نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: onclicklistener برای آیتمهای scrollview ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    onclicklistener برای آیتمهای scrollview ؟

    سلام
    من یک scrollview دارم و توش یکسری عکس گذاشتم، اما onclicklistener براش جواب نمیده؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: onclicklistener برای آیتمهای scrollview ؟

    سئوالی که کردی کمی گنگ هست میخوای روی عکسا کلیک کنی درسته ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: onclicklistener برای آیتمهای scrollview ؟

    آره، البته کد رو مینویسم و مشکل خطا نداره. اما وقتی کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: onclicklistener برای آیتمهای scrollview ؟

    کد کامل activity میتونی بزاری اینجا ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    136

    نقل قول: onclicklistener برای آیتمهای scrollview ؟

    خب دوست عزیز شما کدت رو بزار تابررسی کنیم که مشکل چیه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: onclicklistener برای آیتمهای scrollview ؟

    الان با یک باتن خارج از اسکرول ویو تست کردم اون هم عکس العمل نشون نمیده، کلا هیچ کلیک لیسنری کار نمیکنه

    public class ActivityLogos extends Activity {

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.logos_page);
    ScrollView scrolview = (ScrollView) findViewById(R.id.scrollView);

    ImageView logo1 = (ImageView) findViewById(R.id.imageView1);
    ImageView logo2 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView2);
    ImageView logo3 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView3);
    ImageView logo4 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView4);
    ImageView logo5 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView5);
    ImageView logo6 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView6);
    ImageView logo7 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView7);
    ImageView logo8 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView8);
    ImageView logo9 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView9);
    ImageView logo10 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView10);
    ImageView logo11 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView11);
    ImageView logo12 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView12);
    ImageView logo13 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView13);
    ImageView logo14 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView14);
    ImageView logo15 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView15);
    ImageView logo16 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView16);
    ImageView logo17 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView17);
    ImageView logo18 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView18);
    ImageView logo19 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView19);
    ImageView logo20 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView20);
    ImageView logo21 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView21);
    ImageView logo22 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView22);
    ImageView logo23 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView23);
    ImageView logo24 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView24);
    ImageView logo25 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView25);
    ImageView logo26 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView26);
    ImageView logo27 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView27);
    ImageView logo28 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView28);
    ImageView logo29 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView29);
    ImageView logo30 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView30);
    ImageView logo31 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView31);
    ImageView logo32 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView32);
    ImageView logo33 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView33);
    ImageView logo34 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView34);
    ImageView logo35 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView35);
    ImageView logo36 = (ImageView) findViewById(R.id.ImageView36);

    OnClickListener LogoClickListener = new OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View image) {
    Log.i("LOG", "ID = " + image.getId());
    };

    };

    logo1.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo2.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo3.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo4.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo5.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo6.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo7.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo8.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo9.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo10.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo11.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo12.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo13.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo14.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo15.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo16.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo17.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo18.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo19.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo20.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo21.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo22.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo23.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo24.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo25.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo26.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo27.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo28.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo29.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo30.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo31.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo32.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo33.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo34.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo35.setOnClickListener(LogoClickListener);
    logo36.setOnClickListener(LogoClickListener);
    Button btn = (Button) findViewById(R.id.button1);
    btn.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View arg0) {
    Log.i("LOG", "ID = ");
    ActivityLogos.this.finish();

    }
    });
    }

  7. #7

    نقل قول: onclicklistener برای آیتمهای scrollview ؟

    از ImageButton استفاده کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: onclicklistener برای آیتمهای scrollview ؟

    مشکل تو منیفست بود! یه مشکل عجیب، اونم اینکه من این اکتیویتی رو معرفی نکرده بود! ولی خطا نمیداد و اجرا میشد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ظاهر شدم tooltip برای آیتمهای dropdown ؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1387, 02:33 صبح
  2. تعیین TargetControlID برای آیتمهای منو
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1387, 15:44 عصر
  3. شما کدام ابزار را برای گزارشگیری ترجیح می‌دهید؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 44
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1386, 00:29 صبح
  4. آیا میشه برای آیتمهای یک Hint Mainmenu گذاشت؟
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1383, 08:03 صبح
  5. برای برنامه هاتون تابع تعریف کنید
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1381, 00:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •