نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: معادل mysql_fetch_array در pdo

  1. #1

    معادل mysql_fetch_array در pdo

    با سلام
    معادل دستور mysql_fetch_array در pdo چی میشه؟
    من خودم کد زیر رو امتحان کردم
    $row = $sth->fetch(PDO::FETCH_ASSOC);

    اما فقط یکی از فیلد ها رو توی هر صفحه نشون میده.وقتی هم که از fetchAll استفاده می کنم ارور Undefined index میده و فقط اولین فیلد توی جدول رو نشون میده.
    کد کامل:

    $query_pag_num ='SELECT COUNT(*) AS count FROM item';
    $sth = $link->prepare($query_pag_num);
    $sth->execute();

    $row = $sth->fetchAll(PDO::FETCH_ASSOC);

    $count = $row['count'];
    $no_of_paginations = ceil($count / $per_page);


    در ضمن این قطعه کدیه که برای paging با کمک AJAX استفاده میشه.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: معادل mysql_fetch_array در pdo

    سلام شما همون دستور اول را داخل حلقه while بزار به تمامی رکوردها دسترسی پیدا میکنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: معادل mysql_fetch_array در pdo


    $query_pag_num ='SELECT COUNT(*) FROM item';
    $sth = $link->prepare($query_pag_num);
    $sth->execute();

    $count = $sth->fetchColumn();


  4. #4

    نقل قول: معادل mysql_fetch_array در pdo

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    سلام شما همون دستور اول را داخل حلقه while بزار به تمامی رکوردها دسترسی پیدا میکنی
    ممنون از پاسختون ولی باز جواب نمیده و همون یک روکورد در صفحه رو نشون میده

    hile($row = $sth->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)){

    $count = $row['count'];
    $no_of_paginations = ceil($count / $per_page);
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: معادل mysql_fetch_array در pdo

    اگه دقیقا معادل fetch_array رو نیاز دلرید میشه PDO::FETCH_BOTH

  6. #6

    نقل قول: معادل mysql_fetch_array در pdo

    با تشکر همه دوستانی که پاسخ دادن اما مشکلم حل نشد.من کل پروژرو اینجا میذارم.شاید من نمیتونم خوب منظورمو برسونم.امیدوارم کمکم کنید.
    دانلود

تاپیک های مشابه

  1. معادل این کد در pdo
    نوشته شده توسط behnam007 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1392, 18:21 عصر
  2. معادل .SetFocus در vb.net
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1388, 13:42 عصر
  3. معادل Input box دلفی در #C؟
    نوشته شده توسط DelphiMaster در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1384, 16:49 عصر
  4. معادل روز هفته یک تاریخ
    نوشته شده توسط hosseinzadeh در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 13:23 عصر
  5. معادل روز هفته یک تاریخ(کمک کنید)
    نوشته شده توسط hosseinzadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1382, 11:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •