نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ایجاد مقدار به option ها

  1. #1

    ایجاد مقدار به option ها

    با سلام
    دوستان خسته نباشید
    اول بگم خاستم سرچ کنم اما نمیدونستم چی سرچ کنم.
    مشکلم اینه که مثلن من یک drpdown دارم که توش استان های کشور هستند
    میخوام مثلن اگر شخصی فارس رو انتخاب کرد در dropdown پایین فقط شهر های فارس بیاید.
    همین طور اگر کسی یکی از شهر های فارس رو انتخاب کرد محله های فقط همون شهر در dropdown بعدی بیاد
    فکر کنم بدونم چطوری نوشته میشه اما اگر کسی کد صحیح اون رو بنویسه ممنون میشم

    ممنون از همگی

  2. #2

    نقل قول: ایجاد مقدار به option ها

    یه راهش:

    //لیست شهرها بر اساس استانها
    var cities = {
    tehran : ['tehranCity1', 'tehranCity2'],
    esfehan : ['esfehanCity1', 'esfehanCity2']
    };


    //اجرا با هر بار تغییرانتخاب توی استانها
    $('#ostan').on('change', function(){
    //گرفتن استان انتخاب شده
    var ostan = $("#ostan option:selected").val()

    //اگه استان مورد نظر توی لیست وجود داشت
    if(cities[ostan] !== 'undefined'){
    $('#shahr').html(''); //پاکسازی لیست شهرها
    generateCities(ostan); //پر کردن لیست شهرها
    }
    });

    //با توجه به لیست شهرها میاد و همچین استان انتخاب شده درآپ دان شهرها رو پر میکنه
    function generateCities(targetOstan){
    for(var i = 0; i<cities[targetOstan].length; i++){
    $('#shahr').append('<option value="'+ cities[targetOstan][i] +'">'+ cities[targetOstan][i] +'</option>');
    }
    };



    دمــو

  3. #3

    نقل قول: ایجاد مقدار به option ها

    با سلام
    دوستم واقعن ممنونم
    اما یک سوال پیش اومده
    من چطور مثلن به این city ها value بدم؟ مثلن استان یک value عددی مثل 1 داره
    می خوام این city ها هم مقدار عدد بدم تا زمان درج در دیتابیس بصورت عدد چاپ بشه
    البته نحوه نمایشش همین فارسی نشته شده باشه و تغییبر نکنه
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    دست تون درد نکنه

  4. #4

    نقل قول: ایجاد مقدار به option ها

    سلام
    فکر کنم منظورمو بد رسوندم
    منظورم این tehranCity1 هست. یا esfehanCity1 .
    میخوام در عین اینکه اینها نوشته هستند یک id عددی بهشون بدم. تا در ذخیره در دیتابیس مشکلی نداشته باشم.
    چطور به اینها در همین js آی دی بدم؟

    واقعن سپاس گذارم
    آخرین ویرایش به وسیله kafco00 : یک شنبه 13 بهمن 1392 در 21:23 عصر

  5. #5

    نقل قول: ایجاد مقدار به option ها

    کافیه شهرها رو اینجوری ذخیره کنید:

    var cities = {
    tehran : {1:'tehranCity1', 2:'tehranCity2'},
    esfehan : {3:'esfehanCity1', 4:'esfehanCity2'}
    };


    و برای حلقه بین شهرهای استانها هم (چون دیگه آرایه نیستن و دارید از object استفاده میکنید) از hasOwnProperty استفاده کنید و بجای value توی optionها از id هایی که توی متغییر بالا تعریف کردید استفاده کنید...

  6. #6

    نقل قول: ایجاد مقدار به option ها

    سلام

    شرمندم ولی اصلی متوجه نشدم چطور از اون ای دی هایی که اضافه می کنم استفاده کنم و درون دیتابیس به عنوان value درج کنم.
    این قدر رو فهمیدم که شهر ها رو چطور ای دی بدم. یعنی به option ها بجای value باید id بدم.
    ولی اینکه چطور این آی دی رو تو دیتا ذخیره کنم رو نمیدونم.
    اون لینکی هم که لطف کردید رو زیاد سر در نیاوردم چیه. :(
    ببخشید میدونم در جی کوئری مبتدی هستم ولی اگر کمی ساده تر و با ذکر مثال توضیح بدید شاید ما هم یاد گرفتیم.

    ممنونم از شما دوست خوبم

  7. #7

    نقل قول: ایجاد مقدار به option ها

    وقتی این dropbox ها رو توی فرم قرار بدید، بعد از سامبیت شدن فرم، مقدار value (همون id شهرها) گزینه ای که کاربر انتخاب کرده سمت سرور فرستاده میشه... شما سمت سرور فقط آی دی شهرها رو دریافت میکنید و بعد با توجه به زبان سمت سرور و دیتابیس تون(اینجاش دیگه از قدرت جاوااسکریپت و jQuery خارجه) اون رو توی جدول مد نظرتون ذخیره میکنید.

    در مورد hasOwnProperty: چک میکنه که property یی که توی حلقه داره بررسی میشه، جز propertyهایی باشه که ما براش تعریف کردیم، نه اینکه از Object ارث برده باشه...

    for (var id in cities[targetOstan]){
    if(cities[targetOstan].hasOwnProperty(id)){
    $('#shahr').append('<option value="'+ id +'">'+ cities[targetOstan][id] +'</option>');
    }
    }

  8. #8

    نقل قول: ایجاد مقدار به option ها

    داداش یه دنیا ممنونم
    واجب شد بریم جی کوئری یاد بگیریم.
    مرجعی کامل در عین حال به زبان ساده توضیح بده همراه با مثال سراغ دارید؟
    البته بگم جاوااسکریپت بلد نیستم. در حد خیلی کمی بلدم. واجبه اول جاوااسکریپت رو یاد بگیرم؟ یا یهو جی کوئری یاد بگیریم مشکلی پیش نمیاد؟
    (مدیران عزیز میدونم اسپم به حساب میاد ولی ممنون میشم پست رو پاک نکنید)

    باز هم ممنونم

  9. #9

    نقل قول: ایجاد مقدار به option ها

    برای آشنایی با مباحث مقدماتی:
    جاوااسکریپت (باید بلد باشید بعد برید سراغ jquery)
    jQuery

    بعدشم بهتره برید سراغ کتاب و مقاله های انگلیسی...

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با ایجاد زیر منو (option)در داده های جدول
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش T-SQL
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1391, 07:50 صبح
  2. سوال: لینک به صفحه دیگر توسط مقدار select option
    نوشته شده توسط rezaee.kimia در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1389, 11:00 صبح
  3. خواندن مقدار خصوصیت Options در DBGrid
    نوشته شده توسط AliReza Vafakhah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آذر 1387, 06:11 صبح
  4. ایجاد یک sql query با مقدار متغیر در زمان اجرا
    نوشته شده توسط mzamani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1385, 07:08 صبح
  5. مقدار پیش فرض در هنگان ایجاد جدول
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 19:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •