نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Mr.305
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    کوهدشت - لرستان
    پست
    93

    ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    سلام
    همیشه یکی از مشکلات وی بی 6 در مقایسه با این زبان های تازه ب دوران رسیده این بوده نمیتونستی پروژه تحت داس باهاش بنویسی , خب الان دیگه نه ! با این لینکی که امروز بهتون میدم میتونید تقریبا تمام توابع کنسول در net. رو در خدمت داشته باشید ولی تنها Dll کافی نیست من با این پست مبدل پروژه تحت داس رو هم براتون میزارم که میتونید باهاش پروژه هاتون رو کانورت کنید لازم بذکره هر دو تای این پروژه ها هم تحت وی بی 6 نوشته شده اند, طرز کارش هم بشکل زیره:
    1-ی پروژه استاندارد EXE بسازید
    2-تمام فرم ها رو حذف کنید
    3- ی ماژول با یک Sub Main درست کنید
    4-dll من رو از لیست Refrences به پروژه خودتون اظافه کنید
    5-
    Dim Consol as Console
    set Console = new Console
    5-بدون "اجرا کردن" کامپایلش کنید(چون اگه اجراش کنید وی بی هنگ میکنه)
    6- با کانورتر کانورتش کنید
    7-برید حالشو ببرید
    اینم از لینک:
    http://trainbit.com/files/8378069884/Cons.zip
    اگر هم بچه های خوبی باشید شاید پست بعدی سورسش رو براتون بزارم خدا رو چ دیدی!
     ءMr.305ء
    آخرین ویرایش به وسیله Mr.305 : یک شنبه 13 بهمن 1392 در 20:41 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    احیانا منظورت از داس ، همون داس پرمپت خود ویندوز که نیست ؟ داس واقعی ؟؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Mr.305
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    کوهدشت - لرستان
    پست
    93

    نقل قول: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    منظورم اینه که خودت میتونی باهاش ی CMD.exe بنوسی

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Mr.305
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    کوهدشت - لرستان
    پست
    93

    نقل قول: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    ببخشید لحنم تند بود!
    منظورم اینه که تاحالا دیدی ی برنامه تحت داس مثل ی کامپایلر؟دقیقا منظورم اینه که میشه باهاش ی همچین چیزی بنویسی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    سلام علیکم
    اینم سورس :
    قایل dll :
    Private Const FOREGROUND_BLUE = &H1
    Private Const FOREGROUND_GREEN = &H2
    Private Const FOREGROUND_RED = &H4
    Private Const BACKGROUND_BLUE = &H10
    Private Const BACKGROUND_GREEN = &H20
    Private Const BACKGROUND_RED = &H40
    Private Const BACKGROUND_INTENSITY = &H80&
    Private Const BACKGROUND_SEARCH = &H20&
    Private Const FOREGROUND_INTENSITY = &H8&
    Private Const FOREGROUND_SEARCH = (&H10&)
    Private Const ENABLE_LINE_INPUT = &H2&
    Private Const ENABLE_ECHO_INPUT = &H4&
    Private Const ENABLE_MOUSE_INPUT = &H10&
    Private Const ENABLE_PROCESSED_INPUT = &H1&
    Private Const ENABLE_WINDOW_INPUT = &H8&
    Private Const ENABLE_PROCESSED_OUTPUT = &H1&
    Private Const ENABLE_WRAP_AT_EOL_OUTPUT = &H2&
    Private Const STD_OUTPUT_HANDLE = -11&
    Private Const STD_INPUT_HANDLE = -10&
    Private Const STD_ERROR_HANDLE = -12&
    Private Const INVALID_HANDLE_VALUE = -1&

    Private Declare Function AllocConsole Lib "kernel32" () As Long
    Private Declare Function FreeConsole Lib "kernel32" () As Long
    Private Declare Function CloseHandle Lib "kernel32" (ByVal hObject As Long) As Long
    Private Declare Function GetStdHandle Lib "kernel32" (ByVal nStdHandle As Long) As Long
    Private Declare Function WriteConsole Lib "kernel32" Alias "WriteConsoleA" (ByVal hConsoleOutput As Long, lpBuffer As Any, ByVal nNumberOfCharsToWrite As Long, lpNumberOfCharsWritten As Long, lpReserved As Any) As Long
    Private Declare Function ReadConsole Lib "kernel32" Alias "ReadConsoleA" (ByVal hConsoleInput As Long, ByVal lpBuffer As String, ByVal nNumberOfCharsToRead As Long, lpNumberOfCharsRead As Long, lpReserved As Any) As Long
    Private Declare Function SetConsoleTextAttribute Lib "kernel32" (ByVal hConsoleOutput As Long, ByVal wAttributes As Long) As Long
    Private Declare Function SetConsoleTitle Lib "kernel32" Alias "SetConsoleTitleA" (ByVal lpConsoleTitle As String) As Long
    Private Loaded As Boolean
    Private hConsoleOut As Long, hConsoleIn As Long, hConsoleErr As Long

    Sub StartUp(cTitle As String)
    'Create console
    If Loaded Then
    Shutdown
    End If
    If AllocConsole() Then
    hConsoleOut = GetStdHandle(STD_OUTPUT_HANDLE)
    If hConsoleOut = INVALID_HANDLE_VALUE Then MsgBox "Unable to get STDOUT"
    hConsoleIn = GetStdHandle(STD_INPUT_HANDLE)
    If hConsoleOut = INVALID_HANDLE_VALUE Then MsgBox "Unable to get STDIN"
    Else
    MsgBox "Couldn't allocate console"
    End If
    'Set the caption of the console window
    SetConsoleTitle cTitle
    'Set the background color of the text in the console
    SetConsoleTextAttribute hConsoleOut, FOREGROUND_GREEN Or FOREGROUND_INTENSITY

    Loaded = True
    End Sub

    Sub Shutdown()
    'Delete console
    CloseHandle hConsoleOut
    CloseHandle hConsoleIn
    FreeConsole
    Loaded = False
    End Sub

    Sub ConsoleWriteLine(sInput As String)
    ConsoleWrite sInput + vbCrLf
    End Sub

    Sub ConsoleWrite(sInput As String)
    If Loaded = True Then
    Dim cWritten As Long
    WriteConsole hConsoleOut, ByVal sInput, Len(sInput), cWritten, ByVal 0&
    End If
    End Sub

    Function ConsoleReadLine() As String
    If Loaded = True Then
    Dim ZeroPos As Long
    'Create a buffer
    ConsoleReadLine = String(10, 0)
    'Read the input
    ReadConsole hConsoleIn, ConsoleReadLine, Len(ConsoleReadLine), vbNull, vbNull
    'Strip off trailing vbCrLf and Chr$(0)'s
    ZeroPos = InStr(ConsoleReadLine, Chr$(0))
    If ZeroPos > 0 Then ConsoleReadLine = Left$(ConsoleReadLine, ZeroPos - 3)
    End If
    End Function

    Function IsLoaded() As Boolean
    IsLoaded = Loaded
    End Function

    Sub SetTitle(NewTitle As String)
    SetConsoleTitle NewTitle
    End Sub

    طرز استفاده :
    Sub Main()
    Dim obj As Object
    Dim TMP As String
    obj = CreateObject("Con.Console")
    obj.StartUp "My Console"
    obj.ConsoleWriteLine "Hello World"
    obj.ConsoleWriteLine "Press Enter To Exit"
    TMP = obj.ConsoleReadLine
    obj.Shutdown
    End Sub

    یک نمونه هم بدون dll ضمیمه کردم
    دوست عزیز شما هم پروژه دیگران رو به اسم خودتون نزارید!!!
    منبع ها :
    http://www.dreamincode.net/forums/topic/10002-writing-console-applications-in-vb-6/
    http://www.vb-helper.com/howto_make_console_app.html

    موفق باشید.

    یا علی (ع)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Mr.305
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    کوهدشت - لرستان
    پست
    93

    نقل قول: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    داداش خسته نشی با این 2 تا تابع حالا توابع منو داشته باش:
    ReadLineA
    WriteLineA
    DebugOutPutA
    FlushA
    MakeLongA
    PressAnyKeyA
    ReadStreamA
    ResizeA
    ShowCurseA
    WaitForInput
    BackColour
    Break
    BufferHeight
    BufferWidth
    CodePageI
    CodePageO
    ConsoleX
    ConsoleY
    CurHeight
    CurVisible
    ExitCodeA
    ExitCodeA
    ForeColour
    FullScreenA
    HeightA
    TaskVisible
    TitleA
    Visible
    WidthA
    WindowStateA
    IsCompiled
    StandardError
    StandardInput
    StandardOutput
    hWnd
    LaunchType
    ParentFileAdress
    ParentProcess
    IsPiped
    ReDirect
    Beep
    Clear
    EchoInput
    WriteString
    WriteTo
    ReadPassword
    CtrlEvent
    EnumThreadWndProcA
    ExportedA
    FindConsoleA
    FindHiddenWindowOnTopA
    FlashWindowA
    FuncPtrA
    FlashWindowA
    GetProcessFileNameA
    GetProcessParentA
    HandleRoutine
    HandleRoutine
    MapDeviceNameA
    ReadChar

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Mr.305
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    کوهدشت - لرستان
    پست
    93

    نقل قول: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    در مورد کانورتر هم توضیح بدم که نه به کامپایلر وی بی (c2.exe)وابسته است نه به لینکر وی بی(Link.exe)

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Mr.305
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    کوهدشت - لرستان
    پست
    93

    نقل قول: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    دقت هم نکرده بودم سید ولی ک خیلی زشته ک ب دیگران انگ دزدی بزنی داداش منم خودم سیدم فدای جدمون خدا شاهده یک خط سورس هم دزدی نیست شما خودت اگه دانلودش کرده باشی میفهمی که تو هیج جای اینترنت همچین سورسی پیدا نمیشه من فقط خود کانورتر رو تو سیاره سورس کد آپلود کردم الان تو لیست برندگان ماهیانه قرار گرفتم نمیگم از این منابعی مثل منابع شما استفاده نکردم واقعا هم مفید بودن بودن ولی اگه دقت بفرمایید خودتون فرق دزدی و زحمت رو میفهمید.

    یا حق

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    دوست عزیز درست صحبت کنید!!
    اینم یک مجموعه کامل!
    منبع :
    http://vb.mvps.org/samples/Console/


    یا علی (ع)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار Mr.305
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    کوهدشت - لرستان
    پست
    93

    نقل قول: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    دوست عزیز Karl R.Peterson تو این صفحه توضیح داده که شما حق ندارید به هیچ عنوان سورس کدش رو لینک کنید یا به اشتراک بزارید یا توزیع کنید ب هر عنوان بصورت غیر کامپایل شده در اختیار کسی قرار بدید و شما دوستان عزیز فقط باید از لینک صفحه خودش سورس کد رو دانلود کنید و فقط کسی میتونه لینک رو به اشتراک بزاره که اجازه نامه کتبی داشته باشه ولی ب صورت کامپایل شده آزاد هستید عنایت بفرمایید:
    ' You are free to use this code within your own applications, but you
    ' are expressly forbidden from selling or otherwise distributing this
    ' source code, non-compiled, without prior written consent.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 13 بهمن 1392 در 09:02 صبح

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.305 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز Karl R.Peterson تو این صفحه توضیح داده که شما حق ندارید به هیچ عنوان سورس کدش رو لینک کنید یا به اشتراک بزارید یا توضیع کنید ب هر عنوان بصورت غیر کامپایل شده در اختیار کسی قرار بدید و شما دوستان عزیز فقط باید از لینک صفحه خودش سورس کد رو دانلود کنید و فقط کسی میتونه لینک رو به اشتراک بزاره که اجازه نامه کتبی داشته باشه ولی ب صورت کامپایل شده آزاد هستید عنایت بفرمایید:
    ' You are free to use this code within your own applications, but you
    ' are expressly forbidden from selling or otherwise distributing this
    ' source code, non-compiled, without prior written consent.
    حالا شما هم بهانه بتراشید! من لینک سایتش هم برای همین گذاشتم عزیز پس بهانه نگیرید
    خط اول گفته شما میتونید از این سورس در برنامه های خود استفاده کنید!
    خط دوم هم میگه حق فروش سورس ندارید
    ...
    حالا خوبه که خودم منبع رو گذاشتم شما میرید متنو کپی میکنید اینجا!!
    شما از که ی قانون کپی رایت رعایت میکنید؟ در مورد ویندوز و دیگر برنامه هاتون هم مثل این سورس جدی هستید؟
    موفق باشید.

    یا علی (ع)

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار Mr.305
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    کوهدشت - لرستان
    پست
    93

    نقل قول: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    هر کی هر جا دوست داره دانلود کنه مگه من مجبورتون کردم dll منو دانلود کنید
    تو رو خدا هر کی vb6 دوست داره بره این سایت زیر رای بده vb6 زیاد از عمرش نمونده ها فردا پس فرداست پشتیبانی مایکروسافت تموم بشه که بعد از اون کار ما هم تمومه ها!باید 12000 تا رای جمع بشه تا عمر ی زبان برنامه نویسی تمدید بشه الان 4000 تا هم جمع نشده
    http://visualstudio.uservoice.com/fo...improved-versi

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.305 مشاهده تاپیک
    منظورم اینه که خودت میتونی باهاش ی CMD.exe بنوسی
    برنامه های کنسولی که با vp - delphi - vc و غیره کامپایل میشن نهایتا برای اجرا نیاز دارند به "سیستم عامل ویندوز"
    های قویی مانند C و Delphi هم برای خودش کابوسی است
    کابوس ؟ دلفی خودش با ی کلیک امکان برنامه کنسول به شما میده :) کابوس چیه :)
    شما هر گاه gui را حذف کنید و با توابع write - writeln و read readln کار کنید بهش میگن برنامه "کنسول"
    کلا Exe های قابل اجرا تحت dos واقعی فرمتشون زمین تا آسمون با فرمت pe ویندوزی فرق میکنه .

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار Mr.305
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    کوهدشت - لرستان
    پست
    93

    نقل قول: ساخت پروژه تحت داس در VB6 و نحوه کار با آن( DLL وکانورتر)

    1-خب ک چی مگه من گفتم بدون ویندوز اجراشون کنید دلیل نوشتن برنامه کنسول هم اینکه بعضی مواقع محیط های رویداد گرا جواب گوی کارشما نیست و باید از روال گرایی استفاده کنید2-مگه من گفتم فرمتشون فرق نمیکنه pe و داس زمین تا آسمون اند ویکی از دلایل داس نوشتن هم اینه که کسی نمیخواد برنامه اش به چیزی بغیر از API ویندوز بستگی داشته باشه
    درمورد دلفی هم راست میگی ی کم زیاده روی کردم :)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه کار با rtaGlassEffectsLib.dll
    نوشته شده توسط dizart در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1392, 11:08 صبح
  2. نحوه صدا زدن ماوس در ++C تحت داس
    نوشته شده توسط arminkamangir در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1388, 00:53 صبح
  3. نحوه اجرا کردن پروژه تحت iis
    نوشته شده توسط iman_pc_love در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1385, 00:46 صبح
  4. ساخت نرم افزارهای تحت داس
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 07:13 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •