بسازیم که در این پروژه برای رندر از Kochol Game Engine استفاده خواهد شد ولی امکانش هست که بعدا از یه موتور دیگه به احتمال خیلی زیاد IrrLicht استفاده کنیم ولی تا پایان تحقیقات از KGE استفاده خواهد شد.

    دلیل اینکه می گم از یه موتور استفاده می شه اینه که این پروژه باید به صورت همزمان انیمیشن رو نشون بده نه اینکه تو یه فایل انیمیشن ذخیره بشه.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  28. #28
    سلام
    یک سال از شروع به ساخت انجین می گزره و حقیقت اینه که من کد زیادی نتونستم بنویسم ولی حداقل تونستم مسیر درست رو برای خودم پیدا کنم.

    یک نفر جدید هم به اعضا اظافه شده که داره کدهای مربوط به رفلکشن (بازتاب و آیینه) رو می نویسه که با دیزاینی که من براش تعریف کردم کارش خیلی سخت می شه ولی 90% کارشو انجام داده.

    دیزاین اینطوری هست که فقط به یه شی می گید که می خواهم این شی به عنوان اینه عمل کند و شی هایی که قرار هست توی اون عکسشون بیافته رو پوینترشونو می فرستند.
    دیگه از این ساده تر هیچ موتوری نیست که انجام بده.

    یکی دیگر از دوستانم هم بعد از تعطیلات عید شروع به همکاری خواهد کرد ولی هنوز نمی دونم که رو قسمت کار خواهد کرد احتمالا یا ادیتور یا شیدر ها رو انجام می ده.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  29. #29
    سلام
    بالاخره بازتاب هم آماده شد این کار خیلی ساده در انجین انجام می شه و این یکی از امکانات موتور ما هست که بهش می گن easy to use.
    مثلا برای ایجاد خاصیت آیینه ای کافیه بنویسی.

    kge::efx::Effect* pMirror = NULL;
    pIce->AddEffect( kge::efx::EET_MirrorPlane , &pMirror );
    pMirror->AddNodes(pNinja);

    و برای رندر هم فقط کافیه بنویسی.

    pRen->BeginRendering( true , true , true );
    pSnmgr->RenderAll();
    pRen->EndRendering();

    این هم یک اسکرین شات.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  30. #30
    سلام
    سایه هم آماده شد کار کردش مثل بالا هست.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  31. #31
    سلام، تکنیک سایه چی هست ؟

  32. #32
    سلام
    تکنیک سایه خوب ساده ترین نوعش هست یعنی Planar Shadow.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  33. #33
    نقل قول نوشته شده توسط aidinwashere مشاهده تاپیک
    kochol جان!
    بسیار از کاری که میکنید لذت میبرم و خوب میدونم چقدر سختی داره
    1-سختی کار با آدمایی که تیمی کار کردن رو نمیدونن (مثل من).
    2-کشوری که ارزش این نوع کارها رو درک نمیکنه.

    یه پیشنهاد:
    سعی کنیم چیزهایی که پیدا کردین/کردیم رو به هم لینک بدیم تا بچه ها باهم synch باشن و همه باهم جلوبریم، این باعث میشه هم به همدیگه چیز یاد بدیم، هم شاهد کارهایی بیشتر از این دست باشیم.

    با آرزوی موفقیت برای هممون.
    همه طرفه ، همه رقمه ، همه جانبه با این حرفای بالا موافقم. اینا حرف منم هست.
    من چند ساله دنبال همچین محیطی میگشتم. چقدر دیر بهش رسیدم. ولی برای شروع کردن هیچوقت دیر نیست.

  34. #34
    سلام
    امکاناتی که به این نسخه اظافه شده.
    1. آیینه و reflection های روی سطح صاف است.
    2. سایه روی سطح های صاف مثل کف و دیوار ها.
    3. تکست هم می تونید اظافه کنید.

    چیزهای اصلی که اظافه شدن همین ها بودند و بقیه چیزها به تغییراتی و گسترش در دیزاین قسمت های دیگه بوده است.

    این نسخه دارای 278 کیلو بایت کد دارد و 11175 خط کد دارد و 79 تا فایل دارد.
    این هم آمارش بود که دادم.

    برای دانلود به سایت سورس فورج بروید.
    http://sourceforge.net/projects/kge
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  35. #35
    KGE 0.0.5.5 ریلیز شد.

    نسخه جدید KGE به علت اینکه نسخه های قبلی به صورت dll نبودند که باعث سخت شدن کار با موتور یا غیر ممکن شدن ان می شد ریلیز شد.
    قابلیت هایی که در این نسخه اضافه شده اند.
    1. شیدر ها به 3 زبان اسمبلی ، HLSL و GLSL اضافه شده اند.
    2. مدیریت حافظه بهتر شده است.
    3. صدای سه بعدی اضافه شده است.
    4. رندر OpenGL هم خیلی توسعه یافته است.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  36. #36
    کاربر دائمی آواتار mostafa_C
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    122
    این عالیه.
    خیلی خوبه.
    1. شیدر ها به 3 زبان اسمبلی ، HLSL و GLSL اضافه شده اند.
    خوبه. این می تونه یکی از موارد خوب اضافه شدن باشه که واقعاً خوشحال کننده است.

  37. #37

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام
    KGE 0.0.6 هم بالاخره بعد از چند سال ریلیز شد.
    این نسخه دارای 1180 KB سورس کد است که نسبت به نسخه قبلی تقریبا 4 برابر بیشتر است و بیشتر از 44000 خط کد داره.
    متاسفانه در این نسخه OpenGL renderer اپدیت نشده و اصلا کار نمی کند ولی قصد داریم در آینده دوباره راش بندازیم

    امکاناتی که به این نسخه اضافه شدند:
    • Fog مه
    • Frustum culling
    • Joystick
    • Scene node system
    • Basic GUI
    • Resource managers
    • Texture compress
    • Farsi support
    • Render To Texture RTT with Anti aliasing
    • Multi Rendering Target MRT
    • Tile based terrain
    • AABB
    • Ray
    • Triangle
    • Decal for terrain
    • Multi streaming
    • Shadow maps
    • Physics
    • Rigid body
    • Collision detection
    • joints
    • Triggers
    • Particle system
    • Water
    • Refraction
    • Hardware skinning


    برای موتور 3 تا آموزش نوشته شده و این نسخه یه API document نصفه و نیمه داره

    http://kge3d.orgDecal01.jpg
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله kochol : پنج شنبه 05 اسفند 1389 در 13:48 عصر
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  38. #38
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: Kochol Game Engine

    پس کو دیگه لینکشو نمی زاری از حالت اوپن سورس خارج شد؟

    فقط اگه گذاشتی exeش رو هم بزار کا دیکه درگیر کامپایل و ریلیز و ... نشیم اگرم که نه که هیچی ....
    راستی ادیتورم داره یا نه فقط رندرینگ هست؟

    موفق باشد

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام
    واقعا کارتون درسته ... اینم به افتخار شما ( لطفا اطلاعات رو آپدیت کنید :D)

    http://www.devmaster.net/engines/eng...ils.php?id=382

    راستی لینک دانلودش خرابه میشه واسه ما یه جا دیگه آپلود کنید؟

  40. #40

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام
    ادیتور داره ولی OpenSource نیست:
    http://sourenagames.com/category/sim...-world-editor/

    در حال حاضر بازی 12 رخ داره باهاش ساخته میشه. و موتور در حال حاضر به سرعت در حال گسترش هست.

    استادیو بازی سازی سورنا پردازش آریا:
    http://sourenagames.com/

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ساخت یک Game Engine چگونه است ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 15:08 عصر
  2. Java & Irrlicht Engine
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش بحث و گفتگو در مورد فناوری های مرتبط با جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1386, 08:04 صبح
  3. تهیه Game Engine ها ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 مرداد 1386, 00:42 صبح
  4. Torque Game Engine
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1385, 21:11 عصر
  5. Kochol Game Engine
    نوشته شده توسط kochol در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 32
    آخرین پست: شنبه 12 فروردین 1385, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •